26 Ocak 2013, Cumartesi 08:17:20

UZUNYAZI HAVALİMANI'NDA İNCELEME

Kent Konseyi, Olağan Genel Kurulun öncesi Kastamonu Uzunyazı Havaalanını inceledi.
  • açılmadan birşey söylemek pek doğru olmaz. hem kapanan sinop havaalanın yükünü de burası çekecek.
  • Devletin yaptığı ölü yatırımlarından biri.. Kastamonu, İstanbul ve Ankara'ya yakın bir şehir ve oranın halkı 70-80 lira uçak biletine vermek yerine 25-30 lira vermeyi tercih edeceği apaçık ortada.. Hiç bir şirketin 150-180 kişilik uçaklarla 3te 1 doluluk oranında gidip, zarar etmek isteyeceğini sanmıyorum.. En fazla 2 yıl 3te 1 dolulukla gider.. Halk hevesini alınca değil 3te biri 10da biri zor görür.. Zaten belli bir süre sonra seferlerde kaldırılır..
  • aramızda ne kadar da kinayeli esprili arkadaşlar varmış. adam dünya standartlarında demek istemiş işte, heathrow'u kastamonuya inşaa ettik dememiş ya :)
  • Paskalya tatilinden önce açılıyordu hani?St.Valentine's day'e de çok kalmadı yani.Ilgazda kar eriyecek yoksa...
  • dunya çapında pist nasıl olmuş kastamano havaalanı ?

Kent Konseyi’nin gündem maddelerinden olan Kastamonu Havaalanının son durumunu incelemek için gözlemleme ziyaretinde bulundu. Kastamonu Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çelik, Başkan Yardımcısı Nevzat Özkan ve Sekreter Ferhan Çapraz’ında aralarında bulunduğu heyete Başak İnşaat Şantiye Şefi Murat Arslan bilgilendirdi.

Terminal binası, nizamiye, kule ve itfaiye binasındaki son durumun incelenmesinden ardından pisttin yapısıyla ilgili de bilgi verdi. İl Özel İdare Genel Sekreteri Zafer Karahasan’ın kişisel gayretleriyle dünya çapında pist olma özelliğine kavuşan Kastamonu Havaalanının bu duruma geldiğini gören heyet, şantiye şefine ve şahsında tüm çalışanlara teşekkür etti.

UZUNYAZI HAVALİMANI'NDA İNCELEME

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

fly ~ 11 yıl önce
açılmadan birşey söylemek pek doğru olmaz. hem kapanan sinop havaalanın yükünü de burası çekecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk fo ~ 11 yıl önce
Devletin yaptığı ölü yatırımlarından biri.. Kastamonu, İstanbul ve Ankara'ya yakın bir şehir ve oranın halkı 70-80 lira uçak biletine vermek yerine 25-30 lira vermeyi tercih edeceği apaçık ortada.. Hiç bir şirketin 150-180 kişilik uçaklarla 3te 1 doluluk oranında gidip, zarar etmek isteyeceğini sanmıyorum.. En fazla 2 yıl 3te 1 dolulukla gider.. Halk hevesini alınca değil 3te biri 10da biri zor görür.. Zaten belli bir süre sonra seferlerde kaldırılır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
at adam ~ 11 yıl önce
aramızda ne kadar da kinayeli esprili arkadaşlar varmış. adam dünya standartlarında demek istemiş işte, heathrow'u kastamonuya inşaa ettik dememiş ya :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
start ~ 11 yıl önce
Paskalya tatilinden önce açılıyordu hani?St.Valentine's day'e de çok kalmadı yani.Ilgazda kar eriyecek yoksa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dunya çapında )) ~ 11 yıl önce
dunya çapında pist nasıl olmuş kastamano havaalanı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000