14 Mart 2014, Cuma 09:07:33

UZAY SEFERLERİ YAKINDA BAŞLIYOR!

Virgin Group’un patronu Branson bu yıl turistik uzay seyahatlerini başlatmaya hazırlanıyor. Branson bu iş tutarsa uzay yatırımlarını artırıp Mars’a otel açacak
  • İyi,güzel hoşta bu kadar yükseklikteki radyasyon ne olacak? 40.000 ft.teki radyasyonun havacılık personelini ne kadar etkilediğini ve ne kadar zararlı olduğunu biliyorsunuzdur sanırım bu kadar yüksekliktekte maruz kalınacak radyasyon çok kısada olsa mahveder insanın dna sını kimyasını hücrelerini biyolojisini..
  • branson yapar adam havacilik dehasi.. bu ugurda etek giyip ruj surdu hostes kiyafeti giydi.. hem manyak hemde insanliga dunyada katki saglayan dunyanin en siradisi isadami.. pilotlarin karizmasi nolur bilmiyorum artik adamlar uzaya yatiya gidicek otesi yok :)
  • Benim aylık programa 4 kare Mars yatı verirler inşallah:))
  • eloğlu uzay seyahati satmaya başladı. Biz hala vitesli yerli araba için babayiğit arıyoruz. Eloğlu uzaya turist götürüyor. Biz yaptığımız havalimanı terminalleri önünde yolcu indirip bindirecek şerit bile yapmıyoruz. Eloğlu uzaya gidecek turistten 250bin dolar alacak. Biz hala havalimanından Levent'e transfer fiyatı için her gün indirim yapıp birbirimizi yıpratma çabasındayız

İngiliz Virgin Group’un patronu Richard Branson (63) yeni turizm yatırımı için Mars gezegenini gözüne kestirdi. Virgin Galactic adlı şirketiyle yakında uzay seyahatleri başlatacak olan Branson, bu iş tutarsa ‘uzay otelleri’ açmak istediğini söyledi.

Uçuş tarihi daha önce birçok kez ertelense de Virgin Galactic şirketi, yaklaşık 3 ay içinde ilk uzay seyahatine çıkmaya hazırlanıyor. Bu seyahat gerçekleştiği takdirde ilk ticari uzay gezisi olarak tarihe geçecek. İngiliz ITV’de bir programa katılan Branson, Virgin Galactic başarılı olursa uzaya yatırımlarını artıracağını belirterek, “Eğer yeterli sayıda insan uzaya çıkmak isterse, uzayda Virgin otelleri yapmaya, Mars’a seyahatler düzenlemeye, Mars’ta koloni kurmaya başlayabiliriz. İçindeki madenleri çıkarmak için göktaşlarını dünyaya doğru çekebiliriz” dedi.

Bilet 250 Bin Dolar

Virgin Galactic’in alt yörünge uçuşu olarak bilinen seyahatini SpaceShipTwo adlı mekik yapacak. Bu mekik belirli bir yüksekliğe WhiteKnightTwo adlı jet tarafından çıkarılacak. 2.5 saat sürecek gezide 6 uzay yolcusu 360 bin feet (110 kilometre) yüksekliğe çıkacak. Bu gezi için 250 bin dolar ödeyen yolcular yaklaşık 5 dakika yerçekimsiz ortam deneyimi yaşayacak. Aralarında Tom Hanks, Angelina Jolie, Leonardo Di Caprio ve Justin Bierber’in de olduğu yaklaşık 700 kişinin gezi için para yatırdığı belirtiliyor.

Virgin Atlantic’te Abu Dhabi Emirliği bünyesindeki Aaber şirketinin yüzde 35 payı var. Uzay seyahatlerine başladıktan 3 yıl sonra kâra geçmeyi planlayan Virgin Galactic Abu Dhabi’ye de bir uzay istasyonu kurmayı planlıyor.

UZAY SEFERLERİ YAKINDA BAŞLIYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

360.000 ft. ~ 10 yıl önce
İyi,güzel hoşta bu kadar yükseklikteki radyasyon ne olacak? 40.000 ft.teki radyasyonun havacılık personelini ne kadar etkilediğini ve ne kadar zararlı olduğunu biliyorsunuzdur sanırım bu kadar yüksekliktekte maruz kalınacak radyasyon çok kısada olsa mahveder insanın dna sını kimyasını hücrelerini biyolojisini..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
branson ~ 10 yıl önce
branson yapar adam havacilik dehasi.. bu ugurda etek giyip ruj surdu hostes kiyafeti giydi.. hem manyak hemde insanliga dunyada katki saglayan dunyanin en siradisi isadami.. pilotlarin karizmasi nolur bilmiyorum artik adamlar uzaya yatiya gidicek otesi yok :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Benim aylık programa 4 kare Mars yatı verirler inşallah:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eloğlu ~ 10 yıl önce
eloğlu uzay seyahati satmaya başladı. Biz hala vitesli yerli araba için babayiğit arıyoruz. Eloğlu uzaya turist götürüyor. Biz yaptığımız havalimanı terminalleri önünde yolcu indirip bindirecek şerit bile yapmıyoruz. Eloğlu uzaya gidecek turistten 250bin dolar alacak. Biz hala havalimanından Levent'e transfer fiyatı için her gün indirim yapıp birbirimizi yıpratma çabasındayız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 10 yıl önce
Git eloğlu ol la o zaman, nerden geldiysen oraya git. Şikayet etmekten başka bir halta yaradığınız yok zaten.
misafir ' e ~ 10 yıl önce
niye bu kadar öfkelendiniz. Arkadaşın yazdıkları son derece doğru. Demek ki sizde düzen bozulmasın diyenlerdensiniz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000