10 Ekim 2018, Çarşamba 15:35:45

Vizyon Havacılık'ta geri sayım başladı

5 adet Cessna 172S SKYHAWK uçağı ile eğitimlerine başlayacak olan Vizyon Havacılık Uçuş Okulu, ilk 2 sınıf (12+12 öğrenci) için tanıtım fiyatı ile öğrenci kabul edecek.
  • Aklımdaki ppl okullarından biriydi. Bu ayın 15'inde gidip görüşeceğiz. ilk öğrencilere indirim diyorlar. Bakalım neler olacak.
  • Bir Vedat Aydin ile yürümez orası. Kac ogretmeni var okulun. Iyi ogretmen olmadan okul bir işe yaramaz.
  • Baska zaman 3 kere alt alta ayni cumleyi yazip haber yapiyorsunuz. Atatürk'ün adini GMK deyip kisaltiyorsunuz.Yazik.
  • Az mi? Macaristanda 6 bin euro yani yari yariya.Yeni bir okul ve 11 bin euro fiyat
  • Ama internet sitesini biraz kendisi yapsa iyi olur. PPL sayfası görüntülerini Topairden, Teorik eğitim sayfasının resmini de Erahtan almış. Yazık...
  • Caylar sirketten.
  • Bu Vizyon havacilik 1 yildir ucus yapacak sozde, ogretmenlerinin hepsi ayrilip gitti. En son tek basina ucmaktan aciz bir kizi ogretmen diye almisti. Ilk egitimlerinde kaza haberi gelir artik.
  • Okul açmak mesele değil,eğitim kadrosu önemli.deneyimsiz öğretmen hiçbirşey veremez.
  • Öncelikle Emniyetli uçuşlar dilerim..Hayırlı olsun...Öğrencilere sadece USD ve EURO gözüyle bakmayacak bir politika ile hareket edilmesini dilerim..Piyasa şartları çok kötü..Para kazanmak çok zorlaştı..Öğrecileri ve aileleri düşünerek hareket etmek gerekli..

GARMIN 1000 (ileri teknoloji GPS sistemi) donanımına sahip 5 adet Cessna 172S SKYHAWK uçağı ile eğitimlerine başlayacak olan Vizyon Havacılık Uçuş Okulu, ilk 2 sınıf (12+12 öğrenci) için tanıtım fiyatı ile öğrenci kabul edecek. 15 Ekim 2018 tarihinde Ankara’da bulunan eğitim binasında öğrenci tanıtım günü gerçekleştirecek Vizyon Havacılık Uçuş Okulu; 30 Ekim 2018’de toplam 24 öğrenci ile sınırlı olacak olan ilk iki sınıfı PPL ( Private Pilot License-Hususi Pilot Lisansı) öğrencilerini kabul edecek. Yer teorik derslerini Ankara GMK bulvarında yer alan eğitim binasında verecek olan Vizyon Havacılık Uçuş Okulu, uçuş eğitimi için ise Kapadokya’yı meydan olarak seçti.

Sadece ilk iki PPL sınıfı için tanıtım fiyatı ile öğrenci alacak olan Vizyon Havacılık, ayrıca sektörde alışılagelmiş yabancı kur kavramını da ortadan kaldırarak tamamen Türk Lirası üzerinden eğitim verecek. PPL eğitimi için her şey dahil 70 Bin TL fiyatı yanı sıra Türkiye’de ki en yeni ve donanımlı eğitim uçakları ile eğitime başlayacak olan uçuş okulu, öğrencilerin kullanacakları kulaklıklara kadar en iyi markalarla süreci gerçekleştirecek.

Vizyon Havacılık, Türkiye’de ki yüksek fiyat politikası nedeni ile son zamanlarda ülkemizden öğrenci toplayan Macaristan’a gidişlerin önünün tamamen kesmeyi, hatta bu coğrafyalardan ülkemize pilotaj eğitimi için öğrenci çekmeyi hedefliyor. Türkiye’nin kısa ve orta vadedeki yerli pilot ihtiyacının karşılanmasında tercih edilecek pilot eğitim kurumlarından birisi olacak olan Vizyon Havacılık, yerli havayollarının yanında kardeş ülkelere de pilot yetiştirmek üzere işbirliği görüşmelerine başlamıştır.     

Vizyon Havacılık ayrıca uzaktan ve örgün şeklinde ATPL teorik eğitiminin yanına CPL ve IR eğitimlerine de önümüzdeki günlerde başlıyor. 

Vizyon Havacılık'ta geri sayım başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Gidip göreceğiz ~ 6 yıl önce
Aklımdaki ppl okullarından biriydi. Bu ayın 15'inde gidip görüşeceğiz. ilk öğrencilere indirim diyorlar. Bakalım neler olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boom ~ 6 yıl önce
elinde boom lar valla
G.D. Kale ~ 6 yıl önce
Bir Vedat Aydin ile yürümez orası. Kac ogretmeni var okulun. Iyi ogretmen olmadan okul bir işe yaramaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAKILDIM ~ 6 yıl önce
Baska zaman 3 kere alt alta ayni cumleyi yazip haber yapiyorsunuz. Atatürk'ün adini GMK deyip kisaltiyorsunuz.Yazik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 6 yıl önce
Yerden göğe katılıyorum size..GMK nedir lan ?
70 bin tl ~ 6 yıl önce
Az mi? Macaristanda 6 bin euro yani yari yariya.Yeni bir okul ve 11 bin euro fiyat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun ~ 6 yıl önce
Ama internet sitesini biraz kendisi yapsa iyi olur. PPL sayfası görüntülerini Topairden, Teorik eğitim sayfasının resmini de Erahtan almış. Yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun. ~ 6 yıl önce
Uçakları nereden aldı acaba:) Garmin 1000 ile pilotaj eğitimi verdigine gore ucaklar piyangodan beleşe gelmiş olmalı.
TC ~ 6 yıl önce
Caylar sirketten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi bakalim ~ 6 yıl önce
Bu Vizyon havacilik 1 yildir ucus yapacak sozde, ogretmenlerinin hepsi ayrilip gitti. En son tek basina ucmaktan aciz bir kizi ogretmen diye almisti. Ilk egitimlerinde kaza haberi gelir artik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuş okulu ~ 6 yıl önce
Okul açmak mesele değil,eğitim kadrosu önemli.deneyimsiz öğretmen hiçbirşey veremez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eğitim ~ 6 yıl önce
Öncelikle Emniyetli uçuşlar dilerim..Hayırlı olsun...Öğrencilere sadece USD ve EURO gözüyle bakmayacak bir politika ile hareket edilmesini dilerim..Piyasa şartları çok kötü..Para kazanmak çok zorlaştı..Öğrecileri ve aileleri düşünerek hareket etmek gerekli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000