13 Nisan 2016, Çarşamba 08:47:30

Vali Şahin Samsun'un rakamlarını açıkladı

Samsun-Çarşamba Havalimanı’nda yolcu sayısının bir önceki yılın ilk 3 aylık dönemine göre yüzde 13.43 artış gösterdiği bildirildi.
  • Bir orgi adam olamadı şu karadenizde.
  • Valimiz düzenli üc ayda bir gelen giden rakamlari bilgi olarak aktariyor, ama Havalimanina yönelik herhangi bir gelisme yok. Ucak 31 numarali pistten kalkarken ziplayarak kalkis yapiyor, trafik durumlarinda Taxi yolu olmayisi nedeniyle arkadan gelen ucak tur atmak zorunda kaliyor, birden fazla ucak olmasi durumunda yolcular ic ice kargasa yasiyor, ki bu yaz aylarinda Dis hatlar seferleriyle dahada beter hale geliyor. Dahada sayacam seyler mevcut aslinda. Kisacasi, bu rakamlari gururla aciklamak yerine, birazda Havalimanini gururlandiracak calisma yapilsa cok daha faydali olacak. Saygialr
  • Haftalik Orgi haberimiz nerde? Orgi uzerine gul koklanir mi. Nerden cikti Samsun haber.

Samsun-Çarşamba Havalimanı’nda yolcu sayısının bir önceki yılın ilk 3 aylık dönemine göre yüzde 13.43 artış gösterdiği bildirildi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun-Çarşamba Havalimanı'na 2016 yılının 3 ayında gelen-giden yolcu sayısı, uçak sefer sayıları ve kargo taşımacılığı hakkında basın açıklaması yaptı. Şahin yaptığı açıklamasında, “İç ve dış hatlarda 2015 yılı ilk 3 ayında gelen-giden toplam yolcu sayısı 370 bin 731 iken, 2016 yılı ilk üç ayında gelen-giden toplam yolcu sayısı 420 bin 541 olmuştur. 2015 yılı ilk üç 3 ayında gelen-giden uçak sayısı ise 3 bin 520 iken, 2016 yılı ilk üç ayında gelen-giden uçak sefer sayısı 4 bin 713 olarak gerçekleşmiştir. Toplam gelen-giden yolcu sayısında bir önceki yılın 3 aylık dönemine göre 49 bin 810 artış, uçak sayısında ise bin 193 artış gerçekleşmiştir. Bu bilgiler doğrultusunda; 2016 yılının ilk üç ayında bir önceki yılın 3 ayına göre gelen-giden yolcu sayısında toplamda yüzde 13.43 oranında artış ve gelen-giden uçak sefer sayısında da yüzde 33.89 oranında artış gerçekleşmiştir. Ayrıca, 2015 yılının ilk 3 ayında iç ve dış hatlarda 197 bin 137 kg kargo taşınırken, 2016 yılının ilk üç ayında 139 bin 319 kg kargo taşınmıştır” dedi.

Samsun-Çarşamba Havalimanı’ndan karşılıklı olarak İstanbul ve Ankara’ya haftanın her günü, hafta içi 5 gün İzmir’e, Çarşamba ve Cumartesi günleri Antalya’ya, Pazartesi ve Perşembe günleri Bursa’ya uçuş seferleri yapılıyor. Ayrıca, Almanya’ya Pazartesi günü direkt uçuş seferi gerçekleştiriliyor.

İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havalimanlarından bağlantılı olarak yurt içinde her noktaya, yurt dışında ise birçok noktaya uçuşlar yapılıyor.

Vali Şahin Samsun'un rakamlarını açıkladı

Yorumlar

Orgi ~ 8 yıl önce
Bir orgi adam olamadı şu karadenizde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTFHHD ~ 8 yıl önce
Valimiz düzenli üc ayda bir gelen giden rakamlari bilgi olarak aktariyor, ama Havalimanina yönelik herhangi bir gelisme yok. Ucak 31 numarali pistten kalkarken ziplayarak kalkis yapiyor, trafik durumlarinda Taxi yolu olmayisi nedeniyle arkadan gelen ucak tur atmak zorunda kaliyor, birden fazla ucak olmasi durumunda yolcular ic ice kargasa yasiyor, ki bu yaz aylarinda Dis hatlar seferleriyle dahada beter hale geliyor. Dahada sayacam seyler mevcut aslinda. Kisacasi, bu rakamlari gururla aciklamak yerine, birazda Havalimanini gururlandiracak calisma yapilsa cok daha faydali olacak. Saygialr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orgi ~ 8 yıl önce
Haftalik Orgi haberimiz nerde? Orgi uzerine gul koklanir mi. Nerden cikti Samsun haber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000