09 Ocak 2016, Cumartesi 08:02:39

Van'da yeni hedef Tebriz ve Erbil

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Van Şube Başkanı Süleyman Güler, Van-Urumiye uçak seferlerinin 28 Aralık’ta başladığını hatırlatarak, "Yıllardır gerçekleştirmeyi düşündüğümüz bir rüyaydı ve gerçekleştirdik
  • Hayırlı olsun.
  • Yaşasın değerli Van'lı iş adamları, çalışmalarınız gurur verici. Umarım ileride İran dışında da uçuşlar başlar. Erivan ve Bakü olabilir mesela.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Van Şube Başkanı Süleyman Güler, Van-Urumiye uçak seferlerinin 28 Aralık’ta başladığını hatırlatarak, "Yıllardır gerçekleştirmeyi düşündüğümüz bir rüyaydı ve gerçekleştirdik' dedi.

Güler; 'Van ekonomisine bir katkı olur diye düşünüyoruz. Bunun devamında daha çok katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Van Urumiye bir başlangıç, bunu devamında Tebriz ve Erbil seferlerinin olması gerekiyor diye düşünüyoruz." dedi.

TÜMSİAD Van Şube Başkanı ve Van Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, yaptığı açıklamada, Van-Urumiye uçak seferlerinin başladığını, devamında Tebriz ve Erbil seferleri olması gerektiğini düşündüklerini söyledi. Bunun, yıllardır üstünde çalıştıkları bir çalışma olduğuna işaret eden Güler, Urumiye’nin devamında Tebriz ve Erbil seferlerini hedeflediklerini ifade etti. (Haberler)

Van'da yeni hedef Tebriz ve Erbil

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Van ~ 8 yıl önce
Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 8 yıl önce
Yaşasın değerli Van'lı iş adamları, çalışmalarınız gurur verici. Umarım ileride İran dışında da uçuşlar başlar. Erivan ve Bakü olabilir mesela.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erivan ~ 8 yıl önce
erivan'a uçuş olsun da pkk'lılar daha rahat emir alıp gelsinler değil mi??!!
Komik ~ 8 yıl önce
Uçak seferinde oraya bagladinya.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000