09 Kasım 2011, Çarşamba 07:23:13

VAHŞET Mİ HİZMET Mİ?

Dünya Vahşi Yaşam Fonu (WWF), Güney Afrika’da boynuzu için avlanan gergedanları korumak için yeni bir yöntem uyguluyor...
  • Ucmak Dunya'da bir tek senin ulkende cok pahali. Dunya'nin her yerinde bu servisler cok makul fiyatlara veriliyor maalesef ulkem sadece havayolları ve VIP jetler oldugu icin bunlar cogunuza ters gelir normal olarak.
  • 10 dakikada 150 kilometreden fazla uzağa taşıdıklarına göre, ses hızında uçan helikopter ürettiklerini daha fazla saklayamazlar artık.
  • para cok tabi gergedan ucurun helikopterle. Boyle bir operasyon kac bin dolar tutar? Kara yoluyla yapmak cok mu zor? Birilerini zengin etmek istemisler.
Dailymai'in haberine göre; Hayvanlar bacaklarından bağlanıp helikopterden sarkıtılarak güvenli bölgelere taşınıyorlar. Taşınmadan önce uyutulan gergedanlar bu şekilde on dakikadan az bir sürede 150 kilometre uzaklığa götürülüyor.

İlk bakışta zalimce görünse de bunun soyu tükenmek üzere olan bu hayvanları nakletmek için en uygun ve güvenli yöntem olduğu belirtiliyor. (Habertürk)


VAHŞET Mİ HİZMET Mİ?

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Ucmak Dunya'da bir tek senin ulkende cok pahali. Dunya'nin her yerinde bu servisler cok makul fiyatlara veriliyor maalesef ulkem sadece havayolları ve VIP jetler oldugu icin bunlar cogunuza ters gelir normal olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
10 dakikada 150 kilometreden fazla uzağa taşıdıklarına göre, ses hızında uçan helikopter ürettiklerini daha fazla saklayamazlar artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
para cok tabi gergedan ucurun helikopterle. Boyle bir operasyon kac bin dolar tutar? Kara yoluyla yapmak cok mu zor? Birilerini zengin etmek istemisler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000