01 Kasım 2013, Cuma 07:30:40

VURULAN İŞADAMI İÇİN NAİROBİ'YE AMBULANS UÇAK GÖNDERİLDİ

Ticaret yapmak amacıyla Kenya'nın başkenti Nairobi'de bulunan Türk işadamı, kaldığı eve giren hırsız tarafından vuruldu. Hayati tehlikesi bulunan işadamı için ambulans uçak gönderildi.
  • aslanın ağzında...madem vatandaşların oralarda iş yapmasını istiyoruz o zaman bu tür hizmetlerin verilmesi hem gurur hem de güven verici...
  • Türk hükümetini ve yetkilileri tebrik ederim.Güçlü devlet güçlü TÜRKİYE.
  • Gezi olaylarında yediğim gazları bir kenarı bırakıyorum,bu tip uygulama için kendilerini tebrik ediyorum.İnşallah bundan sonra %50 demeden herkes için bunları yaparlar.
  • Iste buyuk devlet olmak budur, ne gerek var diyenler bir zahmet thy'nin kenya teskilatina mail atip sorsun, grip oldugunda ilac bulabiliyor musunuz diye. Cevabi aldiktan sonra tekrar dusunsun ne yazdigini...
  • Sen ne dediginin farkinda misin? O kisi Turkiye Cumhuryeti vatandasi. Anayurttan uzakta devletin sahip cikmasi gercekten cok dogru bir davranis. (Mevcut hukumetle benim goruslerim birbirinden tamamen farkli) Bu insanliktir. Benim verdigim vergiyle oralardan buralara getirildiyse helal olsun o kisiye verdigim vergiler. Yorum yaparken bazi seyleri elestirmek adina insanliktan uzaklasmak ne aci...
  • Yıllar once avrupalı bir hasta için ambulans ucak gondermişlerdi eskişehir e cok hosuma gitmişti.bizim devletin de boyle bişey yapması cok hos gurur verici.emegi gecenlere sebeb olanlara tebrikler
  • Pardon da beyfendinin seyahat saglik sigortasi yok muymus, ayrica Kenya'da hastane mi yokmus? Yazik degil mi yapilan masrafa, Turkiye'de millet ambulans bulamaz devlet Kenya'ya ucak gonderir. Yaralanan beyfendinin ailesi karsilayacaksa masraflari baska tabi.
  • benimde yurt dışında başıma böyle bişi gelde gönderirler mi

Kenya'nın başkenti Nairobi'de ticaret yapmak amacıyla bulunan Emre Soyuğurlu isimli Türk vatandaşı, evine giren hırsız tarafından başından vuruldu.

Edinilen bilgiye göre, hazır mutfak sektöründe ticaret yapmak amacıyla Nairobi'de bulunan Emre Soyuğurlu (25), arkadaşlarıyla kaldığı eve giren hırsız tarafından tüfekle başından vuruldu ve ağır yaralandı.

Nairobi'de hastaneye kaldırılıp yoğun bakıma alınan Soyuğurluğu'nun başına isabet eden merminin henüz çıkarılamadığı ve işadamının hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

Türkiye'nin Nairobi Büyükelçisi Hüseyin Avni Aksoy, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Soyuğurlu için Sağlık Bakanlığı tarafından Nairobi'ye ambulans uçak gönderildiğini söyledi.

VURULAN İŞADAMI İÇİN NAİROBİ'YE AMBULANS UÇAK GÖNDERİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

ekmek ~ 10 yıl önce
aslanın ağzında...madem vatandaşların oralarda iş yapmasını istiyoruz o zaman bu tür hizmetlerin verilmesi hem gurur hem de güven verici...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Türk hükümetini ve yetkilileri tebrik ederim.Güçlü devlet güçlü TÜRKİYE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 10 yıl önce
Gezi olaylarında yediğim gazları bir kenarı bırakıyorum,bu tip uygulama için kendilerini tebrik ediyorum.İnşallah bundan sonra %50 demeden herkes için bunları yaparlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Iste buyuk devlet olmak budur, ne gerek var diyenler bir zahmet thy'nin kenya teskilatina mail atip sorsun, grip oldugunda ilac bulabiliyor musunuz diye. Cevabi aldiktan sonra tekrar dusunsun ne yazdigini...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen yolcu da olma ~ 10 yıl önce
Sen ne dediginin farkinda misin? O kisi Turkiye Cumhuryeti vatandasi. Anayurttan uzakta devletin sahip cikmasi gercekten cok dogru bir davranis. (Mevcut hukumetle benim goruslerim birbirinden tamamen farkli) Bu insanliktir. Benim verdigim vergiyle oralardan buralara getirildiyse helal olsun o kisiye verdigim vergiler. Yorum yaparken bazi seyleri elestirmek adina insanliktan uzaklasmak ne aci...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yıllar once avrupalı bir hasta için ambulans ucak gondermişlerdi eskişehir e cok hosuma gitmişti.bizim devletin de boyle bişey yapması cok hos gurur verici.emegi gecenlere sebeb olanlara tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir THY yolcusu ~ 10 yıl önce
Pardon da beyfendinin seyahat saglik sigortasi yok muymus, ayrica Kenya'da hastane mi yokmus? Yazik degil mi yapilan masrafa, Turkiye'de millet ambulans bulamaz devlet Kenya'ya ucak gonderir. Yaralanan beyfendinin ailesi karsilayacaksa masraflari baska tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Yolcusuna ~ 10 yıl önce
Olaya bu kadar bu sığ bakmanız beni üzdü.Bu devlet böyle bir imkanı sırf vatandaşları adına sunuyor.Bu da sosyal devletin gerekliliklerinden. Kenya'da sağlık sistemindeki imkanlar sınırlıdır. Atamızın da dediği gibi her Türk kendini Türk Hekimlerine emanet etmek ister. Gurbette bu işler zor.Yoksa kimsenin ailesi bu masrafı ödemeye mecbur değil. Sosyal güvencesi olmasa bile.
Sözcü ~ 10 yıl önce
Pek çok konuda eliştirim oluyor ama içimdeki bir ses yurt dışında birşey olsa bana bile bakanlık uçak gönderir diyor. Hatta bunu bile bile diğer ülkelerin gözüne soka soka " vatandaşım değerli " demek için yaparlar gibime de geliyor.
Vatandaş ~ 10 yıl önce
Mutlaka bildikleri bir şeyler vardır. Allahtan senin gibilerin yorumlarına kalmadık. İnsan biraz olsun utanır böyle peşin hükümlü yorum yapmaya.
inşallah... ~ 10 yıl önce
inşallah senin başına gelirde ölüp gidersin...düşüncesiz...
bmx ~ 10 yıl önce
Bahsettiğin ülke bir avrupa ülkesi değil olanaklar sınırlı demekki müdahele edememişler gereklilik olmasa devlet burdan uçak göndermez biraz empati kur tabi varsa.aynısı senin veya ailenin başına gelse ne hissedersin.insanlar can derdinde sen ne düşünüyorsun.eskiden almanya ülkemize uçak gönderirdi böyle durumlarda nasıl imrenirdik şimdi bizim ülkemiz yapıyor.bir çok iş adamı canını dişine takıyor çalışıyor.gece gündüz ailesinden uzak o ülke senin bu ülke seni koşturuyorlar sadece kendilerine değil ülkelerinede kazandırıyorlar. ben biliyorumki 365 günün en az 200 günü yurt dışında geçiren insanlar var.ailesinden uzak.
Bir THY yolcusu ~ 10 yıl önce
Beyler hemen sinirlenmeyin, ben yurtdisinda okuyorum devlet bursuyla ama iki aydir bursumu alamiyorum biriktirdigimiz parayla idare ettik biraz simdi cepte pul kalmadi, surekli sikintilar oluyor odemelerde, saglik konusuna gelince, ne saglikta, ne diger konularda devletin bize karsi- yurtdisina gonderilen binlerce ogrenciye karsi- boyle bir babacan tavri hic olmadi kusura bakmayin sizin kadar duygusal tribe giremedim bu haberi okuyunca. Pohpohlayarak gonderdiler bizi, soyle zekisiniz boyle akillisiniz diye gerisini koyverdiler. Gurbette olan tek bu beyfendi sanki.
aa ~ 10 yıl önce
benimde yurt dışında başıma böyle bişi gelde gönderirler mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gönderirler ~ 10 yıl önce
yakınlarınız yada o ülkenin otoriteleri konsolosluğu bilgilendirise tabii ki gönderirilir bu uçakların amacı o zaten. önemli olan sağlık bakanlığıyla kontak kurulsun eskiden ülkemizde olan yabancıları gelip alan ülkelerine ait ambulans uçaklara imrenirdik şimdi zaman gurur zamanı.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000