05 Ağustos 2013, Pazartesi 08:01:03

VALİZ DAVASI SONUÇLANDI

İzmir'de avukat Tolga Alibeyoğlu, 4 yıl önce hamile eşi Seçil Civan Alibeyoğlu ile bayram tatillerini geçirmek için uçakla gittikleri Malatya'da, havaalanında bavulları çıkmadı.
  • Hava yolu şirketi daha neyi temyiz ediyor, öde gitsin karar çıkmış işte.
  • Soyisimlerden de anlaşılacağı üzere, malum kesimin THY'nin ve yöneticilerinin başarısını sindiremeyip bir yerlerden THY'yi karalama çabasının altındaki sebepler tamamen mezhepsel! "Ne alaka?" diye sormayın, bu zamana dek yaşanan olayların aktörlerini -aslında figüran- inceleyin...

İçerisinde hamile eşinin kıyafetleri ve kullanması gereken ilaçları bulunan bavullarına üç gün sonra kavuşan Alibeyoğlu çifti, toplam 8 bin lira tazminat istemiyle açtıkları davayı kazandı. Mahkeme, çifte yasal faizi hariç 4 bin lira tazminat ödenmesine karar verdi.

Tolga Alibeyoğlu ve eşi Seçil Civan Alibeyoğlu, avukatları Ersin Gülsoy, aracılığıyla İzmir 7'inci Asliye Ticaret Mahkemesi'ne 4 Aralık 2009'da dilekçeyle başvurup, bavullarını kaybeden havayolu şirketine kendisi için 3 bin, eşi için de 5 bin lira olmak üzere toplam 8 bin lira manevi tazminat istemiyle dava açtı.

'BÜYÜK SIKINTI YAŞADILAR'

Çiftin avukatı Ersin Gülsoy, mahkemeye verdiği dava dilekçesinde, müvekkilerinin mağdur edildiklerini belirterek, hamile olan müvekkilinin ilaçlarını kullanamadığını, bu nedenle büyük stres ve sıkıntı yaşadığını belirtti. Ayrıca sık sık değiştirmesi gerektiği kıyafetlerini de kullanamadığı için mağdur olduğunu kaydetti. Diğer müvekkilinin de üç gün boyunca eşine ve bebeğine zarar gelme korkusuyla yaşadığını kaydetti.

4 yıl süren dava kısa süre önce sonuçlandı. Davaya bakan İzmir 7'inci Asliye Ticaret Mahkemesi hakimi Mehmet Kenan Gül, olay sırasında hamile olan Seçil Civan Alibeyoğlu'na mağduriyetinden dolayı 2 bin 500, Tolga Alibeyoğlu'na ise BİN 500 lira olmak üzere, yasal faizi hariç toplam 4 bin lira tazminat ödenmesine karar verdi. Havayolu şirketi avukatının kararın temyiz edeceği belirtildi. (Zaman)

VALİZ DAVASI SONUÇLANDI

Yorumlar

Temyiz? ~ 11 yıl önce
Hava yolu şirketi daha neyi temyiz ediyor, öde gitsin karar çıkmış işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laleli Lions ~ 11 yıl önce
Soyisimlerden de anlaşılacağı üzere, malum kesimin THY'nin ve yöneticilerinin başarısını sindiremeyip bir yerlerden THY'yi karalama çabasının altındaki sebepler tamamen mezhepsel! "Ne alaka?" diye sormayın, bu zamana dek yaşanan olayların aktörlerini -aslında figüran- inceleyin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lale'ye!!! ~ 11 yıl önce
soyisimlerinden insanların ne olduğuna,kim olduğuna nasıl karar veriyorsun? kaldı ki sen insanları soyisimleri ile yargılayacağına kendine bak..senin mezhebinde insanları soyisimleri ile ayırmak var ise batsın o mezhep de sen de !!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000