05 Kasım 2017, Pazar 08:47:08

Vali Atik, havalimanındaki çalışmaları inceledi

Siirt Havalimanının yeniden trafiğe açılmasına yönelik çalışmalar, Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğü ve Siirt İl Özel İdaresi koordinesinde devam ediyor.
  • YENİ TERMİNAL BİNASI YAPILMASI İÇİN GEREKEN ÇALIŞMALARIN YAPILMASI HAVA LİMANINA HAREKETLİLİK GETİRİR SAYIN VALİMİZE GAYRETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

Siirt Havalimanı'nın yeniden trafiğe açılmasına yönelik çalışmalar, Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğü ve Siirt İl Özel İdaresi koordinesinde devam ediyor.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, havaalanında yapılan çalışmaları inceledi, yetkililerden bilgi aldı. Vali Atik, havalimanı içerisinde bulunan tepelerin tesviyesi ve pistin şerit sahalarında düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, uçuşların sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde yapılması amacıyla ‘Glide Path’ cihazının havaalanına kurulması için de çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydetti. Havaalanında yer hizmetlerindeki altyapı çalışmalarının biran önce tamamlanmasını isteyen Vali Atik, Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğüne ve İl Özel İdaresi çalışanlarına teşekkür etti. Vali Atik, uçuşların yeniden yapılması amacıyla büyük bir çaba harcadıklarını sözlerine ekledi.

Vali Atik, havalimanındaki çalışmaları inceledi

Yorumlar

Fatih ~ 6 yıl önce
YENİ TERMİNAL BİNASI YAPILMASI İÇİN GEREKEN ÇALIŞMALARIN YAPILMASI HAVA LİMANINA HAREKETLİLİK GETİRİR SAYIN VALİMİZE GAYRETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000