09 Ağustos 2013, Cuma 08:20:01

VE BURSA'DA HAYALLER GERÇEK OLUYOR!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Bursa Hava Yolları'nın (BHY) en geç 3 ay içerisinde seferlere başlayacağı bildirildi.
  • Ben inanmayın derim... traş çıkar bu iş
  • yetkiliyle konuştum 20 opsiyonlu 100 adet a380 siparişi vermiş.airbus bugün yarın basın açıklaması yaparmış.
  • akparti dusmanlari yine baslamis saldirilara. hayatları boyu kendi siyasi partileri bu ulkeye tek civi cakmadigi icin,millete hizmet yapani elestirmek huylari oldu.boyle haberleri gorunce cildirmalari bu yuzden : ))
  • Bursa merkezindeki yunuseli havaalanı açılmadan bu iş başarılı olması biraz zor. Yenişehir gerçekten uzak.
  • SAYIN CANUK İLK ÖNCE TÜRKÇE KONUŞMAYI BİR ÖĞREN ONDAN SONRA YORUM YAP
  • Avsa adası Tekirdag'a degil Balıkesir'e baglıdır :)
  • alanlarda ki dedikodulara göre önce borajetin 2 uçağını kiralayacak daha sonra temelli şirketi devredecekler. ama bu iş böyle yürürmi bilemeyiz. borajet ne kadar başarılı oldu oda tartışılr. ülkemiz için doğru uçaklar ATR ler ama yanlış uygulamalar yapıldı.
  • Mudanya-avşa-tekirdag arası seferler yazım hatası var bhy için ise çok önemli bi proje ama belediyenin yapması yanlış umarım iyi planlama ve iyi reklamla herşey bursa için daha güzel olur
  • Bursa'da yaşayan biri olarak bu adımı atmalarından dolayı öncelikle tebrik etmek isterim, Bursa'nın Sabiha Gökçen'in gölgesinde kalması Bursa'ya hiç yakışmıyor, tarifeli seferlerin zamanlamaları ve fiyat politikasının iyi yapılması ve beraberinde yapılacak iyi tanıtım ve reklamların, başarıyı getireceğine inanıyorum.
  • Bizim beles our baskanlari heralde ufakliklarinda hep holding patronu olmak istemis. Boyle Seymi olur hadi anlarim belediye sehir ici ve kendi provincial alanlarinda bolgeler arasi tasima yapar. AMA sen belediye olarak sen o sirketi batirirsan Benin vergimide batirirsin. Bole ongorusuz bir yatirim yapicagina borajete subsidy sagla o ucsun!!!!

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şirket kuruluş işlemleri tamamlanan Bursa Hava Yolları'nın en geç 3 ay içerisinde uçuşlara başlayacağını duyurdu.

Bursa'nın son dönemde yaptığı atılımlarla ayrı bir vizyon, ayrı bir güzellik ortaya koyduğunu ifade eden Altepe, Bursa-İstanbul arasında seferler düzenleyen Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) şimdi de Tekirdağ'ın Avşa Adası'na yolcu taşıdığını belirtti.

Karada, havada ve denizde Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini her yere götürmek için yoğun çaba sarfettiklerini vurgulayan Altepe, "İşte BUDO gemilerimiz her tarafa ulaşıyor. İzin alabildiğimiz her yere gidiyoruz. Gemi sayımız her geçen gün artıyor. Bu hafta, Tekirdağ'ın Avşa Adası'yla Mudanya arasında seferlere başladık. Sırada Marmara Adası ve diğerleri var. Bizim için sınır yok" dedi.

Altepe, Büyükşehir Belediyesinin iştiraki BURULAŞ şirketi tarafından SeaLife markasıyla başlatılan Bursa-İstanbul arası deniz uçağı seferlerinin de artması için yeni uçaklar ayarlandığını kaydederek, yine Büyükşehir Belediyesince kurulan BHY'nin de ilk uçakların gelmesiyle en geç 3 ay içerisinde seferlere başlayacağını bildirdi. 

VE BURSA'DA HAYALLER GERÇEK OLUYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

mutlu ~ 11 yıl önce
Ben inanmayın derim... traş çıkar bu iş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kesin bilgi ~ 11 yıl önce
yetkiliyle konuştum 20 opsiyonlu 100 adet a380 siparişi vermiş.airbus bugün yarın basın açıklaması yaparmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 11 yıl önce
sen kendini cokmu komik sandin...Allah seni bildiği gibi yapsin... Tuhaf adam...
köstebek ~ 11 yıl önce
yahu A 380 ne demek sen biliyormusun be adam tk da bile olmayan uçagı bursamı alacakmış saçma salak bilgilrt vermeyin burda alsa alsa A321-320 yad 319 alır airbus olarak ama pist sorun birde bir müslüman evladı şirket iletişimi yazsın mail vs nete biz nereye başvuracaz?
inegollu ~ 11 yıl önce
akparti dusmanlari yine baslamis saldirilara. hayatları boyu kendi siyasi partileri bu ulkeye tek civi cakmadigi icin,millete hizmet yapani elestirmek huylari oldu.boyle haberleri gorunce cildirmalari bu yuzden : ))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inegolluye ~ 11 yıl önce
soru 1: inegölde kaç inegöllü varda inegöllü yazıyorsun. sende kesin doğudan gelmişsindir. o zaman da normal tabi akp sevdan. soru 2: akp düşmanlığıyla ne alakası var akıllı (ironi). millet sadece belediyecilikle havacılığın ne alakası olduğunu soruyor.
bursa 777 ~ 11 yıl önce
Bursa merkezindeki yunuseli havaalanı açılmadan bu iş başarılı olması biraz zor. Yenişehir gerçekten uzak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
SAYIN CANUK İLK ÖNCE TÜRKÇE KONUŞMAYI BİR ÖĞREN ONDAN SONRA YORUM YAP

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avsa ~ 11 yıl önce
Avsa adası Tekirdag'a degil Balıkesir'e baglıdır :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bölgesel ~ 11 yıl önce
alanlarda ki dedikodulara göre önce borajetin 2 uçağını kiralayacak daha sonra temelli şirketi devredecekler. ama bu iş böyle yürürmi bilemeyiz. borajet ne kadar başarılı oldu oda tartışılr. ülkemiz için doğru uçaklar ATR ler ama yanlış uygulamalar yapıldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Mudanya-avşa-tekirdag arası seferler yazım hatası var bhy için ise çok önemli bi proje ama belediyenin yapması yanlış umarım iyi planlama ve iyi reklamla herşey bursa için daha güzel olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KSK78 ~ 11 yıl önce
Bursa'da yaşayan biri olarak bu adımı atmalarından dolayı öncelikle tebrik etmek isterim, Bursa'nın Sabiha Gökçen'in gölgesinde kalması Bursa'ya hiç yakışmıyor, tarifeli seferlerin zamanlamaları ve fiyat politikasının iyi yapılması ve beraberinde yapılacak iyi tanıtım ve reklamların, başarıyı getireceğine inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canuk ~ 11 yıl önce
Bizim beles our baskanlari heralde ufakliklarinda hep holding patronu olmak istemis. Boyle Seymi olur hadi anlarim belediye sehir ici ve kendi provincial alanlarinda bolgeler arasi tasima yapar. AMA sen belediye olarak sen o sirketi batirirsan Benin vergimide batirirsin. Bole ongorusuz bir yatirim yapicagina borajete subsidy sagla o ucsun!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000