22 Aralık 2015, Salı 17:01:21

Van-İran seferleri ertelendi

Van-Urmiye arasında bugün yapılması planlanan uçak seferleri, İran'daki bazı bürokratik işlemlerin tamamlanamaması nedeniyle ertelendi.
  • Adam olmaz, acem türklere kurban olsunlar, hele başta Türkiyedeki bölücü hayşnlet
  • hiçbir türkün umrunda değil ki doğu anadolu!! sefer niye koyuyorsunuz!!!
  • hangi havayolu?
  • Yüksekova havalimanı açılmayacakmı kardeşim.Malum Urmiye buradan 1 saat.Ne gerek vardı Van seferlerine.
  • he hee brokratik engel:) hayaldi patladi!!
  • Bizler geçen gün bu haberin başlangıcı için; "Bu uçuşlar hangi havayolu ile yapılacak ?" diye sorarken "hangi Türk havayolu firması ile yapılacağını" öğrenmek istiyorduk ancak şimdi görüyoruz ki İran'a ait bir havayolu firmasıymış. Ticaret odası önce bölgesel uçuşlar için kaç kez gidip görüştükleri halde işbirliğine yanaşmadıkları Borajet'e sahip çıksın da sonra yabancı firmalardan medet umsun. Van aslında bölgesel ve bağlantılı iç hat uçuşlara çok güzel bir potansiyel olacaktı ama maalesef kimse destek vermedi.
  • Terroristlere yol

Van ile İran'ın Urmiye kenti arasında yapılması planlanan uçak seferinin, perşembe gününe ertelendiği bildirildi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, yaptığı açıklamada, İran'daki bürokratik işlemlerin yetiştirilememesi nedeniyle seferlerin iki gün sonra yapılacağını söyledi.

Türkiye ile İran arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi açısından uçak seferlerinin önemli olduğunu belirten Takva, "Sabah misafirlerimizi karşılamak istedik. Ancak İran'daki bazı bürokratik işlemlerin tamamlanamaması nedeniyle seferlerin 24 Aralık 2015'e ertelendiğini öğrendik. İnşallah Perşembe günü İran'dan gelen misafirlerimizi burada karşılayacağız" dedi.

İran'dan gelen uçağın saat 09.40'ta Van'da olacağını 15.00'de de İran'a hareket edeceğini ifade eden Takva, işlemlerin perşembe gününe yetiştirilmesini beklediklerini aktardı.

Oda olarak uzun süredir uçak seferlerinin başlatılması için çaba gösterdiklerini anlatan Takva, "Perşembe günü ilki yapılacak Van-Urmiye uçak seferleri karşılıklı olarak bir ay devam edecek. Vatandaşların ilgi göstermesi durumunda bu seferler sürekli olacak. Vatandaşlarımızın bu seferlere ilgi göstereceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Van-İran seferleri ertelendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

İranlılardan ~ 8 yıl önce
Adam olmaz, acem türklere kurban olsunlar, hele başta Türkiyedeki bölücü hayşnlet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
türk ~ 8 yıl önce
hiçbir türkün umrunda değil ki doğu anadolu!! sefer niye koyuyorsunuz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 8 yıl önce
hangi havayolu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gewer ~ 8 yıl önce
Yüksekova havalimanı açılmayacakmı kardeşim.Malum Urmiye buradan 1 saat.Ne gerek vardı Van seferlerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
he hee ~ 8 yıl önce
he hee brokratik engel:) hayaldi patladi!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 8 yıl önce
Bizler geçen gün bu haberin başlangıcı için; "Bu uçuşlar hangi havayolu ile yapılacak ?" diye sorarken "hangi Türk havayolu firması ile yapılacağını" öğrenmek istiyorduk ancak şimdi görüyoruz ki İran'a ait bir havayolu firmasıymış. Ticaret odası önce bölgesel uçuşlar için kaç kez gidip görüştükleri halde işbirliğine yanaşmadıkları Borajet'e sahip çıksın da sonra yabancı firmalardan medet umsun. Van aslında bölgesel ve bağlantılı iç hat uçuşlara çok güzel bir potansiyel olacaktı ama maalesef kimse destek vermedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahaha ~ 8 yıl önce
Terroristlere yol

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000