10 Eylül 2011, Cumartesi 07:59:28

VE GÖZLÜKLER PİYASAYA SÜRÜLDÜ...

Lazer ışınları, pilotların kabusu olmaktan çıktı. Kendini bilmez kişilerin gözüne lazer tuttuğu pilotlar, bundan böyle pisti pas geçmek zorunda kalmayacak...
  • NE MANTIKSIZ İNSANIMIZ VAR. CAHİLLER G
  • görende gokyuzu lazerı zannedıcek.. kucuk kırmızı lazer.. pıyasadakı 1 tl lık aletın bukdr buyuk etkı etmesı tamamen palavra..
  • bir kişiyi bıçaklayan kişi birkişiyi öldürür bir pilotun gözüne laser tutan kişi ise duruma göre 400 kişiyi öldürür bu kişiler agır cezada yargılanmalı.
Atatürk Havalimanı’nın Sefaköy istikametinden piste inişlerde pilotların gözlerine zaman zaman lazer ışını tutuluyordu. Bazı pilotlar lazer ışınları nedeniyle pisti pas geçmek zorunda kalıyordu. İstanbul polisi, pilotlara lazer tutanların yakalanması için özel ekip bile kurdu. Sefaköy ve Yeşilköy’e konuçlanan polisler, bugüne kadar bu kişilere ulaşamadı. Ancak pilotları sevindiren haber Rusya’dan geldi. Ruslar, lazer ışınını yüzde 96 oranında engelleyen gözlük üretip piyasa sürdü. 
 
7 katmanlık camı geçiyor
 
Uçaklara lazer ışını tutulması özellikle iniş anında tehlike oluşturuyor. Yedi katmandan oluşan kokpit camına çarpan ışınlar kırılıp, dağılarak, pilotların görüş alanında ‘körlük’ oluşturuyor. Bu esnada kokpit içindeki aletleri ve pisti göremeyen pilot, kaza yapmamak için zaman zaman pisti pas geçmek durumunda kalıyor.
VE GÖZLÜKLER PİYASAYA SÜRÜLDÜ...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
NE MANTIKSIZ İNSANIMIZ VAR. CAHİLLER G

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
görende gokyuzu lazerı zannedıcek.. kucuk kırmızı lazer.. pıyasadakı 1 tl lık aletın bukdr buyuk etkı etmesı tamamen palavra..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir kişiyi bıçaklayan kişi birkişiyi öldürür bir pilotun gözüne laser tutan kişi ise duruma göre 400 kişiyi öldürür bu kişiler agır cezada yargılanmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000