17 Eylül 2013, Salı 11:39:48

VURULAN HELİKOPTERDEKİLER NE OLDU?

Muhalifler Türk jetleri tarafından düşürülen Suriye helikopterinden atlayan 3 kişiden ikisinin öldüğünü birinin ise ellerinde rehin bulunduğunu açıkladı.
  • kafa koparmak,kesmek, kelle uçurmak,işkence,cinayet,tecavüz; bunların içgüdülerinde var, savaşında namuslusu, onurlusu, şereflisi vardır da bunların ondan nasibi yoktur. cihad yapıyorlar ya o yüzden böyleler. bu katil sürüsü, suriye de ünlü arap bilgini düşünürü şair El Maari nin heykelinin bile başını koparttılar, parçaladılar, bu pilotların ne şansı olabilirdi ki; onlar öyle de buradakiler çok mu farklıydı sanki, devrim şehidi Kubilay ı da öyle katletmediler mi. çok mu farklılar...
  • Gercekten kafasini koparmislar adamin. Evet canice. Izlemez olaydim youtube da. Fakat bir insan bu hale geldiyse , karsisinda mutlaka birseyler olmustur. Milyonlarca insan memleketini birakip neden multeci oluyor ? Kendinize sorun, sizi yesilkoydeki evinizden gurcistanda ki bir cadir kente surukleyecek sebep ne olabilir ? Benim icin simdilik aklima gelen namusumdur. Tum yakinlari devletin her kademesinde kilit gorevde olan , babadan ogula ulkeyi yoneten Esad Kaddafi gibi bir son yasamadan ve ulkesinin insanlari birbirini daha fazla kirmadan gitmeli. Muhalif insanlar askerlerin yagdirdirdiklari bombalari, hukumet yanlisi insanlar kafasi kesilen askerleri onlarca yil unutmayacaklar. Dunyanin en eski kin ve nefretlerinin oldugu bolgeye, yeni ve unutulmayacak kin ve nefretler ekiliyor.
  • Ve yazmayi unutmussunuz, bu muhalif denilen yaratiklar, bu pilotlardan birinin kafasini govdesinden ayiriyorlar.
  • Yayınladığınız için teşekkür ederim...
  • Bir önceki yazım (Hükümet bu olayı pilot arkadaşarımızı kurtarmak için kullanamazmı diye yazmıştım) yayınlanmadı neden anlamadım sitenizde yayınlanmasına engel hiç bir şey yoktu sanırım bunu'da yayınlamayacaksınız.EYYY...Sizi gidi büyük gazeteciler sizi.TEBRİK EDER VE BU SİTEYİ AÇMAM DAHADA....
  • Adları bile unutulmaya başlayan MURATLAR'ı KURTARIN ARTIK LÜTFEN!!!!
  • Hadi bakalım madem pilotu esir tutuyorlar öso'suna her türlü yardımı yapan Hükümetimiz bu pilota karşılık şu anda lübnan'da esir tutulan iki THY pilotumuzla değiştirilmesi için bir girişimde bulunsun bu olay da bir şeye yarasın bari.
  • O helikopterin kalkıştam önceki amacı neydi ¿

Türkiye'nin, sınır ihlali yapan Suriye'ye ait bir helikopteri düşürdüğünü açıklamasının ardından ÖSO helikopterin vurulmasından hemen sonra çekildiği iddia edilen görüntüler paylaştı.

Görüntülerde uçağın alev topu halinde yere düşmesi yanan enkazının yanısıra paraşütle atlayan pilotların yere inişi görülüyor. ÖSO mensupları, otomatik silahlarla, paraşütle yere inmeye çalışan havadaki pilotlara nişan alarak ateş ediyor.

Pilotların yere inmesiyle birlikte 'Allahuekber' diye bağırmaya başlayan ÖSO mensupları, pilotlara doğru yöneliyor ve hemen ardından arka arkaya silah sesleri duyuluyor.Görüntülerde ayrıca pilotlardan birine ait olduğu iddia edien bir ceset ve kanlı üniforma yer alıyor.

Bu arada enkaz parçalarını toplamayı sürdüren muhalifler  helikopterden 3 kişinin düştüğünü 2' sinin öldüğünü 1 'inin ellerinde rehin bulunduğunu söylediler.

VURULAN HELİKOPTERDEKİLER NE OLDU?

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

kelle (!)... ~ 11 yıl önce
kafa koparmak,kesmek, kelle uçurmak,işkence,cinayet,tecavüz; bunların içgüdülerinde var, savaşında namuslusu, onurlusu, şereflisi vardır da bunların ondan nasibi yoktur. cihad yapıyorlar ya o yüzden böyleler. bu katil sürüsü, suriye de ünlü arap bilgini düşünürü şair El Maari nin heykelinin bile başını koparttılar, parçaladılar, bu pilotların ne şansı olabilirdi ki; onlar öyle de buradakiler çok mu farklıydı sanki, devrim şehidi Kubilay ı da öyle katletmediler mi. çok mu farklılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Gercekten kafasini koparmislar adamin. Evet canice. Izlemez olaydim youtube da. Fakat bir insan bu hale geldiyse , karsisinda mutlaka birseyler olmustur. Milyonlarca insan memleketini birakip neden multeci oluyor ? Kendinize sorun, sizi yesilkoydeki evinizden gurcistanda ki bir cadir kente surukleyecek sebep ne olabilir ? Benim icin simdilik aklima gelen namusumdur. Tum yakinlari devletin her kademesinde kilit gorevde olan , babadan ogula ulkeyi yoneten Esad Kaddafi gibi bir son yasamadan ve ulkesinin insanlari birbirini daha fazla kirmadan gitmeli. Muhalif insanlar askerlerin yagdirdirdiklari bombalari, hukumet yanlisi insanlar kafasi kesilen askerleri onlarca yil unutmayacaklar. Dunyanin en eski kin ve nefretlerinin oldugu bolgeye, yeni ve unutulmayacak kin ve nefretler ekiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Ve yazmayi unutmussunuz, bu muhalif denilen yaratiklar, bu pilotlardan birinin kafasini govdesinden ayiriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir THY yolcusu ~ 11 yıl önce
Esadci yaratiklar da kadinlara tecavuz ediyor iskence edip olduruyor napalim yani muhalifler cani Esad masum mu demek istiyorsun manipulasyon yapma.
MCS ~ 11 yıl önce
hsngi ülkenin vatandaşısın ??? İran Suriye yoksa Rusya'nın mı??? !!!!
!!! ~ 11 yıl önce
Yayınladığınız için teşekkür ederim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 11 yıl önce
Bir önceki yazım (Hükümet bu olayı pilot arkadaşarımızı kurtarmak için kullanamazmı diye yazmıştım) yayınlanmadı neden anlamadım sitenizde yayınlanmasına engel hiç bir şey yoktu sanırım bunu'da yayınlamayacaksınız.EYYY...Sizi gidi büyük gazeteciler sizi.TEBRİK EDER VE BU SİTEYİ AÇMAM DAHADA....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 11 yıl önce
Adları bile unutulmaya başlayan MURATLAR'ı KURTARIN ARTIK LÜTFEN!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 11 yıl önce
Hadi bakalım madem pilotu esir tutuyorlar öso'suna her türlü yardımı yapan Hükümetimiz bu pilota karşılık şu anda lübnan'da esir tutulan iki THY pilotumuzla değiştirilmesi için bir girişimde bulunsun bu olay da bir şeye yarasın bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba ~ 11 yıl önce
O helikopterin kalkıştam önceki amacı neydi ¿

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 11 yıl önce
kakıştan önceki amaç ne demek ya?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000