07 Temmuz 2011, Perşembe 08:28:48

VALİDEN YENİŞEHİR İÇİN ÇAĞRI

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursalılara çağrıda bulunarak, Yenişehir Havaalanı'nın canlanması için yurt dışı seyahatlerini buradan yapmalarını istedi.
  • O havaalanı metro olmadan çalışmaz. Ya yenişehire metro , yada Bursanın içine yeni bir havaalanı....
  • yıl 2011 fakat bursa gibi gelişmiş bir ilde hava limanı ulaşım sorunu çözülememiş olması sanırım bazı kişilerin ticari hizmet yada teknik bilgisizlik sorunları var bu tür konuları çözecek yetkili şahıslar ise uykuya dalmış uyanıp gerçekleri görmek işlerine gelmiyor. bir sefer thy gibi resmi bir kurum bursadan sefer yapmak değil kelime olarak aklına bile getirmiyor çünki amaç müşteriyi zor şartlar altında maliyet arttırak istanbuldaki hava limanlarını kullanmaya teşvik etmek oradaki ulaşımı dahada canlandırmak sermaye girdisini arttırmak bu böyle giderse sayın valimiz daha çok ricalarda bulunur fakat icraat olmaz böyle sürer gider bu konuda çözüm ise havalimanına özel havayollarının bursaya çalışmasını teşvik etmek gerekir.
  • çağrı güzel fakat yurtiçi seferlerinin artırılması şart yunuseli ihalesi yapıldı peki bi kazma vuruldu mu bi haber duyulmadı(duyan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim)anadolujet seferlerini artırmalı thy bikaç sefer koymalı ve en önemlisi büyükşehir belediyesi ve sayın vali ulaşımı kolaylaştırıcı alternatifler getirmeli ve yunuselini en kısa zzamanda açıp orayı faaliyete geçirmelidir.
  • eski havaalanının açılması için çalışmalar olduğunu duyuyoruz.etrafındaki manialardan dolayı 3-5 kişilik uçaklar inebilir deniliyor.yine de bursa için faydalı olur.özel jetin mi var arkadaş.300 kişilik uçakların indiği yenişehir havaalanını yıkmaktan bahsediyorsunuz.bir kere uçun da yorum yapın.
  • bursalılar siz eski havalimanına dönmedikçe oradan uçmayacaklar..
  • Geçen sene Anadolujet seferlerinin yeni başladığında uçmuştum yenişehire Bursa gibi gelişmiş bir şehire yakışmayan havalimanı bence. Şehre çok uzak ulaşım tam bir rezaletti. Belediyenin hangi yolu kullanacağını bilmeyen bir otobüsüyle 2 saate yakın bir sürede merkeze ulaştım. Öncelikle ulaşım sorununun çözülmesi gerek.
  • valiye bak sen. işkence o havalimanını kullanmak.yıksalar oh derim. merkeze lazım yenisi.
  • bursalılar olarak düseldorf ve münih seyehatlerinde yenişehiri kullanmalıyız ancak haftada 1 sefer düseldorf 3seferde münih var. sayın vali devlet olarak thy yi getirip uçuş noktalarını çeşitlendirmiyosunuz sonrada yurt dışına yenişehirden gidin diyosunuz lufthansa gelip bursa münih uçuyor ama thy yok .yurt içi seferlerde sürekli ankarada ısrar ediliyor ankara bursaya 5.5saat yani yakın bursanın trabzon erzurum diyarbakır antalya kıbrıs bodrum gibi uzak noktalar olmalı anadolujet ankara seferlerini borajete bıraktı iyice sacmaladılar artık saydıgım yerlere baglantıda olmuyor bülent arınç ın seçim öncesi verdigi sözü tutmasını bekliyoruz thy nin 60kişilik uçqaklar alacagını ve yenişehirden seferler başlatacagını söylemişti yıl sonuna
  • Olumlu bir cagri ama valinin emri ile de olmuyor bu isler. Haftaya Luftthansa ile Bursa'ya geliyorum. Iznik'e cok yakin. Bu denemek amacli. Ancak ucagin gelis ve kalkis saatleri cok ters. sabah 01:30 gibi geliyor. sabah cikisi ise 04:30 gibi. o saatlerde Yenisehir yollarina gitmek gelmek kolay degil. Rayli ulasim sistemi güzel bir proje olabilir Bursa ile Yenisehir arasinda. Havaalanina da baglanir uygun saatlerde. Ayrica THY'nin Bursa - Istanbul arasi ucusu yok. Veya Bursa Gaziantep ucuslari vs yok. Bu sekilde de havaalanina nasil canlilik kazandirilir bilemiyorum.
Bursa Valisi Şahabettin Harput, yaptığı açıklamada, kent için büyük öneme sahip Yenişehir Havaalanı'nın canlı tutulması için vatandaşlardan duyarlılık istedi.

Vali Şahabettin Harput, büyük bütçeler harcanarak yapılan ve Bursa’nın turizm, tarım, sanayi ve diğer alanlarda çok daha hızlı gelişmesine imkân verecek Yenişehir Havaalanı'nın iki yıldır dış seferlere açık olduğunu hatırlattı.

Havaalanından daha büyük kapasite ile sefer sayılarını artırıp dünyanın başka bölgelerine de uçulmasının Bursa’nın ortak hedefi olduğuna dikkat çeken Harput, “Bu anlamda Bursalı her seviyedeki insanımızın yurt dışı seferlerini mecbur kalmadıkça Yenişehir Havaalanı'ndan yapmaları Bursamızın gelecekteki yüksek çıkarları için son derece önemlidir. Konunun nezaketi bakımından tüm vatandaşlarımızın bu konuda gerekli duyarlılığı göstermelerini önemle rica ederim.” şeklinde konuştu.
VALİDEN YENİŞEHİR İÇİN ÇAĞRI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
O havaalanı metro olmadan çalışmaz. Ya yenişehire metro , yada Bursanın içine yeni bir havaalanı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yıl 2011 fakat bursa gibi gelişmiş bir ilde hava limanı ulaşım sorunu çözülememiş olması sanırım bazı kişilerin ticari hizmet yada teknik bilgisizlik sorunları var bu tür konuları çözecek yetkili şahıslar ise uykuya dalmış uyanıp gerçekleri görmek işlerine gelmiyor. bir sefer thy gibi resmi bir kurum bursadan sefer yapmak değil kelime olarak aklına bile getirmiyor çünki amaç müşteriyi zor şartlar altında maliyet arttırak istanbuldaki hava limanlarını kullanmaya teşvik etmek oradaki ulaşımı dahada canlandırmak sermaye girdisini arttırmak bu böyle giderse sayın valimiz daha çok ricalarda bulunur fakat icraat olmaz böyle sürer gider bu konuda çözüm ise havalimanına özel havayollarının bursaya çalışmasını teşvik etmek gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çağrı güzel fakat yurtiçi seferlerinin artırılması şart yunuseli ihalesi yapıldı peki bi kazma vuruldu mu bi haber duyulmadı(duyan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim)anadolujet seferlerini artırmalı thy bikaç sefer koymalı ve en önemlisi büyükşehir belediyesi ve sayın vali ulaşımı kolaylaştırıcı alternatifler getirmeli ve yunuselini en kısa zzamanda açıp orayı faaliyete geçirmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eski havaalanının açılması için çalışmalar olduğunu duyuyoruz.etrafındaki manialardan dolayı 3-5 kişilik uçaklar inebilir deniliyor.yine de bursa için faydalı olur.özel jetin mi var arkadaş.300 kişilik uçakların indiği yenişehir havaalanını yıkmaktan bahsediyorsunuz.bir kere uçun da yorum yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bursalılar siz eski havalimanına dönmedikçe oradan uçmayacaklar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Geçen sene Anadolujet seferlerinin yeni başladığında uçmuştum yenişehire Bursa gibi gelişmiş bir şehire yakışmayan havalimanı bence. Şehre çok uzak ulaşım tam bir rezaletti. Belediyenin hangi yolu kullanacağını bilmeyen bir otobüsüyle 2 saate yakın bir sürede merkeze ulaştım. Öncelikle ulaşım sorununun çözülmesi gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
valiye bak sen. işkence o havalimanını kullanmak.yıksalar oh derim. merkeze lazım yenisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bursalılar olarak düseldorf ve münih seyehatlerinde yenişehiri kullanmalıyız ancak haftada 1 sefer düseldorf 3seferde münih var. sayın vali devlet olarak thy yi getirip uçuş noktalarını çeşitlendirmiyosunuz sonrada yurt dışına yenişehirden gidin diyosunuz lufthansa gelip bursa münih uçuyor ama thy yok .yurt içi seferlerde sürekli ankarada ısrar ediliyor ankara bursaya 5.5saat yani yakın bursanın trabzon erzurum diyarbakır antalya kıbrıs bodrum gibi uzak noktalar olmalı anadolujet ankara seferlerini borajete bıraktı iyice sacmaladılar artık saydıgım yerlere baglantıda olmuyor bülent arınç ın seçim öncesi verdigi sözü tutmasını bekliyoruz thy nin 60kişilik uçqaklar alacagını ve yenişehirden seferler başlatacagını söylemişti yıl sonuna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Olumlu bir cagri ama valinin emri ile de olmuyor bu isler. Haftaya Luftthansa ile Bursa'ya geliyorum. Iznik'e cok yakin. Bu denemek amacli. Ancak ucagin gelis ve kalkis saatleri cok ters. sabah 01:30 gibi geliyor. sabah cikisi ise 04:30 gibi. o saatlerde Yenisehir yollarina gitmek gelmek kolay degil. Rayli ulasim sistemi güzel bir proje olabilir Bursa ile Yenisehir arasinda. Havaalanina da baglanir uygun saatlerde. Ayrica THY'nin Bursa - Istanbul arasi ucusu yok. Veya Bursa Gaziantep ucuslari vs yok. Bu sekilde de havaalanina nasil canlilik kazandirilir bilemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000