26 Eylül 2011, Pazartesi 07:54:27

VİZE İÇİN BÜYÜK GÜN 28 EYLÜL...

Avrupa Parlamentosu'nda Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın katılımıyla Schengen vizesi ile ilgili toplantı yapılacak...
  • siz vermeyenlerle berabermi yemek yiyorsunuz?sonucta denensin....
  • anadolu insanı ipsiz de değil sapsız.herkes kendi dünyasında birşeylerle meşgul.galiba bazı insanlarda diğerlerini küçük görmekle meşgul.
  • Anlaşılan sen şu sıralar bazıları avrupa görmemiş! evet, ilk anda bir sürü ipsiz sapsız gidecek ama çok değil 3 ay sonra topu geri gelecek!!! Avrupa o 30 sene önceki avrupa değil, vize kalksın, meraklı tazeler daha yakından anlayacak bunu!!! hepsi aç kalınca memleketim melketim diye inleye inleye geri, dönecek!!!
  • Bir balon daha şişiriliyor ya hadi bakalım, Arnavutluk, Bosna Hersek gibi ülkelere AB vizesi sessiz sedasız kalktı. Kaldı ki bu ülkeler AB adayı bile değil. Eloğlu gitti aya, biz yine kaldık yaya..
  • vize kalkmaaaaaaaz !!! bende AB olsaydim bende kaldirmazdim vizeyi Turklere. Butun Anadolu, ne kadar ipsiz sapsiz varsa oraya goc eder be kardesim..!
  • avrupa birliği üyesi bulgaristan daha alamadı şengen sana niye versin?
  • ya palavrayı,yalanı bırakın..aynı şartları ne zaman onlara uygularız vizeyi ya kaldırırlar ya da biz bir daha hiçbir yere gidemeyiz...hadi yapsın tc dışişleri,içişleri...al sende amerikalıdan parmak izi..alsana yiyorsa ingilizden göz retinası örneği...alsana banka,tapu,kredi kayıtlarını...adamlar milletimizin veri tabanlarını oluşturdular ve dosyalarla saklıyorlar sen hala yok özel görüşme yapacaz yok bilmem ne edecez..hepsi palavra,yalan,,yap yukarda saydıklarımı bak o zaman...
  • Schengen dedik yengen dedik, avrupalilari inandiramadik vizede...
  • Her yılbaşı Taksim Meydanında yaşanan rezillikler bile tek başına bir sebeptir. Tek bir soru: Siz olsanız orada insanlara neredeyse tecavüze kalkışan tiplerin, ülkenizde serbestçe dolaşmasını ister misiniz?
  • boşuna heveslenmeyin schengen vizesini bize kaldırmaları imkansız
Avrupa Birliği Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Bakan Bağış'ın, 28-29 Eylül 2011 tarihlerinde Strazburg'u ziyaret edeceği, ziyarette, Bakan Bağış ile Avrupa Komisyonu'nun İçişlerinden sorumlu üyesi Cecilia Malmström'ün katılımıyla Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına uygulanan Schengen vizesi konusunun, 28 Eylülde Avrupa Parlamentosu'nda ilk defa özel bir oturumda ele alınacağı bildirildi.

CNN Türk'ün haberine göre; açıklamada, "Avrupa Parlamentosu ile Türkiye Büyük Millet Meclisi üyelerinden oluşan ve Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki ilişkilerin siyasi organı olan Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu'nun Strazburg'da düzenleyeceği toplantıda, ilişkilerin en önemli ve sorunlu konularından biri haline gelen vize meselesi tüm boyutlarıyla değerlendirileği, birçok ülkeye vize muafiyeti uygulamaya başlayan veya bu yönde görüşmeler yapan AB'nin, tam üyelik müzakerelerini sürdüren Türkiye ile vize muafiyetine yönelik süreci başlatmaktan dahi imtina etmesinin yanlışlığına dikkat çekilecektir" denildi.
 
Bağış'ın, bu ziyaret sırasında ayrıca, Avrupa Komisyonu'nun Genişlemeden sorumlu üyesi Stefan Füle ve İçişlerinden sorumlu üyesi Cecilia Malmström'ün yanı sıra, Avrupa Parlamentosu'nda temsil edilen siyasi grupların ve komisyonların başkan ve üyeleriyle de ikili görüşmelerde bulunmasının öngörüldüğü belirtildi.
VİZE İÇİN BÜYÜK GÜN 28 EYLÜL...

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
siz vermeyenlerle berabermi yemek yiyorsunuz?sonucta denensin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
anadolu insanı ipsiz de değil sapsız.herkes kendi dünyasında birşeylerle meşgul.galiba bazı insanlarda diğerlerini küçük görmekle meşgul.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anlaşılan sen şu sıralar bazıları avrupa görmemiş! evet, ilk anda bir sürü ipsiz sapsız gidecek ama çok değil 3 ay sonra topu geri gelecek!!! Avrupa o 30 sene önceki avrupa değil, vize kalksın, meraklı tazeler daha yakından anlayacak bunu!!! hepsi aç kalınca memleketim melketim diye inleye inleye geri, dönecek!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir balon daha şişiriliyor ya hadi bakalım, Arnavutluk, Bosna Hersek gibi ülkelere AB vizesi sessiz sedasız kalktı. Kaldı ki bu ülkeler AB adayı bile değil. Eloğlu gitti aya, biz yine kaldık yaya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
vize kalkmaaaaaaaz !!! bende AB olsaydim bende kaldirmazdim vizeyi Turklere. Butun Anadolu, ne kadar ipsiz sapsiz varsa oraya goc eder be kardesim..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
avrupa birliği üyesi bulgaristan daha alamadı şengen sana niye versin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya palavrayı,yalanı bırakın..aynı şartları ne zaman onlara uygularız vizeyi ya kaldırırlar ya da biz bir daha hiçbir yere gidemeyiz...hadi yapsın tc dışişleri,içişleri...al sende amerikalıdan parmak izi..alsana yiyorsa ingilizden göz retinası örneği...alsana banka,tapu,kredi kayıtlarını...adamlar milletimizin veri tabanlarını oluşturdular ve dosyalarla saklıyorlar sen hala yok özel görüşme yapacaz yok bilmem ne edecez..hepsi palavra,yalan,,yap yukarda saydıklarımı bak o zaman...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Schengen dedik yengen dedik, avrupalilari inandiramadik vizede...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her yılbaşı Taksim Meydanında yaşanan rezillikler bile tek başına bir sebeptir. Tek bir soru: Siz olsanız orada insanlara neredeyse tecavüze kalkışan tiplerin, ülkenizde serbestçe dolaşmasını ister misiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
boşuna heveslenmeyin schengen vizesini bize kaldırmaları imkansız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000