16 Mart 2017, Perşembe 09:38:35

Uzun boylu diye uçaktan indirildi!

Sibirya'da bir yolcu uzun boylu olduğu gerekçesiyle uçaktan polis eşliğinde zorla indirildi.
  • Bence sebep: kibir,kapris,ego, yani kendini beğenmişliktir.
  • Ben herzaman derim az süt icin! Zaten ülkede inekler azaldi hepsi hollandaya geri iade edilmis.
  • Asla bu kadar basit değildir. Bu tür yolcular ancak biraz yan dönerek oturabilir. Ama bunu yapmak yerine direk koridora uzatarak hem kabin ekibine hem yolculara engel olmakta ısrar eder nedense.mutlaka yine ısrarcı bir tavır sergilemistir.video olayin sadece sonu..20 yıllık ucus hayatımda çok gördüm bu tür problemli yolcu.
  • Olayın bundan çok çok farklı geliştiğine kalıbımı basarım. Polis Rusta olsa böyle saçma sapan indirme olmaz. İşte medyanın gücü burada, haberi öyle bir veriyor ki, sanıyorsun Voleybolcu masum , okuduğum her habere, farklı sorular sorarak bakmaya çalışırm, buda Türkiyenin çakallarının bize kazandırdığı savunma refleksi olsa gerek.

Sibirya'da bir yolcu uzun boylu olduğu gerekçesiyle uçaktan polis eşliğinde zorla indirildi.

İlginç olay Rus şirket Pobeda Havayolları'na ait uçakta yaşandı. İddiaya göre Rus milli voleybolcu olduğu öğrenilen uzun boylu 20 yaşındaki yolcu, koltuğuna oturmasının ardından bacaklarının uzun olması nedeniyle koridordaki geçişlerde sıkıntıya neden oldu.

Bunun üzerine uçuş ekibinin kararıyla Rus voleybolcunun koridoru tıkadığı gerekçesiyle uçaktan inmesi istendi. Bu talebi geri çeviren yolcu, bu kez uçağa çağrılan polis tarafından zorla uçaktan indirildi.

O anları voleybolcunun arkadaşı telefonuyla çekerek internet üzerinden 'Rusya için oynayan milli bir sporcu bu şekilde uçaktan atılıyor' başlığıyla yayınladı. Şaşkına çeviren olay sonrası Pobeda Havayolları'ndan herhangi bir açıklama yapılmadı.

 

Uzun boylu diye uçaktan indirildi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Rusya ~ 7 yıl önce
Bence sebep: kibir,kapris,ego, yani kendini beğenmişliktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? :) ~ 7 yıl önce
nerden nasil bu kaniya vardin acaba? :) boyun kisa diye hep seni ezikledilerse demek... :)
Joker ~ 7 yıl önce
Ben herzaman derim az süt icin! Zaten ülkede inekler azaldi hepsi hollandaya geri iade edilmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K amiri ~ 7 yıl önce
Asla bu kadar basit değildir. Bu tür yolcular ancak biraz yan dönerek oturabilir. Ama bunu yapmak yerine direk koridora uzatarak hem kabin ekibine hem yolculara engel olmakta ısrar eder nedense.mutlaka yine ısrarcı bir tavır sergilemistir.video olayin sadece sonu..20 yıllık ucus hayatımda çok gördüm bu tür problemli yolcu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Refleks ~ 7 yıl önce
Olayın bundan çok çok farklı geliştiğine kalıbımı basarım. Polis Rusta olsa böyle saçma sapan indirme olmaz. İşte medyanın gücü burada, haberi öyle bir veriyor ki, sanıyorsun Voleybolcu masum , okuduğum her habere, farklı sorular sorarak bakmaya çalışırm, buda Türkiyenin çakallarının bize kazandırdığı savunma refleksi olsa gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harun ~ 7 yıl önce
cok biliyosun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000