25 Şubat 2015, Çarşamba 09:56:21

VE AÇIKLADI... HAMDİ TOPÇU SİYASETE GİRECEK Mİ?

THY VIP toplantı salonunda ekonomi gazetecileriyle bir araya gelen THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, siyasete gireceğine yönelik iddialarla ilgili ne dedi?
  • THY nin mali deniz yemeyen ......gitme kal Hamdi baskan kalda ahirete biraz daha ah ve beddua biriktir...
  • Yav he hee... Ayrıca düz vekile makam arabasi verilmiyor. 6 nisanda istifa edecek. Yk başkani da kotil olmayacak. Yönetimden biri olacak.
  • Adam normal piyasa şartlarında rüyasında bile göremeyeceği bir mevkiye gelmiş. Bu güçlü ve göz önünde pozisyonu bırakıp sıradan bir milletvekili olmak istemez elbette.
  • Bırak artık Hamdi Başkan
  • Hep söyledim :) biliyoruz herhalde (bir dost)
  • Thy yi yiyip bitirdim. O kadar basarili isen ozel sektorde buyu hirsiz.
  • Hamdi Bey'in Recep Bey ile arası iyiydi ama Davutoğlu ile değil. Temel Bey'in ise aksine. Hamdi Bey ise bakanlık garantisi olmadan -ki garanti de alamadı- böyle bir koltuğu bırakmaz. Ancak bir mecburiyet olur da bırakırsa ve Temel Bey YK Başkanı olursa şirkette çok taş yerinden oynar. Hep birlikte 9 Mart'taki YK toplantısını bekleyip göreceğiz.
  • Sayin Baskan Ulkenin Ve Kurumlarin sizin gibi yoneticilere ihtiyaci var, Thy' yi iyi bilen bit yoneticisiniz bundan sonra sirkete cok daha iyi seyler vereceksiniz. Siyasete baskalari girsin, by kurumun size ihtiyaci var. Thy artik dunyada taklit edilen bit kurum olmaya basladi. Yillardir biz taklit ederdik bit Turkun yonettigi kurumda taklit edilmeye baslandi. Sizin by kurumun basindan gitmeniz dogru olmaz. Bindigimiz dali kesmeye benzer. Allah basirilarinizin devamini nadip etsin.
  • Topcunun siyasette basariligi olacagini dusunuyorum. THY de calisanlarin uzerine basarak yukseldigi basarili bir sinav verdi. Eee tam siyasete yakisacak adam degil mi ?
  • KAR YAGISI DEGIL DHMI-OCC ORTAK CALISMASI THY YI BU ZARARA SOKTU AMA FATURA KARA CIKTI TABI..

Ekonomi gazetecileriyle kahvaltılı toplantıda bir araya gelen THY YÖnetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, önemli açıklamalar yapıyor.

Topçu,hava trafiğini alt üst eden kar yağışının THY'ye 25.9 milyon euro maliyet getirdiğini vurgularken, " 1195 dar gövdeli, 73 de geniş gövdeli olmak üzere toplam 1268 uçuş iptali oldu. 17-20 Şubat'taki kar muhalefetinin THY'ye maliyeti 25.9 milyon Euro'yu buldu" dedi.

Hamdi Topçu siyasete gireceği şeklindeki iddiaları ise kesin bir dille yalanladı. Topçu, " Siyasete girme konusunda adım atmadım, girmeyi de düşünmüyorum" diyerek noktayı koydu.

 

VE AÇIKLADI... HAMDİ TOPÇU SİYASETE GİRECEK Mİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

uff ~ 9 yıl önce
THY nin mali deniz yemeyen ......gitme kal Hamdi baskan kalda ahirete biraz daha ah ve beddua biriktir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yav he hee... Ayrıca düz vekile makam arabasi verilmiyor. 6 nisanda istifa edecek. Yk başkani da kotil olmayacak. Yönetimden biri olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Adam normal piyasa şartlarında rüyasında bile göremeyeceği bir mevkiye gelmiş. Bu güçlü ve göz önünde pozisyonu bırakıp sıradan bir milletvekili olmak istemez elbette.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 9 yıl önce
Bırak artık Hamdi Başkan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hep söyledim :) biliyoruz herhalde (bir dost)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orhal ~ 9 yıl önce
Thy yi yiyip bitirdim. O kadar basarili isen ozel sektorde buyu hirsiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düşünen adam ~ 9 yıl önce
Hamdi Bey'in Recep Bey ile arası iyiydi ama Davutoğlu ile değil. Temel Bey'in ise aksine. Hamdi Bey ise bakanlık garantisi olmadan -ki garanti de alamadı- böyle bir koltuğu bırakmaz. Ancak bir mecburiyet olur da bırakırsa ve Temel Bey YK Başkanı olursa şirkette çok taş yerinden oynar. Hep birlikte 9 Mart'taki YK toplantısını bekleyip göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sayin Baskan Ulkenin Ve Kurumlarin sizin gibi yoneticilere ihtiyaci var, Thy' yi iyi bilen bit yoneticisiniz bundan sonra sirkete cok daha iyi seyler vereceksiniz. Siyasete baskalari girsin, by kurumun size ihtiyaci var. Thy artik dunyada taklit edilen bit kurum olmaya basladi. Yillardir biz taklit ederdik bit Turkun yonettigi kurumda taklit edilmeye baslandi. Sizin by kurumun basindan gitmeniz dogru olmaz. Bindigimiz dali kesmeye benzer. Allah basirilarinizin devamini nadip etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Glide slope ~ 9 yıl önce
Topcunun siyasette basariligi olacagini dusunuyorum. THY de calisanlarin uzerine basarak yukseldigi basarili bir sinav verdi. Eee tam siyasete yakisacak adam degil mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 9 yıl önce
KAR YAGISI DEGIL DHMI-OCC ORTAK CALISMASI THY YI BU ZARARA SOKTU AMA FATURA KARA CIKTI TABI..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000