09 Aralık 2010, Perşembe 08:09:25

VİZE KONUSUNDA ANLAŞAMADILAR

Avrupa Birliği (AB) bir süre önce gündeme gelen Rusya ile vizelerin kaldırılması konusuna “temkinli” yaklaşıyor.
  • rusya ile hala vize devam ediyo. hesapta nisanda kaldırılmıştı uygulamayada haziranda gecilecekti.bu konuda sanırım bir gelişme olmayacak
  • Bizim Avrupa ile vize kaldırma durumumuz söz konusu bile olmaz. Adamlar bizi istemedikleri gibi en büyük dayanakları İran, Irak, Suriye gibi ülkelere komşu olmak istemiyorlar. Dahası biz önüne gelen ülke ile vizeleri kaldırınca durum daha da karanlıklaşıyor. Ben de burda onları haklı buluyorum. Fakat artık madem o kadar geliştik, gsmh falan arttı, sanayi aldı başını gidiyor, bizim de bu uygululamaya başlama zamanımız geldi. Uygulayana uygula.
  • vize bir ülkenin güç gösterisidir. evet bu ülkeye her önüne gelen elini kolunu sallayarak girmemeli.uluslar arası hukukta var olan kaşılıklılık hususu uygulanmalıdır.vize uygulayana bizimde vize koymamız greklidir.ama o gücü gösterecek yönetici yok. n son mümtaz soysal yapmıştı bu işi onuda bir ayda görevden sırf vizeden dolayı aldılar.
  • Adamlar adam kardeşim bak başında ki adamlara gör ülkeyi Avrupalılara vizeyi dahada sertleştiriyorlar işte büyük ülke böyle oluyor bizimkilerde pireler gibi avrupalının peşinde dolanıyor aman buraya gesinlerde para harcasınlar diye, adamlar herşey dahil 200 euroya geliyorlar burak vizeyi kimlik kartı ile giriş yapıyorlar yedi cihana hükmetmiş bir imparatorluğun topraklarına kimlik kartı ile giriyorlar yazıklar olsun bu ülkeyi yönetenlere o zaman özellikle avrupada ki Büyükelçiliklerle konsoloslıkları da kapatalım konkolosluk diyince akla vize gelir V-İ-Z-E MİLLETİN 3 KURUŞUNA talim diye herkezi bu Vatana sokmayın özelliklede Avrupalıları.

Brüksel’de dün bir araya gelen Rus ve AB heyetleri arasındaki zirvede vizenin kaldırılmasına ilişkin bir anlaşmaya varılamadı.

AB-Rusya zirvesinde iki bölge arasında seyahat vizesinin kaldırılması yönünde anlaşmaya varılamamasında AB tarafının “temkinli” yaklaşımının rol oynadığı belirtiliyor. Taraflar arasında uygulamada vize işlemlerinin kolaylaştırılması yönünde de mutabakat oluşmadığı ifade ediliyor.

Rusya’nın Avrupa ülkelerinde vize kurallarını sertleştirdiği ve kazanç belgesi türünden belgeler istediği belirtiliyor.

VİZE KONUSUNDA ANLAŞAMADILAR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
rusya ile hala vize devam ediyo. hesapta nisanda kaldırılmıştı uygulamayada haziranda gecilecekti.bu konuda sanırım bir gelişme olmayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bizim Avrupa ile vize kaldırma durumumuz söz konusu bile olmaz. Adamlar bizi istemedikleri gibi en büyük dayanakları İran, Irak, Suriye gibi ülkelere komşu olmak istemiyorlar. Dahası biz önüne gelen ülke ile vizeleri kaldırınca durum daha da karanlıklaşıyor. Ben de burda onları haklı buluyorum. Fakat artık madem o kadar geliştik, gsmh falan arttı, sanayi aldı başını gidiyor, bizim de bu uygululamaya başlama zamanımız geldi. Uygulayana uygula.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
vize bir ülkenin güç gösterisidir. evet bu ülkeye her önüne gelen elini kolunu sallayarak girmemeli.uluslar arası hukukta var olan kaşılıklılık hususu uygulanmalıdır.vize uygulayana bizimde vize koymamız greklidir.ama o gücü gösterecek yönetici yok. n son mümtaz soysal yapmıştı bu işi onuda bir ayda görevden sırf vizeden dolayı aldılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adamlar adam kardeşim bak başında ki adamlara gör ülkeyi Avrupalılara vizeyi dahada sertleştiriyorlar işte büyük ülke böyle oluyor bizimkilerde pireler gibi avrupalının peşinde dolanıyor aman buraya gesinlerde para harcasınlar diye, adamlar herşey dahil 200 euroya geliyorlar burak vizeyi kimlik kartı ile giriş yapıyorlar yedi cihana hükmetmiş bir imparatorluğun topraklarına kimlik kartı ile giriyorlar yazıklar olsun bu ülkeyi yönetenlere o zaman özellikle avrupada ki Büyükelçiliklerle konsoloslıkları da kapatalım konkolosluk diyince akla vize gelir V-İ-Z-E MİLLETİN 3 KURUŞUNA talim diye herkezi bu Vatana sokmayın özelliklede Avrupalıları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000