16 Mart 2017, Perşembe 13:01:09

Van Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu

Van’dan havayoluyla İstanbul’a götürülmek istenen uyuşturucu madde ele geçirildi.
  • Vanı akşam şöyle bi iki tur dolassalar daha cok uyusturucu bulurlar kanaatindeyim. Kaçak sigara telefondan geçilmez Van. sokağı bile bellidir. Belli ki acelesi varmış vatandaşın. Uçak kullanmış.
  • İran'da uyuşturucu üretmek,satmanın cezası idamdır ama yurtdışına satışı ya da transit olarak geçirilmesi bu işdeki muazzam para sebebiyle serbesttir! Ne acı ki Van,Hakkari gibi sınır illerimizin isimleri ya terörle ya uyuşturucu işleriyle anılmaktadır ve devletimiz de gereken yaptırımları maalesef uygulamamaktadır! Ülkemizde uyuşturucu,tecavüz,terör olaylarını bitirmek istiyorlarsa kimseyi dinlemezler,getirirler idamı bu işler biter !
  • Zincirde bi kopma oldu sanırım
  • Maşallah ne cesaret be

Van’dan havayoluyla İstanbul’a götürülmek istenen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Van’dan İstanbul’a gitmek üzere havalimanına gelen H.D. isimli şahsın X-Ray cihazına bıraktığı valizde şüphe üzerine arama yapıldı.

Yapılan aramada, valizin içerisine zula yapılmış vaziyette 9 kilogram metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgisi olduğu tespit edilerek gözaltına alınan H.D., R.K. ve A.K. isimli şahıslardan H.D. ve R.K. tutuklandı. 

 

Van Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu

Yorumlar

Doğuyugörmüş ~ 7 yıl önce
Vanı akşam şöyle bi iki tur dolassalar daha cok uyusturucu bulurlar kanaatindeyim. Kaçak sigara telefondan geçilmez Van. sokağı bile bellidir. Belli ki acelesi varmış vatandaşın. Uçak kullanmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
idam şart ~ 7 yıl önce
İran'da uyuşturucu üretmek,satmanın cezası idamdır ama yurtdışına satışı ya da transit olarak geçirilmesi bu işdeki muazzam para sebebiyle serbesttir! Ne acı ki Van,Hakkari gibi sınır illerimizin isimleri ya terörle ya uyuşturucu işleriyle anılmaktadır ve devletimiz de gereken yaptırımları maalesef uygulamamaktadır! Ülkemizde uyuşturucu,tecavüz,terör olaylarını bitirmek istiyorlarsa kimseyi dinlemezler,getirirler idamı bu işler biter !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Patriot ~ 7 yıl önce
Zincirde bi kopma oldu sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
....... ~ 7 yıl önce
Maşallah ne cesaret be

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000