10 Ekim 2011, Pazartesi 17:40:17

VALİ TEPKİ GÖSTERDİ...

Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu ve Giresun illerine hizmet vermek amacıyla bölge havaalanı niteliğinde inşa edilen havaalanında 'çalışma yapılmadığı' şeklindeki görüşlerin doğru olmadığını söyledi...
  • Arkadaşım biraz araştırsak ve öyle muhalafat yapsak daha iyi olmaz mı, ne dersin? Bak aşağıdaki linkte Ordu-Giresun Havaalanı'nın sondaj çalışmasını gösteren video mevcut. Ve bu sitede bunun gibi onlarcası var. Evet gazeteciler görüp resim çekememişler ama videosunu yapmışlar. tıkla ve izle... http://www.youtube.com/watch?v=qgUBtjy99PI
  • ORGİ
  • Çok güzel denizin altında çalışma yapılıyor diyor vali sondaj çalışması o zaman sondajı yapacak ekipman, makina da denizin üzerinde olması zorundadırki dediğin gibi olsun herhalde gazetecilerde görselerdi çekerlerdi fotoğrafı da görürdük o zaman in cin top oynuyor belki sondaj çalışması denizin altında deniz altı ile yapılıyordur muhaha yahu uyutmayın millleti.. belki de havadan da bir çalışma yapılıyordur..
  • ihale öncesinde yapılması gereken sondaj çalışması ihaleden sonra yapılıyor. sonradan da denilecekki iş ihale bedeline yapılamıyor, yüzde 20 iş artışı oldu. yani müteahhide yaklaşık 30 milyon tl kıyak geçilecek. devletin soyulma şeklinden biridir bu. ihale öncesinde sondaj neden yapılmadı diye ilgililerden hesap sorulmalıdır.
Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu Gazeteciler Derneği'nin düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında yaptığı açıklamada, Ordu ve Giresun Havaalanı'nın temelinin atılmasının ardından çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

Haber 3'ün haberine göre; Vali Düzgün, "Havaalanı çalışmaları devam ediyor. İlk çalışmalar deniz altında olduğu için onları gözümüzle göremiyoruz. Şu anda dolgu yapılacak alanın sondaj çalışmaları yapılmaktadır. Sağlam bir planlama yapılabilmesi için dolgu alanında ölçümler yapılıyor. Havaalanı inşaatında herhangi bir aksama ve gecikme söz konusu değildir. Daha önce belirlenen tarihte bitirilmesi hedefleniyor" dedi.
VALİ TEPKİ GÖSTERDİ...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım biraz araştırsak ve öyle muhalafat yapsak daha iyi olmaz mı, ne dersin? Bak aşağıdaki linkte Ordu-Giresun Havaalanı'nın sondaj çalışmasını gösteren video mevcut. Ve bu sitede bunun gibi onlarcası var. Evet gazeteciler görüp resim çekememişler ama videosunu yapmışlar. tıkla ve izle... http://www.youtube.com/watch?v=qgUBtjy99PI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ORGİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çok güzel denizin altında çalışma yapılıyor diyor vali sondaj çalışması o zaman sondajı yapacak ekipman, makina da denizin üzerinde olması zorundadırki dediğin gibi olsun herhalde gazetecilerde görselerdi çekerlerdi fotoğrafı da görürdük o zaman in cin top oynuyor belki sondaj çalışması denizin altında deniz altı ile yapılıyordur muhaha yahu uyutmayın millleti.. belki de havadan da bir çalışma yapılıyordur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ihale öncesinde yapılması gereken sondaj çalışması ihaleden sonra yapılıyor. sonradan da denilecekki iş ihale bedeline yapılamıyor, yüzde 20 iş artışı oldu. yani müteahhide yaklaşık 30 milyon tl kıyak geçilecek. devletin soyulma şeklinden biridir bu. ihale öncesinde sondaj neden yapılmadı diye ilgililerden hesap sorulmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000