12 Haziran 2010, Cumartesi 08:25:06

Vizesiz seyahatlerde patlama var

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulayan birçok ülkenin vizeyi kaldırması nedeniyle, Türk tatilcileri vizesiz turlara odaklandı.
  • gidiş dönüş al, ucuza gelir :)
  • Japonya ya tek yön uçak bileti bu turun toplam maliyetinden fazla haberin yok sanırım :)
  • vize için bizi yerlerde süründüren avrupa için biz neden vize uygulamıyoruz ??
  • japonya da vize aramıyor, kaç kişi gidiyor?

Prontotour Pazarlama Müdürü Sarp Özkar ”Özellikle son dönemlerde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulayan birçok ülkenin vizeyi kaldırması nedeniyle, Türk tatilcilerin Vizesiz turlara fokuslanmasını sağladı.

Geçtiğimiz senenin aynı döneminde yapmış olduğumuz satış rakamlarımız bu yılın aynı döneminde vizesiz turlara %55 arttı.” Tatilcilerin gerek Avrupa standartları içindeki Schengen vizelerinde yaşamış oldukları zorluklar, gerekse birçok evrak toparlama prosedürleri nedeni ile de vizesiz turlara tatilcilerin daha çok rağbet ettiğini düşünüyoruz. Bu yazın favorisi olan Makedonya ülkesi, gerek damak tadımıza uygun leziz yemekleri, gerekse Türk nüfusunun yoğun yaşadığı bir ülke olması, Atatürk’ün mezun olduğu askeri idadisinin Atatürk müzesi olarak faaliyette olması, Avrupa sosyetesinin gözdesi eşsiz Ohrid gölü ile bu yaza Makedonya damga vuracak. 1 haftalık tur paketlerimiz Üsküp-Kalkandelen ve Ohrid’i içeriyor ve sadece 650 Türk Lirası, üstelik Vizesiz. Geçen sene Türkiye’de yine bir ilki gerçekleştirerek Dalmaçya Sahillerinin gözdesi Dubrovnik’e yaz boyunca özel uçak seferleri başlatmıştık ve çok talep görmüştü. Bu sene de Dubrovnik’e yaz boyu özel uçuşlarımız ve paket tur alternatiflerimiz var. Dalmaçya Sahilleri turlarımız ise 1 hafta 750 Türk Lirasından başlayan fiyatlarla satılıyor ve Dubrovnik’te Vizesiz. Çok fazla talep gören bu 2 balkan ülkesini 4 günlük Prag seyahatlerimiz izliyor, fiyatı 590 Türk Lirasından başlıyor.” Siz de bu yıl, yurtiçi tatillerine alternatif olarak, 590 Türk Lirasından başlayan fiyatlarla yurtdışı seyahatlerini düşünebilirsiniz. (Milliyet)

Vizesiz seyahatlerde patlama var

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
gidiş dönüş al, ucuza gelir :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Japonya ya tek yön uçak bileti bu turun toplam maliyetinden fazla haberin yok sanırım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
vize için bizi yerlerde süründüren avrupa için biz neden vize uygulamıyoruz ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
japonya da vize aramıyor, kaç kişi gidiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000