24 Şubat 2012, Cuma 08:15:58

UZUNYAZI HAVAALANI İNŞAATINI İNCELEDİLER...

Kastamonu Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, yapımı devam eden Kastamonu Uzunyazı Havaalanı'nın üst yapı ihalesini alan firma yetkililerine inşaat alanını gezdirdi...
Kastamonu İl Özel İdaresi personeli ile müteahhit firma yetkililerine karla kaplı havaalanı sahasında yapılacak işler ile ilgili bilgi veren ve şimdiye kadar olan çalışmaları anlatan Karahasan, İl Özel İdaresi olarak en büyük projelerinin havaalanı için iki yılı aşkın bir süredir tüm personelle birlikte gece gündüz çalışarak buralara getirdiklerini söyledi. Havaalanında artık son aşamaya geldiklerini açıklayan Karahasan, “Kastamonu Havaalanını bu sene içinde açmak için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz” dedi.

Genel Sekreter Karahasan, Kastamonu Havaalanının Türkiye'nin en güzel manzarasına sahip alanlardan biri olacağını sözlerine ekledi. Müteahhit firma yetkilileri de Özel İdare'nin kendilerine olan yaklaşımlarının çok olumlu olduğunu belirterek Genel Sekretere Zafer Kahasan'a teşekkür ettiler. Yetkililer, “İhale sürecinde KİK'e yapılan itirazın kendilerine bir buçuk ay gibi bir zamanı kaybettirdiğini, normal şartlarda şimdi burada tesisin kaba inşaatını bitmiş olarak görecektiniz. Yine de belirtilen zaman içinde bitireceğimize inancımız tamdır” diye konuştu.

UZUNYAZI HAVAALANI İNŞAATINI İNCELEDİLER...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000