08 Mart 2013, Cuma 08:04:02

UZUNYAZI HAVALİMANI'NI GEZDİLER

Kastamonu’da sivil toplum örgüt temsilcileri, Kastamonu Uzunyazı Havalimanı'nı gezdi.
  • Bakalım açıldıktan sonra atıl duruma düşürülüp kaderine terkedilecekmi? Artık apronunda uçakların haricinde hiçbirşey görmek istemeyiz.
  • Ya lutfen ben aydinda yasiyorum ve otobus yolculugu yapmayi sevmiyorum havalimani acilsinda artik istanbul aktarmali bile olsa gelmeye raziyim otobusler 20saat suruyo kastamonunun her yerine bayildim insallah hemen acilir

Kastamonu Ziraat Odası Başkanı Nahit İğdirli, Türkiye Muhtarlar Derneği Kastamonu Şubesi Başkanı Mehmet Leblebicioğlu ve Kastamonu Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği Başkanı Osman Şekercioğlu, yanlarında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kastamonu Havalimanı'nda incelemelerde bulundular.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan ile birlikte yapımında son aşamaya gelinen havalimanını gezen başkanlar, yapılan işler karşısında duydukları hayranlığı ve memnuniyeti belirterek emeği geçenlere teşekkür ettiler. Genel Sekreter Karahasan tarafından Pist, Apron, yollar ve kuleyi gezdirilen ve yakından gören konuklar daha sonra şantiye binasına geçerek yapım süreci hakkında bilgi aldılar.

Karahasan, yaptığı açıklamada, “Kendileriyle birlikte Havalimanımızı gezdik. Umarım yapılan çalışmaları beğenmişlerdir. Bilindiği gibi Kastamonu çok önemli bir geleceğe hazırlanıyor. Bunun en önemli ayaklarından birisi de Kastamonu Havalimanı. Bunun için üç başkanımız ve temsil ettikleri kuruluşlara kişilere de önemli görevler düşüyor. Bu gün burada biz Kastamonu’yu ve Havalimanını bir hemşeri sıcaklığı içinde konuştuk. Başkanlarımıza ve üyelerine geldikleri gördükleri ve dinledikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

UZUNYAZI HAVALİMANI'NI GEZDİLER

Yorumlar

Komple tikiz ~ 11 yıl önce
Bakalım açıldıktan sonra atıl duruma düşürülüp kaderine terkedilecekmi? Artık apronunda uçakların haricinde hiçbirşey görmek istemeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lutfen ~ 11 yıl önce
Ya lutfen ben aydinda yasiyorum ve otobus yolculugu yapmayi sevmiyorum havalimani acilsinda artik istanbul aktarmali bile olsa gelmeye raziyim otobusler 20saat suruyo kastamonunun her yerine bayildim insallah hemen acilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000