03 Aralık 2014, Çarşamba 09:20:50

VALİZDE BOMBA ŞAKASI PAHALIYA PATLADI

Havalimanları güvenlik kontrollerinin en sıkı olduğu alanlardan biri. Amerika’nın Miami eyaletinde seyahat etmek için havalimanına gelen bir doktor ise valizinde bomba olduğu şakasını yaptı.
  • Dispatch/pilot:havacilik kaidelerini ve havacilik tarafindan guvenligin nasil onemsendigini bilmeyen biri diyelim sonucta herkes bu strateji ve onemi bilmek zorunda degil sonucta meslegide bu degil dostum.....
  • Android uygulamasi ne is yaptigini sormus bu haberdeki doktorun salak olmasi zoruna mi gitti android? Doktorlar salak olamaz mi? Her meslekte salaklar vardir sen ustune alindiysan orasini bilemiyorum android :)
  • Afedersin sen ne is yapiyorsun?
  • Bu salağın doktor olduğuna emin misiniz? Demek ki bir insan hem doktor hem de salak olabiliyormuş.

Şakanın sonucu ise kendisine 90 bin dolar ceza olarak döndü. Bavulunda C4 patlayıcı olduğu şakasını güvenlik görevlilerine yapan Manuel Alvarado (60) isimli doktor parayı ödedikten sonra hapisten çıkacak.

Alvarado’nun avukatı Brian Bieber müvekkili için yaptığı açıklamada, “Kendisinin kimseyi korkutmak gibi bir niyeti yoktu. Fakat hayatının en kötü hatasını yaptı” diye konuştu. 11 Eylül 2001’den bu yana Amerika’da yanlış ihbarlara verilen para cezalarının miktarı artıyor.

VALİZDE BOMBA ŞAKASI PAHALIYA PATLADI

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dispatch/pilot:havacilik kaidelerini ve havacilik tarafindan guvenligin nasil onemsendigini bilmeyen biri diyelim sonucta herkes bu strateji ve onemi bilmek zorunda degil sonucta meslegide bu degil dostum.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Android uygulamasi ne is yaptigini sormus bu haberdeki doktorun salak olmasi zoruna mi gitti android? Doktorlar salak olamaz mi? Her meslekte salaklar vardir sen ustune alindiysan orasini bilemiyorum android :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Afedersin sen ne is yapiyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 9 yıl önce
Bu salağın doktor olduğuna emin misiniz? Demek ki bir insan hem doktor hem de salak olabiliyormuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000