22 Aralık 2011, Perşembe 08:17:28

VALİ ŞAHİN UÇAK İSTİYOR

Vali Dursun Ali Şahin, HEK’e ayrılan uçaklardan birinin Giresun'da sergilenmesi için harekete geçti.
  • SENİN ÜLKENİ ONURLANDIRMIŞ, SANA SAVAŞ KAZANDIRMIŞ (F-104 STARFIGHTER - KIBRIS BARIŞ HAREKATI) UÇAKLARIMIZ BAKIMSIZ, ÖZELLİKLE DENİZ KENARINDA OLANLAR MARTI VE DİĞER KUŞLARIN DIŞKILARIYLA KAPLI. ONU GETİRTEN VALİLİK VE BELEDİYE BAKIMINDAN DA SORUMLUDUR. (GETİRTEN VALİ VEYA BELEDİYE BAŞKANI DEĞİŞSE BİLE) AYDA EN AZ 1 KERE SUYLA, SABUNLA, KÖPÜKLE YIKANMALI, TEMİZLENMELİ
  • Yurdun çoğu yerinde bu tür uçaklar sergileniyor. Bu uçakların çevresiyle beraber amacına uygun şekilde bakımlı olarak durduğu kontrol ediliyor mu acaba? Yoksa parklara atılmış hurda muamelesi mi görüyor. Bunun denetlenmesi, uygun görünümde olmayanların geri alınması lazım. Bu konuda örnek tutum içinde olan belediyelere de bir teşekkür yazısı gönderilmesi lazım. Büyükçekmece gibi.
Vali Şahin Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na bir yazı yazarak, Giresun ile Ordu arasında deniz doldurularak yapımına başlanan ve 2014 Şubat ayında tamamlanacak olan havaalanı bitmeden, her iki ilin halkına uçak sevgisinin aşılanması ve uçak korkusunu yenmesi için Valilik kontrolünde uçak sergisi yapılmasını istedi.

Vali Şahin ayrıca, Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Mehmet Erten’i telefonla da arayarak yazılı talebini yineledi.

Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Mehmet Erten’de, Vali Şahin’in talebini olumlu karşıladı.
VALİ ŞAHİN UÇAK İSTİYOR

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
SENİN ÜLKENİ ONURLANDIRMIŞ, SANA SAVAŞ KAZANDIRMIŞ (F-104 STARFIGHTER - KIBRIS BARIŞ HAREKATI) UÇAKLARIMIZ BAKIMSIZ, ÖZELLİKLE DENİZ KENARINDA OLANLAR MARTI VE DİĞER KUŞLARIN DIŞKILARIYLA KAPLI. ONU GETİRTEN VALİLİK VE BELEDİYE BAKIMINDAN DA SORUMLUDUR. (GETİRTEN VALİ VEYA BELEDİYE BAŞKANI DEĞİŞSE BİLE) AYDA EN AZ 1 KERE SUYLA, SABUNLA, KÖPÜKLE YIKANMALI, TEMİZLENMELİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yurdun çoğu yerinde bu tür uçaklar sergileniyor. Bu uçakların çevresiyle beraber amacına uygun şekilde bakımlı olarak durduğu kontrol ediliyor mu acaba? Yoksa parklara atılmış hurda muamelesi mi görüyor. Bunun denetlenmesi, uygun görünümde olmayanların geri alınması lazım. Bu konuda örnek tutum içinde olan belediyelere de bir teşekkür yazısı gönderilmesi lazım. Büyükçekmece gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000