15 Eylül 2014, Pazartesi 08:36:20

VE TAV AÇIKLADI. SABİHA GÖKÇEN'İ ALDILAR

TAV Havalimanları Holding, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ortak oldu. TAV, LİMAK'ın tüm hisselerini aldı. İşte KAP'a yapılan açıklama.
  • Sani Bey gerçek bir yöneticidir. Adam gibi adamdır. VECİHİ
  • Şimdi isg de koltuklarını çok seven ve şirkete hiç bir katkı sağlamayan artı yük getiren bazı şahıslar düşünsün. Tav bu adamları barındırmaz burda çiftlik dağıldı haydi herkes evine..
  • İnsallah güvenliklerin haklari iyilesir
  • Dış hatlar ve iç hatlar da sigara içmek için teras var
  • kimine can dır,kimine can yakandır kişiler.
  • Umarım dış hatlara tütün içmek için teras yapılır
  • Sani bey candır! Can!
  • Sani bey candır can. Tav teknik
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Şirketimiz; Limak Yatırım Enerji Üretim İşletme Hizmetleri İnşaat A.Ş. ve Limak İnşaat San ve Tic A.Ş. şirketlerinin ("Satıcılar") İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş. ("ISG")'deki %40, LGM Havalimanı İşletmeleri Ticaret Ve Turizm A.Ş. ("LGM")'deki %40 ve İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yer Hizmetleri A.Ş. ("ISG Yer Hizmetleri")'deki %19,6 oranındaki hisselerinin satışı için başlattığı hisse satış sürecine ilgisini ilgili taraflara belirtmiştir. 
 
Satıcılar'ın mevcut yükümlülükleri uyarınca ISG, LGM ve ISG Yer Hizmetleri hisseleri, şirketlerin diğer ortaklarına tanınan ön alım hakları dahil olmak üzere çeşitli hisse devri kısıtlamalarına tabidir. Bu nedenle, Şirketimiz Yönetim Kurulu, 2014/31 no'lu ve 12 Temmuz 2014 tarihli kararıyla, sürecin olumsuz yönde etkilenmemesi, Şirketimizin yasal hak ve menfaatlerinin korunması ve kesinleşmeyen proje hakkında yatırımcıların yanıltılması risklerinin önlenmesi ve bu süreç çerçevesinde üstlendiğimiz gizlilik yükümlülüklerinin ihlaline sebep olmaması için Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'nin(II-15.1) 6'ıncı maddesi kapsamında içsel bilginin açıklanmasının ertelenmesine oy birliği ile karar vermiştir.
 
Toplam azami 285 milyon Avro bedel karşılığında, Şirketimiz, ISG'nin %40 ve LGM'nin %40 oranındaki paylarının devralınmasına ilişkin hisse alım sözleşmesi imzalamış olup, ilgili diğer ortaklar tarafından aşağıda belirtilen ön alım haklarının kullanılmaması durumunda, Şirketimiz ve Satıcılar ISG Yer Hizmetleri'nin %19,6 oranındaki payının devralınmasına ilişkin hisse alım sözleşmesi imzalamayı taahhüt etmişlerdir. Taraflar, ISG ve LGM mevcut ortaklarından Malaysia Airports MSC Sdn Bhd ile ISG, LGM ve ISG Yer Hizmetleri mevcut ortaklarından Malaysia Airports Holdings Berhad'ın sahip oldukları söz konusu ön alım haklarını kullanıp kullanmama kararlarını beklemektedirler. İşlem, belirli idari makam ve üçüncü kişi onaylarına tabidir.
 
İşleme dair özel durum açıklamasının ertelenme sebepleri ortadan kalkar kalkmaz yapılan işbu açıklamayı yatırımcılarımızın dikkatine sunarız.
VE TAV AÇIKLADI. SABİHA GÖKÇEN'İ ALDILAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sani Bey gerçek bir yöneticidir. Adam gibi adamdır. VECİHİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ISG ~ 10 yıl önce
Şimdi isg de koltuklarını çok seven ve şirkete hiç bir katkı sağlamayan artı yük getiren bazı şahıslar düşünsün. Tav bu adamları barındırmaz burda çiftlik dağıldı haydi herkes evine..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 10 yıl önce
İnsallah güvenliklerin haklari iyilesir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 10 yıl önce
insallah güvenlik ve güvenlikcilerin kalitesi artar...
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Dış hatlar ve iç hatlar da sigara içmek için teras var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
kimine can dır,kimine can yakandır kişiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Umarım dış hatlara tütün içmek için teras yapılır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAV İnşaat ~ 10 yıl önce
Sani bey candır! Can!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sani bey candır can. Tav teknik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000