09 Ocak 2016, Cumartesi 08:01:58

Vize kararı sonrası geri döndüler

Türkiye’nin dünden itibaren hava ve deniz yoluyla ülkeye girmek isteyen Suriye vatandaşlarına vize uygulama kararı nedeniyle, Lübnan üzerinden Türkiye’ye geçmek isteyen 400’e yakın Suriyeli ülkelerine geri döndü.
  • Biz serefli Turklerin torunlari, olumu goze alarak vatanini kurtaran onurlu Atalarimiz Analarimiz sayesinde bu topraklarda yasiyoruz, yani onlar gibi olmadik. Acaba ayni durumda olsa bu suriyeleri araplar sana ne yaparlardi? Gerizekalo gibi doldurdular memlekete, burasi dingonun ahirimi? Sokaklarda trafikte guvensizlik siniri asti, kac tane ev sahibini oldurduler cete gibi gezip kural tanimaz sekilde orda burda geziyorlar, vatanimda savasir vatanimda olurum, bunlar sigindigi ulkenin kadinlarina toplu taciz yapacak kadar adi!!!
  • Vize uygulamak gelemeyecek anlamına gelmez. Gider vizeyi alır da gelir. Bari Vize ücreti yüksek olsa.
  • Insanlar surekli turkiye soyle yok boyle insanlarimiz soyle boyle diyoruzya her defasinda cikan haberlerden dolayi,.. Bizim insanimiz kadar daha insan yok dunyanin neresinde olursaniz olun her yerde taciz,olum,hirsizlik dolu bunlar bizim ulkemize has degill..AB herzaman insan haklari der .Once insan der ya..Hepsi koca bir yalan Teror orgutune yardim edende bunlar insanlarin olumune neden olanda Avrupa ne diyeyim ki su gercegide gorun Turkiyede savas ciksa herkes bir yurek olur hainler disinda kimse ozel jetleriyle kacmaz savasir ..Bizler sacma yere olen insanlariz,VATAN ICIN HERZAMAN OLURUZ.. butun AB de bunu cok iyi bilir onlar kurtlerden degil TURKLERDEN KORKAR ...
  • Akp nim Turkiye tarihinde ulkemize verdigi en buyuk zararlardan birisi bu olacak , ilerleyen zamanda goreceksiniz bunu. O insanlar olsun etsin demiyoruz. Oturursn adam.gibi kamp yaparsin , ulkenin heryerine salmazsin. Tek ulke Turkiye mi? Irana gitsinler.. Azerbaycana gitsinler.. BAE ne gitsinler.. Onlar yuzunden kayitdisi tavan yapti , gercek issizlik tavan yapti . Senin benim alamadigim bursu aliyorlar , universitelere sinavsiz giriyorlar.. Olmesinler ama senden benden de ustun olmasinlar bir zahmet.. Gelenlerin de yuzde 90i orasi duzelse bile donmeyecek, bircogu dukkan acti ticaret yapiyor sorun bakalim vergi levhalarini ne odemisler.. Bizim ulkemizde biz 2. Sinif vatandas muamelesi gorur olduk. Sanmayin hepsi evsiz ac muhtac. Bir o kadar da zenginleri var. Sinirdan gecen terorist cabasi tabi.. Dolar 3.tl arkadaslar yetmez mi..
  • ayıp etmişler walla suriyede kalan son 400 kisiydi bunlar.bunlarıda aldıkmı sadece esad ve askerleri kalacaktı ,ab nin gazına gelimişler mahcup olduk şimdi suriyeli kardeslerimize
  • iyi de bu gidenler zengin olanları asıl problem karadan sınırı geçenler. havadan geleni alsalar keşke onlar hiç olmazsa bir şeyler satın alıyor.
  • burası insanlık düşmanı çakallar, sansarlar, sırtlanlar, eşkiyalar, muhannetler, mübtezeller, ayyaşlar ile dolmuş. yazık memleketimin insanlarına. ne kadar çok tahsil ederseler o kadan snob ve bencilleşmişler. ehilleşmek isterlerse bana rica etsinler ben ehilleştiririm onları, garantili 3 ayda ehil hale getiririm.
  • Kusura bakmayin, Suriyeliler icin bu durum daha ferah yasamak icin firsat oldu, her durumda oldugu gibi bunuda iyi yonetemedik, herkesi almayacaksin, adresi Dam olan adamin ne isi var
  • 3 milyonu girdi 400 tanesimi giremiyor? ülke ülke değil sanki ana okulu
  • İyi olmuş. Tamam zor durumdalar ama sadece biz mi bakacağız yani Suriyelilere? İpini koparan Türkiye'ye geliyor.
Türkiye’nin dünden itibaren hava ve deniz yoluyla ülkeye girmek isteyen Suriye vatandaşlarına vize uygulama kararı nedeniyle, Lübnan üzerinden Türkiye’ye geçmek isteyen 400’e yakın Suriyeli ülkelerine geri döndü.
 
FP’ye konuşan Lübnan Sivil Havacılık Kurumu Başkanı Muhammed Şahabeddin, dün Suriye’den Beyrut’a giden grubun iki uçakla Türkiye’ye geçmeyi planladığını söyledi. Yetkili, grubun dün Türkiye’ye gidememesinin uçaklardaki teknik ve lojistik sorundan kaynaklandığını, gece yarısı başlayan vize uygulaması nedeniyle de yaklaşık 400 kişinin geceyi havaalanında geçirdikten sonra Suriye’ye geri dönmek zorunda kaldığını belirtti.

Beyrut Uluslararası Havaalanı Müdürü Fadi el Hasan da, Suriyeli grubun tahsis edilen uçaklarla Şam’a geri döndüğünü ifade etti. (Sputniknews)
Vize kararı sonrası geri döndüler

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Anonim diyen asiri merhametli ~ 8 yıl önce
Biz serefli Turklerin torunlari, olumu goze alarak vatanini kurtaran onurlu Atalarimiz Analarimiz sayesinde bu topraklarda yasiyoruz, yani onlar gibi olmadik. Acaba ayni durumda olsa bu suriyeleri araplar sana ne yaparlardi? Gerizekalo gibi doldurdular memlekete, burasi dingonun ahirimi? Sokaklarda trafikte guvensizlik siniri asti, kac tane ev sahibini oldurduler cete gibi gezip kural tanimaz sekilde orda burda geziyorlar, vatanimda savasir vatanimda olurum, bunlar sigindigi ulkenin kadinlarina toplu taciz yapacak kadar adi!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal Olsun Sana ~ 8 yıl önce
Anonimci olan için ülke sadece para kazandığı yerdir abi o yüzden demiş baksana bu duruma düşmeyeceğimiz nereden belli diye. Düşmeyegörsün arkasına bile bakmadan başka ülkelere kaçacak olanlardanım diyor yani sormak lazım o nereden göçmüş zamanında.
1dk ~ 8 yıl önce
Vize uygulamak gelemeyecek anlamına gelmez. Gider vizeyi alır da gelir. Bari Vize ücreti yüksek olsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence ~ 8 yıl önce
Suriyelilere 5000 $ olsun 1 aylik vize.
Dunya ~ 8 yıl önce
Insanlar surekli turkiye soyle yok boyle insanlarimiz soyle boyle diyoruzya her defasinda cikan haberlerden dolayi,.. Bizim insanimiz kadar daha insan yok dunyanin neresinde olursaniz olun her yerde taciz,olum,hirsizlik dolu bunlar bizim ulkemize has degill..AB herzaman insan haklari der .Once insan der ya..Hepsi koca bir yalan Teror orgutune yardim edende bunlar insanlarin olumune neden olanda Avrupa ne diyeyim ki su gercegide gorun Turkiyede savas ciksa herkes bir yurek olur hainler disinda kimse ozel jetleriyle kacmaz savasir ..Bizler sacma yere olen insanlariz,VATAN ICIN HERZAMAN OLURUZ.. butun AB de bunu cok iyi bilir onlar kurtlerden degil TURKLERDEN KORKAR ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ggg ~ 8 yıl önce
Akp nim Turkiye tarihinde ulkemize verdigi en buyuk zararlardan birisi bu olacak , ilerleyen zamanda goreceksiniz bunu. O insanlar olsun etsin demiyoruz. Oturursn adam.gibi kamp yaparsin , ulkenin heryerine salmazsin. Tek ulke Turkiye mi? Irana gitsinler.. Azerbaycana gitsinler.. BAE ne gitsinler.. Onlar yuzunden kayitdisi tavan yapti , gercek issizlik tavan yapti . Senin benim alamadigim bursu aliyorlar , universitelere sinavsiz giriyorlar.. Olmesinler ama senden benden de ustun olmasinlar bir zahmet.. Gelenlerin de yuzde 90i orasi duzelse bile donmeyecek, bircogu dukkan acti ticaret yapiyor sorun bakalim vergi levhalarini ne odemisler.. Bizim ulkemizde biz 2. Sinif vatandas muamelesi gorur olduk. Sanmayin hepsi evsiz ac muhtac. Bir o kadar da zenginleri var. Sinirdan gecen terorist cabasi tabi.. Dolar 3.tl arkadaslar yetmez mi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
ayıp etmişler walla suriyede kalan son 400 kisiydi bunlar.bunlarıda aldıkmı sadece esad ve askerleri kalacaktı ,ab nin gazına gelimişler mahcup olduk şimdi suriyeli kardeslerimize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 8 yıl önce
iyi de bu gidenler zengin olanları asıl problem karadan sınırı geçenler. havadan geleni alsalar keşke onlar hiç olmazsa bir şeyler satın alıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
imam hatipoğlu ~ 8 yıl önce
burası insanlık düşmanı çakallar, sansarlar, sırtlanlar, eşkiyalar, muhannetler, mübtezeller, ayyaşlar ile dolmuş. yazık memleketimin insanlarına. ne kadar çok tahsil ederseler o kadan snob ve bencilleşmişler. ehilleşmek isterlerse bana rica etsinler ben ehilleştiririm onları, garantili 3 ayda ehil hale getiririm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
girişimci ~ 8 yıl önce
doğru söze ne denir..
imam hatipoğluna ~ 8 yıl önce
Kaç tane Suriyeli besliyorsun evinde? Söyle de bilelim boş konuşma
Akil nerede ~ 8 yıl önce
Kusura bakmayin, Suriyeliler icin bu durum daha ferah yasamak icin firsat oldu, her durumda oldugu gibi bunuda iyi yonetemedik, herkesi almayacaksin, adresi Dam olan adamin ne isi var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 milyon suriyeli ~ 8 yıl önce
3 milyonu girdi 400 tanesimi giremiyor? ülke ülke değil sanki ana okulu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 8 yıl önce
İyi olmuş. Tamam zor durumdalar ama sadece biz mi bakacağız yani Suriyelilere? İpini koparan Türkiye'ye geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mülteci ~ 8 yıl önce
Sanki sen bakiyormussun gibi konusma!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000