07 Haziran 2016, Salı 15:42:53

Vural Öger'in servetine tedbir kondu

Alman Mahkemesi Vural Öger’e ait şirketin iflasının ardından gerekli ödemeleri yapamadığı için iş adamının özel servetine ihtiyatı tedbir koydu.
  • insanın içi yüzüne yansırmış ifadesi doğruymuş valla.
  • Öger batıyor ... Acentaların teminatları , teşvikleri gidiyor.... Ama Düsseldorf'daki eurostar acentalarına teşvik dağıtıyor...Nasıl oluyor........kimseye yok .....onlara var....Alman devleti Bunuda sorgulaması lazım .....
  • Arkadaslar,bu isin basinda ham grubu vardir sadece vural Öger yoktur,Airconso iyi devam ediyor ama Iati de toparladi bu arada sessiz Ama bir dev olan AT ü atlamayin.....basarilari izlemeye devam edin.
  • daha beter olsun
  • Bugün alman haberlerinde okudum. AKP yüzünden bu duruma düştüm diyor. İnanılacak gibi değil yaaaaa :)))))))))
  • Bir Türk Dünyaya bedeldir.
  • ya arkadas sahtekarligimizin tescillenmedigi burkina faso mozambik falan kaldi heralde. Hamburgtaki villasi Othmarchanda 5-6m euro eder. onu da 300-500k ya satmistir.
  • Alma mazlumun ahını
  • Bu ülke bu ve bunun gibi insanlara,olaylara alışık....Kanun,nizam,adalet olmadığı için bunlara hiçbirşey olmaz...Bakın SKY havayolları da aynı şekilde battı gitti...Olan kime oldu,evine ekmek götürmeye uğraşan insanlara...Tüm servetlerini eş dost akrabalara aktardılar,icra ne bulupta alacak çok merka ediyorum...
  • Bence ogerin sonu güzel oldu zamaninda UFO Reisen Tam Türk Reisen batarken hosuna gittimisti simdi ayni duruma geldi

Alman mahkemesi, Almanya’dan Türkiye’ye en çok turist gönderen tur operatörlerinden Vural Öger’e ait şirketin iflasının ardından gerekli ödemeleri yapamadığı için iş adamının özel servetine ihtiyatı tedbir koydu.

Spiegel Online'e göre Frankfurt Mahkemesi, turizm alanında faaliyet gösteren işadamı Vural Öger'in mal varlığına el konması için karar çıkarttı. Karar uyarınca ünlü işadamının mal varlığı araştırılacak. Bulunan tüm menkul ve gayri menkullerine icra yoluyla el konacak.

EMLAKLARINI TANIDIKLARINA SATTI

Bir dönem Sosyal Demokrat Parti (SPD) Avrupa Parlamentosu milletvekilliği de yapan Öger, altı ay önce iflasını sunmuştu. Öger'in şirketleri 'V.Ö.', 'Holiday Plan' ve 'Öger Türk Tur' iflas masasına devredilmişti.

Şirkete el koyan iflas masası, şirketin alacaklarını tespit etme süreci başlattı. İflas masası Vural Öger'e ait menkul ve gayri menkullerini tespit ederse icra yoluyla haciz edecek.

Böylece şirketin borçlarını kapatmayı hedefleyecek. Ancak Alman basınında yer alan haberlere göre ünlü işadamının kendisine ait kişisel mal varlığını yakınlarına aktardı. Alman basını, Öger'in adına tapulu olan gayri menkulleri aile bireylerine ve güvendiği tanıdıklarına geçen yıl sattı.

Spiegel, Öger'in Hamburg'da bulunan villasını değerinin altında bir rakama bir arkadaşına sattığını iddia etti. (Milliyet)

Vural Öger'in servetine tedbir kondu

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

doğruymuş ! ~ 8 yıl önce
insanın içi yüzüne yansırmış ifadesi doğruymuş valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Euro bilmem ne .... ~ 8 yıl önce
Öger batıyor ... Acentaların teminatları , teşvikleri gidiyor.... Ama Düsseldorf'daki eurostar acentalarına teşvik dağıtıyor...Nasıl oluyor........kimseye yok .....onlara var....Alman devleti Bunuda sorgulaması lazım .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avro Yildizi ~ 8 yıl önce
Avro yildizi dürüst bir sirket.Onlar aldiklari tesvikleri dagittilar.Digerleri aldiklarini acentadan saklayip aglayip sizlayip hep yaptiklari gibi acentanin parasina el koydular.Mahkemede hic böyle alacagim var diyenlerden kimse yokmus.demmekki alacaklari yok.Avro Yildizi karanlikta parlar ve insanlara yarim eder.Sizde dürüst olun sizde herkesin hakkini dagitin.
IL ~ 8 yıl önce
Arkadaslar,bu isin basinda ham grubu vardir sadece vural Öger yoktur,Airconso iyi devam ediyor ama Iati de toparladi bu arada sessiz Ama bir dev olan AT ü atlamayin.....basarilari izlemeye devam edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ufuk ~ 8 yıl önce
daha beter olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ismet ~ 8 yıl önce
Bugün alman haberlerinde okudum. AKP yüzünden bu duruma düştüm diyor. İnanılacak gibi değil yaaaaa :)))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zeki ~ 8 yıl önce
Bir Türk Dünyaya bedeldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zalzal ~ 8 yıl önce
ya arkadas sahtekarligimizin tescillenmedigi burkina faso mozambik falan kaldi heralde. Hamburgtaki villasi Othmarchanda 5-6m euro eder. onu da 300-500k ya satmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xray ~ 8 yıl önce
Alma mazlumun ahını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birşey olmaz ~ 8 yıl önce
Bu ülke bu ve bunun gibi insanlara,olaylara alışık....Kanun,nizam,adalet olmadığı için bunlara hiçbirşey olmaz...Bakın SKY havayolları da aynı şekilde battı gitti...Olan kime oldu,evine ekmek götürmeye uğraşan insanlara...Tüm servetlerini eş dost akrabalara aktardılar,icra ne bulupta alacak çok merka ediyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olur olur ~ 8 yıl önce
Arada bir tane adam cikar,bunlari ilk gordugu yerde kafayi cakar veya en azindan suratina tükürürse olur.Cani yanan neler yapmaz neler.Gider Vuralin gider Selimin kapisina oturur.Gider Vuralin kizini bulur,oglunu bulur alir parasini.Bunlar nasilsa bir yerde unuttuk zannedip ortaya cikacak.
Bence ~ 8 yıl önce
Bence ogerin sonu güzel oldu zamaninda UFO Reisen Tam Türk Reisen batarken hosuna gittimisti simdi ayni duruma geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000