03 Ekim 2017, Salı 08:59:46

Vim Avia'nın borcu ne kadar?

İflas eden Rus charter şirketin Vim Avia'nın 10 milyar ruble (yaklaşık 173 milyon dolar) borcu olduğu açıklandı.
  • yaklaşık yeni bir uçak parası kadar borç. sat öde ne demek iflas istemek.

Binlerce yolcusu yurt dışındatatildeyken iflas bayrağını çeken Rus charter şirketi Vim Avia'nın 10 mlyar ruble (yaklaşık 173 milyon dolar) borcu olduğu belirtiliyor.

TürkRus'un Interfax'tan aktardığı habere göre, iflas sonrası Türkiye ve başka ülkelerde mağdur olan yolcular ülkeye götürülmeye devam ediyor. Moskova dışındaki kentlere gidecek yolcuların geri götürülmeye başlandığı belirtilen haberde, Türkiye'de kalan Rusya vatandaşlarının, cumartesi gününden itibaren Hijnevartovsk, Çelyabinsk ve Volgograd'a da düzenlenen seferlerle Rusya'ya geri dönmeye başladıklarını bildirdi.

TÜRKİYE'DEKİ YOLCULARDAN 2 BİNİ ÜLKESİNE DÖNDÜ

Yolcuların tahliyeleri için diğer hava yolu şirketleri ile özel charter uçakları kullanılıyor.  Hafta sonunda 3 bin 300 kadar yolcunun döndüğü, bunlardan 2 binin Türkiye'den olduğu açıklandı. Türkiye'de kalan turistlerin sayısı "binden az" diye açıklandı. VİM-Avia'nın iflası nedeniyle Türkiye'de mağdur olan Rusya vatandaşları daha önce sadece Moskova'ya uçabiliyorlardı.

VİM-Avia'nın yolcularının Antalya'dan Samara, Nijni Novgorod ve Belgorod'a da uçabilecekleri belirtildi.

30 Eylül itibariyle Vim Avia bileti olan sayısının 28 bin 500 olduğu belirtilen haberde, bu biletlerden 8 bininin Türkiye yolcusu olduğu ifade edildi. 

Vim Avia'nın borcu ne kadar?

Yorumlar

saçma değilmi ? ~ 7 yıl önce
yaklaşık yeni bir uçak parası kadar borç. sat öde ne demek iflas istemek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000