21 Ağustos 2009, Cuma 08:01:14

Virgin Blue'ya tebrik yağıyor

Pasifik Blue Havayolları’ nın duyurusunu takip eden , Perth ve Phuket arası direk sefer düzenleyecek olan Virgin Blue , Perth Havaalanı’nın tebriklerini aldı.

14 Kasım 2009 itibariyle Perth ve Tayland’ın ünlü tatil adası Phuket arası haftada tam 2 kez sefer düzenlenecek olması gündemde.

Perth Havaalanı  Genel Müdürü (CEO) Brad Geatches, Virgin Blue’nun yeni sefer kararını uygun ve kolay tatil seçenekleri arayan Batı Avustralyalı tatilcilerin yoğun talebi üzerine aldıklarını belirtti ve”Pacific Blue’nun yeni servisini Phuket’e tanıtımı Güneydoğu Asya’dan kaçmak isteyen bu tatilciler için harika olacak. Bu  sefer Batı Avustralyalılara daha fazla tatil seçeneği sunuyor “dedi.

Virgin Blue hızlı bir şekilde 12 aylık bir zamanda 2009 Haziran itibaiyle Bali’ye başlattığı günlük seferler sayesinde Asya’ya seferlerini daha daha artırdı. Bu  yeni sefer Virgin Blue Grubu için ikinci uluslar arası varış yeri olma özelliği taşıyor.

Yurt dışı seferleri her Salı ve Cumartesi saat 10:35’te olacak. Yurt içi ise Çarşamba ve Pazarları saat 21:45’te yapılacak.

Virgin Blue'ya tebrik yağıyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000