02 Şubat 2016, Salı 09:30:14

Vural Öger ilginç açıklamalarda bulundu

Almanya’da uzun yıllar Türkiye spesiyalisti tur operatörü olarak faaliyet gösteren, ülkenin ilk Türk turizmcilerinden Vural Öger, Die Zeit gazetesine verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu.
  • Ne kadar sevilmeyen bir adammış bu
  • Rakipler büyümesin diye ispiyonculuk yapmanin sonu,
  • Merak etmeyin kötülere birşey olmaz
  • Lütfen Vural Öger önce sana yıllarca hizmet veren personelin hakkı olan tazminatları öde
  • Haram zıkkım olsun sana o kişisel mal varlığın..
  • Arkadas sen ne biçim bir insansın ya insanmısin acaba bu Nasıl bir açıklama bütün personelin duman oldu Ada'mın yaptığı açıklamaya bakarmışın!!! Bu kadar kolay mı herşey bu memlekette herkesin aklıyla dalga geciyor
  • elemanlarin 15-25 sene canla, basla calissin, biz bir aileyiz diye ortalaga hava at, sonra da üvey evlat gibi kapinin önüne koy... yok böyle bir seviyesizlik.
  • Cok sükür sahsi mal varligina bir sey olmamis, gercekten rahatladik. Bu kadar milletin hakkina gir sonra cik utanmadan bu sekilde bir cümle kur. Bunlarin hesabinin sorulmasi en büyük dilegim.
  • oh içimize su serpildi şahsi servetinde erime olmadığını açıklamış şimdi rahat bir uyku uyuyabiliriz.
  • Mazlumların ahı,başka birşey değil

Almanya’da uzun yıllar Türkiye spesiyalisti tur  operatörü olarak faaliyet gösteren, ülkenin ilk Türk turizmcilerinden Vural Öger, Die Zeit gazetesine verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu.

2010’da Öger Tours’u Thomas Cook’a sattıktan sonra 2012 sonlarında V.Ö. Travel’i kuran Vural Öger, geçtiğimiz haftarda bu şirketinin ve uçak bileti satışı yaptığı Öger Türk Tur’un iflasını açıklamıştı. 

Die Zeit’a verdiği röportajda, Öger Tours’tan sonra pazarda fiyat ve rekabet savaşının çok kızıştığını ve kendisinin bu savaşı hafife aldığını söyledi.

Öger Tours’un satışından sonra pazara yeniden döndüğü için pişman olduğunu söyleyen Öger, “Daha sonra insanın aklı başına geliyor. Ancak bu neye yarar?” dedi.

Bu süreçte pazarda tur operatörü ve ürün sayısının çok fazla arttığına işaret eden Öger, bunun yarattığı sert rekabet ortamının yanı sıra Türkiye’nin son zamanlardaki siyasal gelişmelerden kaynaklanan talep kaybının da yeni bir şirket olarak durumlarını zorlaştırdıklarını ve bu gelişmelere daha fazla dayanamayarak iflaslarını bildirdiklerini söyledi.

Ticarette başarı ve başarısızlığın her zaman birbirine çok yakın olduğunu dile getiren Vural Öger, son yaşadığı iflaslarla şirketlerini kaybettiğini, ancak kişisel mal varlığının bu durumdan etkilenmediğini sözlerine ekledi.

Vural Öger ilginç açıklamalarda bulundu

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Sevgi ~ 8 yıl önce
Ne kadar sevilmeyen bir adammış bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öger ~ 8 yıl önce
Rakipler büyümesin diye ispiyonculuk yapmanin sonu,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alp ~ 8 yıl önce
Merak etmeyin kötülere birşey olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fb ~ 8 yıl önce
Lütfen Vural Öger önce sana yıllarca hizmet veren personelin hakkı olan tazminatları öde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haram-zıkkım ~ 8 yıl önce
Haram zıkkım olsun sana o kişisel mal varlığın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arkadas ~ 8 yıl önce
Arkadas sen ne biçim bir insansın ya insanmısin acaba bu Nasıl bir açıklama bütün personelin duman oldu Ada'mın yaptığı açıklamaya bakarmışın!!! Bu kadar kolay mı herşey bu memlekette herkesin aklıyla dalga geciyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakismazzz ~ 8 yıl önce
elemanlarin 15-25 sene canla, basla calissin, biz bir aileyiz diye ortalaga hava at, sonra da üvey evlat gibi kapinin önüne koy... yok böyle bir seviyesizlik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ooohh ~ 8 yıl önce
Cok sükür sahsi mal varligina bir sey olmamis, gercekten rahatladik. Bu kadar milletin hakkina gir sonra cik utanmadan bu sekilde bir cümle kur. Bunlarin hesabinin sorulmasi en büyük dilegim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neyse ki ~ 8 yıl önce
oh içimize su serpildi şahsi servetinde erime olmadığını açıklamış şimdi rahat bir uyku uyuyabiliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cp ~ 8 yıl önce
Mazlumların ahı,başka birşey değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000