02 Ağustos 2013, Cuma 14:28:40

VE A400M'DE MUTLU SON!

Airbus Military yeni nesil nakliye uçağı A400M’in ilk teslimatını dün Fransız Hava Kuvvetleri’ne yaptı. Avrupa ve ötesinde askeri hava taşımacılığında bir dönüm noktası olacak uçak A400M Atlas ismiyle ilk kullanıcısına teslim edildi.
  • hikaye olan bir proje gerçeği ile sonlandı ertelendi olmadı derken oldu gecikmeyle.. dökntü casalardan sonra umarım avrupanın yeni bir kazığı olmaz.. american c-17 askeri Cargo uçağı olabilirdi dyorum denenmiş dünyada tek ırakta afganistanda zor koşullarda havaalanlarına inip kalkabilen ve american ordusu tarafından kullanılıyor İngilizler, avusturalyalılar ordusu tarafından kullanılıyor.. neyse a400 m iyi olur ihtiyacı karşılar..

Fransız ihale kurumu DGA tarafından resmileştirilen A400M MSN7 teslimatı yarın itibariyle Fransız Hava Kuvvetleri’ne bağlı Orleans-Bricy Fransız hava üssünde yerini alacak.

Bu teslimat Airbus Military’nin 10 yıllık gelişiminin zirvesini, 5.000 saatlik uçuş testini ve bu büyük Avrupalı savunma programı için 40,000’e yakın çalışanı teslim ediyor.

Domingo Ureña, “Bugün Avrupa havacılık endüstrisi için tarihi bir gün. Bu başarı, yeni bir uçağın askeri nakliye sektöründe dünya lideri olacağına işaret eder. Özellikle Airbus Military, Airbus çalışanlarının tümüne ve tedarikçilere teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Onların çabaları bu başarıyı mümkün kılmıştır. Özellikle müşterilerimize ve OCCAR’a da teşekkür etmek isterim. Onların destekleri ve fikirleri programın başarısında önemli rol oynamıştır.” dedi.

Fransa’ya teslim edilen ilk uçak, Fransız Hava Kuvvetleri operasyonel taşımacılık filosunun bir parçası olmadan önce uçak mürettebatının devam eden eğitim programları için kullanılacak.

Teslimatın ilk resmi töreni yaz sezonunun ardından Sevilla’da yer alan Son Montaj Hattı’nda gerçekleşecek.

VE A400M'DE MUTLU SON!

Yorumlar

camaroth ~ 11 yıl önce
hikaye olan bir proje gerçeği ile sonlandı ertelendi olmadı derken oldu gecikmeyle.. dökntü casalardan sonra umarım avrupanın yeni bir kazığı olmaz.. american c-17 askeri Cargo uçağı olabilirdi dyorum denenmiş dünyada tek ırakta afganistanda zor koşullarda havaalanlarına inip kalkabilen ve american ordusu tarafından kullanılıyor İngilizler, avusturalyalılar ordusu tarafından kullanılıyor.. neyse a400 m iyi olur ihtiyacı karşılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000