17 Nisan 2015, Cuma 09:49:38

VACİT ÖKTEM'DEN PİLOT AÇIKLAMASI

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Vacit Öktem, halkın Türk Hava Kurumu’nu sadece deri toplayan bir kuruluş olarak tanındığını belirterek, “Türkiye’deki pilot eğitiminin yüzde 45’ini THK sağlıyor” dedi.
  • TUA PİŞMANLIKTIR. UÇUŞLARIMIZI KESTİLER HİÇBİR GEREKÇE SÖYLEYEMİYORLAR.PARAMIZLA REZİL ETTİLER.ANKARAYA BİR MÜDÜR KOLTUĞUNA OTURUP, SADECE ANKARA ÖĞRENCİSİNE HATTA İZMİR ÖĞRENCİSİNE KIYAK GEÇİP İSTANBULDAKİ ÖĞRENCİLERİ YOK SAYAN MÜDÜRLER İSTEMİYORUZ ARTIK.
  • Evet calisanlar daha iyi sartlar icin kactilar. Ogrenciler zaten hep sikayetci olurlar, hic bir sey onlari memnun etmez. Bir tek siz iyisiniz. Siz mukemmelsiniz. Herkes ariza siz mukemmel..
  • ben de burayı matah bir yer sanıp kaydoldum bin pişmanım. söylediklerinin yalan yanlış çıkmasından utanan pazarlamacı bile istifa etti.(olan bize oldu, bizi kaydedip kendi kaçtı kurtuldu. shgm ye şikayet edicez, sadece masa sandalya taşıyorlar, kötü havalarda çorluya gidip uçamadan dönüyoruz, hava güzelken derse alıyorlar. derslerin tarihi bile sabit değil, sürekli yeni mail atıyorlar; alt tarafı bir dersi bile planlayamıyorlar.
  • hay ben sizin tuaaaa...diye....Thk uçuş okullarında personel seçimi, sadece ve sadece genel müdüre tabii olanlar ve ol(a)mayanlar diye ayrılır.Dizi dibinde oturur, sevdiğini sever /sevmediğini sevmezsen; yan gelir yatar maaşını alırsın. 3 kağıt yapan usulsuzlük yapan ise arası girayla iyiyse, bana bir şey yapamazlar havasıyla herkesin burnundan getirir. Görüp görülebilecek en kötü yönetilen şirkettir.
  • THK uçuş akademisinin işleyişi ve öğrenci yetiştirme tarzı ile ilgili, buradaki yorumlar arasında çok ciddi iddialar(olumsuz) var.Bu iddialar THK'nun itibarını ve geleceğini tehdit eden,şahsen benim doğru olduğuna inandığım iddialar.O bakımdan THK'nun yeni başkanı Vacit Bey bu konuyu ciddi olarak araştıracak tarafsız bir müfettiş grubu oluşturmalıdır.Eğer bunlar doğru çıkarsa sorumluların işine mutlaka son vermelidir.Atatürk'ün mirası olan bu büyük kurum böylece yeni bir kan ve heyecanla yoluna devam etmelidir.
  • Yağmurda karda fırtınada bizi zorla uçuşa götürdüler. Şimdi havalar düzeldi yer dersine başladık. Planlamada süper. Komedi filmi gibi gülelimmi ağlayalımmı. Bunlar bizim paramızıda geri vermezler. Vay halimize. İstanbulun göbeğinde başımıza gelenlere bakın....
  • Hergun ucus ogretmenleriyle kavga eden.yaptigi yanlislari bardak taşıran ist tua sozum ona egitim Müdüründen ne beklersiniz.onu bırakın bu idare ile ist tua dan ne beklersiniz.bas pilotun gevsekligide cabasi.pismanim bu okulda egitim aldigima.engineerden selamlar
  • Vacit başkandan umutluyduk. Ama gökçen de hala bir temizlik yok ciftlik olmuş
  • Masa sandalyeyi oda boşaltmak için yapıyolar arkadaşım. Lütfen abartmayalım. O kadar çok öğrenci varki sınıflar artık yetmiyor
  • Bir tane olumlu yorum yok yazıklar olsun. Utanmadan o gn müdür hala orada. Dünyada müşterisinden çok çalışanı olan tek firmadır bence. Bunların genel müdürü,gn müdürün yardımcısı, bunların ayrıca asistanı,asistanların sekreteri,bir o kadarda maaş alan gereksizler. Kaç kişi saydım?vallahi yazık günah ulan 20 tane öğrenciniz var,uçacak pilotunuz yok. Hala asistan sekreter ayıptır giray efendi. Cv ne yazarsın sen şimdi ğilot okulu genel müdürü diye. Referansada tayfanı yaz.

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Vacit Öktem, halkın Türk Hava Kurumu’nu sadece deri toplayan bir kuruluş olarak tanındığını belirterek, “Türkiye’deki pilot eğitiminin yüzde 45’ini THK sağlıyor” dedi.

THK Genel Başkanı Vacit Öktem, bölge toplantısını gerçekleştirmek amacı ile Sinop’a geldi. Öktem, toplantı öncesi Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya ve Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül’ü makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında THK Genel Başkanı Vacit Öktem ve beraberindeki heyet, THK Sinop Şubesi’nde gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Toplantıya THK Genel Başkanı Vacit Öktem, bölgede faaliyet gösteren şube başkanları ve saymanları katıldı. Öktem başkanlığındaki toplantıda bölgede hayata geçirilmesi planlanan projeler ve havacılık faaliyetleri ele alındı.

Toplantı sonrası basın açıklaması yapan THK Genel Başkanı Öktem, “Bölge toplantıları için bugün Sinop’tayız. Bölge toplantısından önce valimizi ve belediye başkanımızı ziyaret ettik. Maalesef Türk Hava Kurumu’nu sadece deri toplayan bir kuruluş olarak tanıyor halkımız. Evet, biz deri topluyoruz ama bu toplanan deriler karşılığında Türkiye’nin dört ayrı noktasında bulunan eğitim kamplarımız var. Bunlardan birisi de Sinop’ta. Buradaki eğitim kampımızı daha da canlandıracağız. Bu hususun yanında belki halkımızın bilmediği THK’nın başka bir hizmeti daha var. 112 ambulanslarının alt yapısı Türk Hava Kurumu tarafından temin ediliyor. Üniversitemiz var, 3 bin öğrenci yetiştiriyoruz. Bunun yanı sıra bir Uçuş Akademimiz var, Türkiye’deki pilot eğitiminin yüzde 45’ini THK sağlıyor. En son yaptığımız anlaşma gereği Türk Hava Yolları’na yüz tane pilot yetiştireceğiz. Bu hizmetlerimizin devam etmesi ve daha da gelişmesi için halkımızın bize güven duyması lazım. Biz o derileri topluyoruz ama karşılığında da halkımıza havacılıkla ilgili bu tür sorunlarını çözmeye gayret ediyoruz. Bu anlamda daha ileriye gitme noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Basın toplantısının ardından THK Genel Başkanı ve beraberindekiler Sinop’un tarihi yerlerini gezdi. 

VACİT ÖKTEM'DEN PİLOT AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (80)

tua ~ 9 yıl önce
TUA PİŞMANLIKTIR. UÇUŞLARIMIZI KESTİLER HİÇBİR GEREKÇE SÖYLEYEMİYORLAR.PARAMIZLA REZİL ETTİLER.ANKARAYA BİR MÜDÜR KOLTUĞUNA OTURUP, SADECE ANKARA ÖĞRENCİSİNE HATTA İZMİR ÖĞRENCİSİNE KIYAK GEÇİP İSTANBULDAKİ ÖĞRENCİLERİ YOK SAYAN MÜDÜRLER İSTEMİYORUZ ARTIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tuhaa ~ 9 yıl önce
biz de istemiyoruz böyle müdür, ne öğrencisine ne personeline sahip çıkamıyor. etrafnda bir kadınlar ordusu, kakara kikirik ülem kestirmek mi lazım lafımızı dinletebilmek için
bunyamine ~ 9 yıl önce
Evet calisanlar daha iyi sartlar icin kactilar. Ogrenciler zaten hep sikayetci olurlar, hic bir sey onlari memnun etmez. Bir tek siz iyisiniz. Siz mukemmelsiniz. Herkes ariza siz mukemmel..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ist ucs oklu ~ 9 yıl önce
ben de burayı matah bir yer sanıp kaydoldum bin pişmanım. söylediklerinin yalan yanlış çıkmasından utanan pazarlamacı bile istifa etti.(olan bize oldu, bizi kaydedip kendi kaçtı kurtuldu. shgm ye şikayet edicez, sadece masa sandalya taşıyorlar, kötü havalarda çorluya gidip uçamadan dönüyoruz, hava güzelken derse alıyorlar. derslerin tarihi bile sabit değil, sürekli yeni mail atıyorlar; alt tarafı bir dersi bile planlayamıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İSTANBUL ~ 9 yıl önce
ARKADAŞIM BEĞENMİYORSAN BAŞKA OKULA GİT TUTAN MI VAR BU OKULLAR SİVİL HAVACILIK TARAFINDAN SÜREKLİ DENETLENEN YERLER KÖTÜ HAVADA UÇUP YERE ÇAKILACAĞINI GİT GEL...
istanbula ~ 9 yıl önce
ya siz ne kadar terbiyesiz ahlaksızsınız be! Sizin yaptığınızı en avam esnaf yapmaz. MAlı satana kadar iyi, parayı aldıktan sonra kotu oyle mi? THK Okullarından rahatsızlığı olan herkese sesleniyorum. sikayetimvarnoktacom a da yazın, burası sadece okul değil, bize hayrına eğitim vermiyonuz, paramızın karşılığını söke söke alırız roger!
thk tuaaaa ~ 9 yıl önce
hay ben sizin tuaaaa...diye....Thk uçuş okullarında personel seçimi, sadece ve sadece genel müdüre tabii olanlar ve ol(a)mayanlar diye ayrılır.Dizi dibinde oturur, sevdiğini sever /sevmediğini sevmezsen; yan gelir yatar maaşını alırsın. 3 kağıt yapan usulsuzlük yapan ise arası girayla iyiyse, bana bir şey yapamazlar havasıyla herkesin burnundan getirir. Görüp görülebilecek en kötü yönetilen şirkettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atak 88buçuk ~ 9 yıl önce
Şu yapılan usulsuzlukleri açıkla da herkes öğrensin bakalım.
atak a ~ 9 yıl önce
yazıyo zaten okuduğunu anlamıyorsan sana yapılacak bir şey yok :P
mobbing ~ 9 yıl önce
türk hava kurumu uçuş okullarında mobing var davayı açınca da airporthabere yollıycam.herkes gerçekleri öğrencek
DENETİM ŞART ~ 9 yıl önce
THK uçuş akademisinin işleyişi ve öğrenci yetiştirme tarzı ile ilgili, buradaki yorumlar arasında çok ciddi iddialar(olumsuz) var.Bu iddialar THK'nun itibarını ve geleceğini tehdit eden,şahsen benim doğru olduğuna inandığım iddialar.O bakımdan THK'nun yeni başkanı Vacit Bey bu konuyu ciddi olarak araştıracak tarafsız bir müfettiş grubu oluşturmalıdır.Eğer bunlar doğru çıkarsa sorumluların işine mutlaka son vermelidir.Atatürk'ün mirası olan bu büyük kurum böylece yeni bir kan ve heyecanla yoluna devam etmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yağmurda karda fırtınada bizi zorla uçuşa götürdüler. Şimdi havalar düzeldi yer dersine başladık. Planlamada süper. Komedi filmi gibi gülelimmi ağlayalımmı. Bunlar bizim paramızıda geri vermezler. Vay halimize. İstanbulun göbeğinde başımıza gelenlere bakın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pardon ~ 9 yıl önce
bence abatıyor ve iftira atıyorsunuz, ne var proğramda? tua müdürü sayın giray bey mükemmelk ötesi bir insandır elinden geleni yapıyor
:))) ~ 9 yıl önce
42 yaşındaki ihtiyar çakma sarışın, bırak yalakalığı, burada yapma bari ;) Havacılığı zerre bilmezsin ama kulis yapmakta, yalakalık yapmakta en önde gidensin. Buralara gelebilmek için kimlere neler verdin onları anlat önce :)))
oharaaa ~ 9 yıl önce
way anasını harbiden çakma sarışın görünce ağzının suyu akmayan delikanlı bir gardaşım çıkmış, helal olsun koçum. Gİrayın gözdesidir o, fi kursundan sonra ankara çalkalandı dedikodularıyla
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hergun ucus ogretmenleriyle kavga eden.yaptigi yanlislari bardak taşıran ist tua sozum ona egitim Müdüründen ne beklersiniz.onu bırakın bu idare ile ist tua dan ne beklersiniz.bas pilotun gevsekligide cabasi.pismanim bu okulda egitim aldigima.engineerden selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıralı otogaz ~ 9 yıl önce
hepsi gider teker teker atiker :))
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Vacit başkandan umutluyduk. Ama gökçen de hala bir temizlik yok ciftlik olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Masa sandalyeyi oda boşaltmak için yapıyolar arkadaşım. Lütfen abartmayalım. O kadar çok öğrenci varki sınıflar artık yetmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuhhhh ~ 9 yıl önce
Bir tane olumlu yorum yok yazıklar olsun. Utanmadan o gn müdür hala orada. Dünyada müşterisinden çok çalışanı olan tek firmadır bence. Bunların genel müdürü,gn müdürün yardımcısı, bunların ayrıca asistanı,asistanların sekreteri,bir o kadarda maaş alan gereksizler. Kaç kişi saydım?vallahi yazık günah ulan 20 tane öğrenciniz var,uçacak pilotunuz yok. Hala asistan sekreter ayıptır giray efendi. Cv ne yazarsın sen şimdi ğilot okulu genel müdürü diye. Referansada tayfanı yaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bünyamin ~ 9 yıl önce
Hıncının sebebi işten atılmak mı? yoksa ayaklarını kaydırıp yerine sana fayda sağlayacak birini getirme çabalarımı ?
bünyamine ~ 9 yıl önce
Yalakalığının sebebi mamanın kesilmesinden korkman mı ? yoksa böyle çiftliği zor bulurum, o yüzden yalakalık yapıp göze gireyim çabaları mı ? simit sat, onurlu yaşa bünyamin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000