23 Şubat 2014, Pazar 12:10:17

VALİLİK ÖNÜNDE 3. HAVALİMANINA PROTESTOSU

İstanbul 4. İdare Mahkemesi'nin 3. havalimanıyla ilgili 21 Ocak'ta aldığı kararın uygulanmadığı iddiasıyla bir grup Valilik önünde eylem yaptı.
  • maşallah bakıyorum yorumlara da kalemşörler burayı da keşfetmiş, tek kişi üşenmemiş 10larca yorum yazmış. ama daha tarihini doğru dürüst bilmiyor, aydın menderes değil, adnan menderes olacak bahsettiğin kişi. ama bunun senin için önemi yok tabi. gidin kitap okuyun lütfen.
  • "Bizim ihtiyacımız orman alanı mı, havalimanı mı önce bu tercihi yapmalı. Son zamanlarda kuraklık görüyoruz. Su havzalarının, orman alanının üzerine devasa bir inşaat yaparsanız bugünler iyi günlerimiz. Daha kötü günler bizi bekliyor." hizmet anlayışının,rant odaklı karşılığı beton dökmek olduğu bir ülkede,istanbul'un 15 milyonu geçer,nefes alamaz hale gelirsin,karadeniz'in bütün derelerini ipotek altına alıp "hizmet" getirmek aşkıyla akan suyu borulara hapsedip kurutursun,yenilenebilir enerji tek çözüm iken,hala daha yapılanların hizmet olduğu algısına kapılan lar,adım atacak yer kalmayınca mı akıllanacaksınız ?
  • Ülkede mahkeme kararını uygulatmak için bile gösteri yapmak zorundasın. İşte Türkiyemizin 10 yılda geldiği rezil durum.
  • Suratlara iyi bakin
  • ben bir Ak parti seçmeni olarak doğayı katleden, bana küfreden bu adamlara bir daha oy vermeyeceğim. siz de milyonlarca ağaç kesip yapacağınız havalimanı ve köprülerde yerin dibine batsın. size daha oy yok.
  • İnsanlar 3. Havalimanına değil seçilen yere karşı. Bunu artık idrak edin. Kimse memleketin geri kalmasını istemez. İsteyemez. Ama vatandaşa olan bedelde hesaplanmalı. Bu sene barajlar boş deniyor. Üstüne barajları besleyen en önemli kaynaklar yok edilip hava limanı yapılıyor. Yeri mantıklı olsun, kimseninde itirazı olmaz.
  • sabiha gokcen de yapilmasin diye protosto etmislerdi
  • :) komik ama bu insanlara kızmayın tabi içinde sektörden gelenler varsa onlara kızabilirsiniz o ayrı bir durum.Ama tek gerçek Ahl s.o.s veriyor belkı 5yıl daha dayanır ılavelerle ya sonra ne olacak ....
  • PROTESTO YAPAN BU İNSANLAR SEYAHATLERE ACABA HANGİ VASITA İLE GİDİYORLAR, BİRİSİ BUNLARIN UÇUŞ BİLGİLERİNE ULAŞSA DA BİZE DE GÖSTERSE, SEVABINA....
  • Ben chp partisi seçmeniyim bir an önce yapın 3 havalimanını.

Kuzey Ormanları Savunması üyesi bir grup, İstanbul 4. İdare Mahkemesi'nin 3. havalimanıyla ilgili 21 Ocak'ta aldığı kararın uygulanmadığı iddiasıyla Valilik önünde eylem yaptı.

Sultanahmet tramvay durağı önünde toplanan gruptakiler, "3. havalimanı hukuksuzdur", "Ya mahkemeleri kapa, ya kararı uygula" ve "Ormanda uçak ne diye, kararı tanı diyoruz valiye" yazılı dövizler açıp, sloganlar eşliğinde İstanbul Valiliği'ne yürüdü.

TOMA destekli çevik kuvvet polisleri, Valilik önünde önlem alarak yola barikat kurdu. Gruptan, basın açıklamasının barikatın önünde izin verilen yerde yapılması istendi.

Kuzey Ormanları Savunması adına açıklama yapan Deniz Özgür, başta 3. havalimanı projesiyle ilgili mahkeme kararı olmak üzere, Atatürk Orman Çiftliği, Fener-Balat gibi yürütme işlemlerine son veren yürütmeyi durdurma kararlarının bir an önce uygulanmasını istediklerini söyledi.

Basın açıklamasının ardından, mahkeme kararının yazılı olduğu kağıtları uçak yaparak Valiliğe doğru fırlatan göstericiler, bir süre daha slogan attıktan sonra dağıldı.



VALİLİK ÖNÜNDE 3. HAVALİMANINA PROTESTOSU

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

kalemşörler ~ 10 yıl önce
maşallah bakıyorum yorumlara da kalemşörler burayı da keşfetmiş, tek kişi üşenmemiş 10larca yorum yazmış. ama daha tarihini doğru dürüst bilmiyor, aydın menderes değil, adnan menderes olacak bahsettiğin kişi. ama bunun senin için önemi yok tabi. gidin kitap okuyun lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pluton ~ 10 yıl önce
"Bizim ihtiyacımız orman alanı mı, havalimanı mı önce bu tercihi yapmalı. Son zamanlarda kuraklık görüyoruz. Su havzalarının, orman alanının üzerine devasa bir inşaat yaparsanız bugünler iyi günlerimiz. Daha kötü günler bizi bekliyor." hizmet anlayışının,rant odaklı karşılığı beton dökmek olduğu bir ülkede,istanbul'un 15 milyonu geçer,nefes alamaz hale gelirsin,karadeniz'in bütün derelerini ipotek altına alıp "hizmet" getirmek aşkıyla akan suyu borulara hapsedip kurutursun,yenilenebilir enerji tek çözüm iken,hala daha yapılanların hizmet olduğu algısına kapılan lar,adım atacak yer kalmayınca mı akıllanacaksınız ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ülke ~ 10 yıl önce
Ülkede mahkeme kararını uygulatmak için bile gösteri yapmak zorundasın. İşte Türkiyemizin 10 yılda geldiği rezil durum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat ~ 10 yıl önce
bize iş lazım dostum havaalnı olsun ülkemize para girsin almanya isyemiyor diye sizdemi istemeyeceksiniz demeki ülkenin kalkınmasınıda istemezsiniz demektir ne yapılıyorsa seniin benim yararınadır bazı insanların dolduruşuna gelmiyelim arkadaşlar bu ülke bizim
bunlar kim? ~ 10 yıl önce
Suratlara iyi bakin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merakli ~ 10 yıl önce
ne var suratlarinda? nur mu dusmemis? insan olmanin birinci kaidesi ozgur olmaktir ama dusunce bazinda da ozgur olmaktir...bu insanlar kendilerince inandiklari bir dogru icin eylem yapma medeni cesaretini gostermisler...ya ne yapsalardi? suratlarina nur yagdigina inanilan hocalarina biat edip ondan habersiz adim atmasalar miydi?
ak parti ~ 10 yıl önce
ben bir Ak parti seçmeni olarak doğayı katleden, bana küfreden bu adamlara bir daha oy vermeyeceğim. siz de milyonlarca ağaç kesip yapacağınız havalimanı ve köprülerde yerin dibine batsın. size daha oy yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalancı ~ 10 yıl önce
sen zaten akpli olamazsın zaten chp zihniyetli oldugun belli cok dogayı düşünüyorsan git agac dik hayatında kac agac diktin acaba cok merak ediyorum
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İnsanlar 3. Havalimanına değil seçilen yere karşı. Bunu artık idrak edin. Kimse memleketin geri kalmasını istemez. İsteyemez. Ama vatandaşa olan bedelde hesaplanmalı. Bu sene barajlar boş deniyor. Üstüne barajları besleyen en önemli kaynaklar yok edilip hava limanı yapılıyor. Yeri mantıklı olsun, kimseninde itirazı olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
u ~ 10 yıl önce
sabiha gokcen de yapilmasin diye protosto etmislerdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kızmayın yengelere ~ 10 yıl önce
:) komik ama bu insanlara kızmayın tabi içinde sektörden gelenler varsa onlara kızabilirsiniz o ayrı bir durum.Ama tek gerçek Ahl s.o.s veriyor belkı 5yıl daha dayanır ılavelerle ya sonra ne olacak ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sevabına ~ 10 yıl önce
PROTESTO YAPAN BU İNSANLAR SEYAHATLERE ACABA HANGİ VASITA İLE GİDİYORLAR, BİRİSİ BUNLARIN UÇUŞ BİLGİLERİNE ULAŞSA DA BİZE DE GÖSTERSE, SEVABINA....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ben chp partisi seçmeniyim bir an önce yapın 3 havalimanını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000