24 Şubat 2010, Çarşamba 08:46:39

Vize uygulaması resmen kaldırıldı

Türkiye ile Libya arasındaki vize uygulaması resmen kaldırıldı.
  • arkadaslar onceden libya ya gidipte daha sonra schengen e basvurmayin, red yersiniz ab ulkeleri sorar adama libya da ne isin var diye :))
  • Bu muthis bir gelisme(!). Yasasin, artik Libya ve Turkiye halklari karsilikli olarak vizesiz seyahat edebilecekler. Harika(!). Biliyor musunuz, Amerika'ya seyahat edecek Hindistan vatandaslarinin daha rahat vize alabilmek icin Pakistan'a hic gitmemeye ozen gosterdigini biliyor musunuz? Dikkat edin bakalim son zamanlarda vize uygulamasi kaldirilan yerler nereler ve Turk halkinin gitmek icin kendini paraladigi (ve bu gidisle daha da paralayacagi) yerler nereler.
  • geçen gün sefaköy armoni park avmsindeydik birsürü arap turist aile vardı,dükkanlardaki kasiyerler yetişemiyordu,esnaf için iyi olur.
  • Tarihte libya :osmanlıya bagliydi vergi ödüyordu.falan filan.SİMDİ OSMANLININ HERSEYINI YIKIYORLAR VE ITALYA FRANSAYI baslarinin üstüne koyuyorlar.HAKLILAR cunku osmanlı onların dilini degistirmeye kalkmadı hukuklarını degistirmeye kalkmadı sonuc OSMANLIDAN nefret .Biz de vize kaldırıyoruz kaldırın kaldırın GÖRÜRSÜNÜZ faydasını
  • libyayada vizesiz gidiyoruz ya biz büyük devletiz yıllardır vize alsakda gitsek diyordum
  • Sahsen kendime dost olan bir ulkeye gitmeyi tercih ederim. ' Bir cocuga bir seyi yapma dedikce yapar '.AB sana hayir dedikce yapismak istiyorsun, zannetme'ki seni kucaklari acik bir vaziyette karsiliyacak. Gecmisim ve gelecigimi gorebileyim diye tarihi irdelerim AB benim degil, bunlari AB'den yazsam dahide. Bunun gibi uluslarimiz arasi yakinlasmanin son derece ileriki TARIH icin dogru olduguna son derece inaniyorum. COZUM: eger vizesiz giris cok onemliyse AB'ye ,birtane AB'li bul ve omur boyu vize tanzim et veya ettir. Onumuz karanlik oysa onlarin'ki ise zindan. Kiyim acimasiz olacaktir.
  • Libya yaaaa .gerçekten dünyada en çok gitmek istediğim yer.Ne gerek vize kaldırma.Aksine daha zor şartlarda vize konması gereken devlet.
  • O KADAR SEVİNDİMKİ SÜREKLİ LİBYA DENEN O DEMOKRATİK MEMLEKETE GİTMEK İSTERDİM.BU BÜYÜK BAŞARIYI BİZE GETİRENLERLE GURUR DUYUYORUM.BU ARADA ANTİ DEMOKRATİK VE ÖZGÜRLÜKLERİN KISITLANDIĞI MEMLEKETLER OLAN ABD VE AVRUPA ÜLKELERİNE HİÇ SEYAHAT ETMEK İSTEMEM DOLAYISI İLE ONLARDAN VİZE TALEBİMİZDE OLMAMALI.ONLAR VİZE UYGULAMASINA TEK TARAFLI DEVAM ETSİNLER.BİZ O ANTİDEMOKRAT ÜLKE VATANDAŞLARINI VİZESİZ KABUL EDELİM. ETSİNLER

“Türkiye Cumhuriyeti ile Libya Arap Halk Sosyalist Büyük Cemahiriyesi Arasında Vizenin Karşılıklı Olarak Kaldırılmasına Dair Mutabakat Zaptı”nın onaylanmasına ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Uluslararası anlaşmaya göre, Türkiye ile Libya arasında, her iki ülkenin vatandaşları birbirlerinin ülkesine, her altı ay içinde ilk giriş tarihinden itibaren doksan(90) günü aşmayan bir süre veya transit geçişler için vize uygulanmayacak.

Vize uygulaması resmen kaldırıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaslar onceden libya ya gidipte daha sonra schengen e basvurmayin, red yersiniz ab ulkeleri sorar adama libya da ne isin var diye :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu muthis bir gelisme(!). Yasasin, artik Libya ve Turkiye halklari karsilikli olarak vizesiz seyahat edebilecekler. Harika(!). Biliyor musunuz, Amerika'ya seyahat edecek Hindistan vatandaslarinin daha rahat vize alabilmek icin Pakistan'a hic gitmemeye ozen gosterdigini biliyor musunuz? Dikkat edin bakalim son zamanlarda vize uygulamasi kaldirilan yerler nereler ve Turk halkinin gitmek icin kendini paraladigi (ve bu gidisle daha da paralayacagi) yerler nereler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
geçen gün sefaköy armoni park avmsindeydik birsürü arap turist aile vardı,dükkanlardaki kasiyerler yetişemiyordu,esnaf için iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tarihte libya :osmanlıya bagliydi vergi ödüyordu.falan filan.SİMDİ OSMANLININ HERSEYINI YIKIYORLAR VE ITALYA FRANSAYI baslarinin üstüne koyuyorlar.HAKLILAR cunku osmanlı onların dilini degistirmeye kalkmadı hukuklarını degistirmeye kalkmadı sonuc OSMANLIDAN nefret .Biz de vize kaldırıyoruz kaldırın kaldırın GÖRÜRSÜNÜZ faydasını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
libyayada vizesiz gidiyoruz ya biz büyük devletiz yıllardır vize alsakda gitsek diyordum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sahsen kendime dost olan bir ulkeye gitmeyi tercih ederim. ' Bir cocuga bir seyi yapma dedikce yapar '.AB sana hayir dedikce yapismak istiyorsun, zannetme'ki seni kucaklari acik bir vaziyette karsiliyacak. Gecmisim ve gelecigimi gorebileyim diye tarihi irdelerim AB benim degil, bunlari AB'den yazsam dahide. Bunun gibi uluslarimiz arasi yakinlasmanin son derece ileriki TARIH icin dogru olduguna son derece inaniyorum. COZUM: eger vizesiz giris cok onemliyse AB'ye ,birtane AB'li bul ve omur boyu vize tanzim et veya ettir. Onumuz karanlik oysa onlarin'ki ise zindan. Kiyim acimasiz olacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Libya yaaaa .gerçekten dünyada en çok gitmek istediğim yer.Ne gerek vize kaldırma.Aksine daha zor şartlarda vize konması gereken devlet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
O KADAR SEVİNDİMKİ SÜREKLİ LİBYA DENEN O DEMOKRATİK MEMLEKETE GİTMEK İSTERDİM.BU BÜYÜK BAŞARIYI BİZE GETİRENLERLE GURUR DUYUYORUM.BU ARADA ANTİ DEMOKRATİK VE ÖZGÜRLÜKLERİN KISITLANDIĞI MEMLEKETLER OLAN ABD VE AVRUPA ÜLKELERİNE HİÇ SEYAHAT ETMEK İSTEMEM DOLAYISI İLE ONLARDAN VİZE TALEBİMİZDE OLMAMALI.ONLAR VİZE UYGULAMASINA TEK TARAFLI DEVAM ETSİNLER.BİZ O ANTİDEMOKRAT ÜLKE VATANDAŞLARINI VİZESİZ KABUL EDELİM. ETSİNLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000