17 Şubat 2010, Çarşamba 07:53:55

Vali havaalanındaki çalışmaları inceledi

Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Orman Genel Müdürlüğü'nün Edremit ilçesinde düzenlediği 'Yangın Uzmanlık Eğitimi' programına katılmak için geldiği Edremit Körfezi'nde, uluslararası uçuşlara açılması için çalışmaların devam ettiği Körfez Havaalanı inşaatını inceledi.
  • yahu bu meydan açılalı kaç yıl oldu adamlar hala isim peşinde hayret yahu sizin başka işiniz gücünüz yokmu ?galiba bu siyasilerin alayı boş kafalı.ya da siyasetçi olmanın birinci şartı boş kafalı olmak herhalde

Orman Genel Müdürlüğü'nün Edremit'e bağlı Güre beldesinde gerçekleştirdiği eğitim programının açılış törenine katılan Vali Yılmaz Arslan, daha sonra Körfez Havaalanı'nın inşaatına gitti. Devlet Hava Meydanları (DHL) İşletmesi yetkilileri, inşaat firmaları yetkilileri, Edremit Kaymakamı Şefik Aydın, Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz, Havran Kaymakamı Fatih Genel, Edremit Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, ilçelere bağlı Edremit Körfezi'ndeki bazı beldelerin Belediye Başkanları, bölgedeki Ticaret Odası başkanları, bazı daire amirleri, Edremit İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hasan Dedebağı, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve çok sayıda basın mensubunun izlediği inceleme ziyaretinde Vali yılmaz Arslan, havaalanın durumunu yakından takip ettiğini söyledi.

Havaalanı inşaat alanı içerisindeki binaları ve yapımı tamamlanmak üzere olan pisti gezen Vali Arslan ve beraberindeki kalabalık topluluk, daha sonra, havaalanının üst yapı inşaatını gezdi. Yetkililerden detaylı bilgiler alan Vali Yılmaz Arslan, inşaat çalışmalarının Haziran ayında tamamlanması için gayret gösterildiğini vurguladı. Basın mensuplarının, bölgede tartışmalara neden olan havaalanına verilecek isim konusu hakkındaki sorusunu yanıtlayan Vali Arslan, "İsim konusu çok önemli bir durum arz etmiyor. Öncelikli düşüncemiz, Balıkesir geneline ve özellikle Edremit Körfezi'ne çok büyük katkıları olacak olan havaalanımızın uluslar arası standartlarda hizmete açılabilmesi için yapılan çalışmalardır. İsimler gelip geçicidir. Mutlaka güzel bir isim konulur. Görünen o ki, inşaat çalışmaları hızla sürüyor ve verilen tarihte havaalanının hizmete başlaması muhtemeldir. Haziren ayı itibariyle havaalanımız yurt içi uçuşlara cevap verebilecek konuma gelecektir ve daha sonra,talebe göre yapılacak değerlendirmeler neticesinde havaalanımız uluslar arası uçuşlara açılmış olacaktır. Şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Vali havaalanındaki çalışmaları inceledi

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
yahu bu meydan açılalı kaç yıl oldu adamlar hala isim peşinde hayret yahu sizin başka işiniz gücünüz yokmu ?galiba bu siyasilerin alayı boş kafalı.ya da siyasetçi olmanın birinci şartı boş kafalı olmak herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000