09 Şubat 2009, Pazartesi 14:29:11

Vizesiz seyahat için görüşmeler başladı

Halen 93 ülke ile vizesiz seyahat anlaşması olan Rusya’da, dışişleri bakanlığı bazı Arap ülkeleri ile anlaşma yapma süreci içinde.
  • İyi ama bize ne ?????
  • dışişleri bakanlığı neden girişimde bulunup çektiğimiz vize sorununu çözmez anlamış değilim. avrupa birliğine neden Türklerden vize istiyorsunuz sorusu yöneltildiğinde, adamlar hemen Türk yetkililerin bu yönde bir talepleri olmadığını söylerler hep... buna mutlaka çözüm bulunmalı.. sicili temiz, seyehat etmesine engel bulunmayan insanlarımız, vize işgencesinden kurtarılmalıdır.

Halen 93 ülke ile vizesiz seyahat anlaşması olan Rusya’da, dışişleri bakanlığı bazı Arap ülkeleri ile anlaşma yapma süreci içinde. Dışişleri yetkilisi Andrei Karlov yaptığı açıklamada ülke adı vermezken, 2009 içinde bunlardan bir kısmı ile anlaşmaya varacaklarının belirtti.

Vizesiz seyahat için görüşmeler başladı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
İyi ama bize ne ?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
dışişleri bakanlığı neden girişimde bulunup çektiğimiz vize sorununu çözmez anlamış değilim. avrupa birliğine neden Türklerden vize istiyorsunuz sorusu yöneltildiğinde, adamlar hemen Türk yetkililerin bu yönde bir talepleri olmadığını söylerler hep... buna mutlaka çözüm bulunmalı.. sicili temiz, seyehat etmesine engel bulunmayan insanlarımız, vize işgencesinden kurtarılmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000