27 Ağustos 2012, Pazartesi 12:28:33

UZAYA GİDECEK 3. TÜRK

Hollandalı bir firmanın 2014’te hayata geçirmeyi planladığı uzay yolculuğu için Türkiye’den başvuru yapan üçüncü kişinin, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman oldu...
  • SXC bugune kadar ne yapmista boyle bir is icin kayit kabul ediyor? Saf olmak lazim bu oyuna gelmek icin.

Hollanda merkezli Space Expedition Cooperation (SXC) firmasının Türkiye satış temsilciliğini yapan VIP Turizm CEO’su Ceylan Pirinçioğlu, uzay biletlerini Türkiye’de satan ilk ve tek Türk acentesi olduklarını söyledi.

Uzay turizmini geliştirmeyi ve tanıtmayı amaçladıklarını ifade eden Pirinçcioğlu, ”Biz SXC Uzay Roketi’nin Türkiye’de yetkili satış acentesi, Bloon Yakın Uzay Seyahati’nin ise Türkiye dahil 12 farklı ülkede temsilcisi ve yetkili satış acentesiyiz. Bu iki tur için kayıtlar sadece bizim firmamız üzerinden gerçekleştiriliyor” diye konuştu.

Pirinçcioğlu, şirket olarak ”Yakın Uzay Gemisi” ve ”SCX Lynx Uzay Roketi” programlarını uyguladıklarını belirterek, macerayı sevenler ve ”resmi astronot” olmak isteyenler için SCX Lynx Uzay Roketi’nin ”adrenalin” yüklü bir program olduğunu anlattı.

Şirket olarak sadece Türkiye’de değil Avrupa’nın birçok ülkesinde ve Amerika’da sunumlar yaptıklarını bildiren Pirinçcioğlu, diğer ülkelerde şirketlerle satış yapma hedefinde olduklarını anlattı. (Milliyet)

UZAYA GİDECEK 3. TÜRK

Yorumlar

SXC kimmis? ~ 12 yıl önce
SXC bugune kadar ne yapmista boyle bir is icin kayit kabul ediyor? Saf olmak lazim bu oyuna gelmek icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000