05 Mayıs 2014, Pazartesi 17:12:34

VİZELER NE ZAMAN KALKACAK?

Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Savinykh, "2 Haziran’dan itibaren Türk halkı vizesiz olarak Belarus’a gidip gelebilecek" dedi.
  • Dede arkadasin yorumu çok güzeldi.. gülmekten ağrı girdi
  • 70 yaşındaki amcalar da seviniyor vize kalkacak diye sanki vize kalkınca herşey kalkıyor :)
  • Bizim fanatikler!! doooğru otobüslerle maça gider :)) yav aklı yok bu heriflerin
  • Yunanistan vizelerin kalkacagini falan aciklamadi. Yalan yanlis bilgi vermeyin.
  • birakin belarus'u sunu bunu, amerika,avustralya,kanada ve ab ulkeleri ile ne zaman vizeler kalkacak onu soyleyin !!! vize hicbir zaman kalkmaz milleti uyutmayin ve eger gucunuz vizeleri kaldirmaya yetmiyorsa daha fazla yalan soylemeyin ve ab uyesi ulkelerin cogunun vatandaslarinin (almanya,yunanistan,fransa,italya,isvicre vs) ulkemize sadece kimlikleriyle gelmelerine artik izin vermeyin !!! bize paradan daha fazla seref,haysiyet,onur lazim !!! eger paraya cok duskunseniz (120.000 makam arabasi,ozel ucaklar,luks,satafat ve gosterise para lazim degil mi ?) ab uyesi ulke vatandaslarindan hic degilse paralarini alarak vize verin !!!
  • Yunanistan dışişleri de bugün vizlerin kalkacağını açıkladı

Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Andrei Savinykh, Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda (EBSO) düzenlenen "Belarus Türkiye Yatırım ve İşbirliği Olanakları Semineri"nde yaptığı konuşmada, Türkiye ile Belarus arasında ticari, kültürel ve sosyal ilişkilerin gelişmesini arzu ettiklerini söyledi.

Ülkesinin Kırgızistan ve Kazakistan ile Gümrük Birliği anlaşması bulunduğunu hatırlatan Savinykh, önümüzdeki süreçte Orta Asya ülkelerinin de katılımıyla birliğin sınırlarının büyüyeceğini ifade etti.

Türkiye ile daha önce imzalanan vize anlaşmasının 2 Haziran 2014'te yürürlüğe gireceği dile getiren Savinykh, şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz cuma günü Türkiye Dışişleri Bakanlığı ile toplantı yaptık. 29 Aralık'ta Türk hükümetinden resmi işlemleri tamamlamasını istemiştik. Türk hükümeti resmi işlemleri tamamladı. 2 Haziran'dan itibaren Türk halkı vizesiz olarak Belarus'a gidip gelebilecek. İki ülke arasındaki ticaret bu anlaşma ile daha da artacak."

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ise iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesini sağlayacak vize muafiyeti anlaşmasının yürürlüğe girmesinin ardından malların serbest dolaşımı ile iş adamlarının seyahat edebilmelerinin iki ülke arasındaki ticaret ve sanayiyi olumlu etkileyeceğini kaydetti.

VİZELER NE ZAMAN KALKACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dede arkadasin yorumu çok güzeldi.. gülmekten ağrı girdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dede ~ 10 yıl önce
70 yaşındaki amcalar da seviniyor vize kalkacak diye sanki vize kalkınca herşey kalkıyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maça ~ 10 yıl önce
Bizim fanatikler!! doooğru otobüslerle maça gider :)) yav aklı yok bu heriflerin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Yunanistan vizelerin kalkacagini falan aciklamadi. Yalan yanlis bilgi vermeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 10 yıl önce
yunanistan nerden çıktı
! ~ 10 yıl önce
birakin belarus'u sunu bunu, amerika,avustralya,kanada ve ab ulkeleri ile ne zaman vizeler kalkacak onu soyleyin !!! vize hicbir zaman kalkmaz milleti uyutmayin ve eger gucunuz vizeleri kaldirmaya yetmiyorsa daha fazla yalan soylemeyin ve ab uyesi ulkelerin cogunun vatandaslarinin (almanya,yunanistan,fransa,italya,isvicre vs) ulkemize sadece kimlikleriyle gelmelerine artik izin vermeyin !!! bize paradan daha fazla seref,haysiyet,onur lazim !!! eger paraya cok duskunseniz (120.000 makam arabasi,ozel ucaklar,luks,satafat ve gosterise para lazim degil mi ?) ab uyesi ulke vatandaslarindan hic degilse paralarini alarak vize verin !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilgi ~ 10 yıl önce
geçen yıl ab ile varılan mutabakat cercevesinde 2015 te kalkacak, onur haysiyet ve seref bilgisiz olmuyor sadece kuru gürültü oluyor
Yunanistan ~ 10 yıl önce
Yunanistan dışişleri de bugün vizlerin kalkacağını açıkladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya ~ 10 yıl önce
Az önce internette haber okudum Yunan dışişleri sözcüsüde çalışmaların olduğunu vizeyi tamamen kaldırmak istediklerini söylemiş

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000