11 Ekim 2012, Perşembe 09:23:38

VE SURİYE İLK AÇIKLAMAYI YAPTI!

Suriye Sivil Havacılık Kurumu Başkanı, Türkiye'nin indirdiği Suriye uçağıyla ilgili Rus basınına konuştu, "Türkiye sivil havacılık kurallarını çiğnedi, şikayet hakkımızı kullanacağız" dedi...
  • recep ne kadar savasa girmek istiyo anlasilir gibi degil, savas acsinda oglunu gondersin ozaman...
  • sen o zman git esenboğa avmsinde ucağa bin arkadaşım,inşallah ankaraya yolun düşer o zman avm ye gider oradan uçarsın...
  • resimleri videoları yok mu? neymiş göstersinler de bütün dünya görsün şu füze parçalarını
  • Yolcular Ataturk havalimaninda kalkis icin ucak icinde bekleyen yuzbinlerden bi haber anlasilan. Yetkililer bu sekilde Esenboga'nin yolcu kapasitesine katkida bulunmak istemisler. Dun kullandim, terk edilmis bir bina havasi vardi. Son 24 saatte sadece 6 (alti) yurtdisi ucak inis yapmisti. Esenboga'nin bir kisminin Avm olarak kullanilmasini oneriyorum.
  • Bütün dünyaya rezil oluyoruz

Geyda Abdüllatif, Türkiye'yi Uluslararası Sivil Havacılık Kurumu ve insan hakları örgütlerine şikayet edecekleri tehdidinde bulundu, "Türkiye'den uçağın taşıdığı kargonun detaylandırılması konusunda hiçbir talep almadık. Alsaydık buna yanıt verirdik" dedi.

Abdüllatif, uçakta askeri amaçlı yük bulunmadığını söyledi. Yolcuların uzun süre uçakta bekletilmesini "insani değil" sözleriyle tanımladı.

Rus haber kanalı Russia Today, Fatima Salman isimli bir yolcunun uçaktaki aramayla ilgili sözleriye yer verdi.

Salman, Türk yetkililerin uçağın kargosunu aradıklarını ve bir işadamının Suriye'ye taşıdığı yedek parçalara ulaştıklarını söyledi, "Çıplak gözle görebildiğimiz kadarıyla bunlar silah değildi" dedi.

Kanala konuşan yolcular, 2 yolcu ve 2 mürettebatın Türk yetkililer tarafından hırpalandığı iddiasında da bulundu.

Yolcular pilottan, "Uçağın acil iniş yaptığında, F-16lar tarafından inmeye zorlanmadığına" dair kağıt imzalamasının istendiğini öne sürdü.

VE SURİYE İLK AÇIKLAMAYI YAPTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Yahu ~ 12 yıl önce
recep ne kadar savasa girmek istiyo anlasilir gibi degil, savas acsinda oglunu gondersin ozaman...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucakta beklemek' ~ 12 yıl önce
sen o zman git esenboğa avmsinde ucağa bin arkadaşım,inşallah ankaraya yolun düşer o zman avm ye gider oradan uçarsın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şu füze parçaları ~ 12 yıl önce
resimleri videoları yok mu? neymiş göstersinler de bütün dünya görsün şu füze parçalarını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucakta beklemek ~ 12 yıl önce
Yolcular Ataturk havalimaninda kalkis icin ucak icinde bekleyen yuzbinlerden bi haber anlasilan. Yetkililer bu sekilde Esenboga'nin yolcu kapasitesine katkida bulunmak istemisler. Dun kullandim, terk edilmis bir bina havasi vardi. Son 24 saatte sadece 6 (alti) yurtdisi ucak inis yapmisti. Esenboga'nin bir kisminin Avm olarak kullanilmasini oneriyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne diyeyim ~ 12 yıl önce
Bütün dünyaya rezil oluyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000