18 Temmuz 2010, Pazar 13:14:36

VALİ'Yİ BİLE UÇURDULAR

Atatürk’ün Bolu’ya gelişinin 76. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen Abant’taki Yamaç Paraşütü etkinliğinde, Bolu Valisi İbrahim Özçimen ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun’da uçtu.
Bolu Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Derneği’nin her yıl Atatürk’ün Bolu’ya geliş yıldönümlerinde geleneksel hale getirdiği Yamaç Paraşütü etkinliği, Abant Örencik Yaylası Mevkii’nde yine büyük bir katılımla yapıldı.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen ilk kez uçurulan bir Bolu Valisi olarak usta pilot eşliğinde yamaçtan aşağıya süzüldü. Vali Özçimen uçuş sırasında zorluk yaşasa da, büyük bir keyif aldığını belirterek; "Bu yıl 5'incisi yapılan yamaç paraşütü etkinliği ile böyle bir organizasyona imza attıkları için Sportif Havacılık Derneği üyelerini kutluyorum. İlimizde turizmin gelşmesi adına bu tür etkinliklerin yapılması çok önemli. Valilik olarak bundan sonra kendilerine daha fazla destek olacağız" dedi.

Özçimen’den sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun ve Anadolu Ajansı’nın Genel Müdürü Hilmi Bengi de usta pilotlar eşliğinde uçuruldu.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin model uçağı protokol üyeleri tarafından uzaktan kumanda ile uçuruldu. Vali İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Rektör Hayri Coşkun, simülatör uçak kullanmanın keyfini yaşadılar.

Bu sene şiddetli esen rüzgarın dinmemesi nedeniyle etkinlikler çerçevesinde yapılacak olan hedefe inme yarışmalarını yapamadıklarını belirten Bolu Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Fatih Yamaner; etkinliğe gösterilen yoğun ilgi ve katılımdan dolayı memnun olduğunu belirterek; “Bu yılki etkinliğimizde, yerel ve ulusal basın organlarının temsilcileri etkinliğimiz boyunca bizimle beraber oldular ve çekimler yaptılar.

Bu çekimlerin, Bolu'nun tanıtımına katkısı açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Derneğimizin etkinliklerine maddi ve manevi destek olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” dedi.
VALİ'Yİ BİLE UÇURDULAR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000