14 Kasım 2008, Cuma 17:53:40

UZAY HAYALİ NASIL SUYA DÜŞTÜ?

Gazeteci ve TV yapımcısı Mithat Bereket, Airport TV’de yayınlanan VIP Lounge’de Nilüfer Batur’un konuğu oldu. Son derece renkli ve macera dolu hayatı olan Bereket, uzaya gidememe nedenini ise Airport TV’de anlattı.

 

Hazırladığı haber programlarıyla izleyicileri Türkiye ve dünyanın dört bir köşesine taşıyan Mithat Bereket, birbirinden ilginç anılarını ve dünyadaki mevcut durumu Airport TV’de değerlendirdi.

 

VIP Lounge’de Nilüfer Batur’un sorularını yanıtlayan Mithat Bereket, dünya çapındaki başarılarından biri olan, özgürlük savaşçısı Nelson Mandela ile röportaj yapma başarısını  Mandela’nın kızı Zinzi ve eşi sayesinde elde ettiğini  söyledi. Bereket, yıllar sonra Mandela’nın bir konferansta kendisini tanımasından ne kadar mutlu olduğunu da anlattı.

 

Gazeteciliğe Mehmet Ali Birand’ın kendisini keşfetmesiyle başladığını, gazetecilikten önce profesyonel basketbolcu olduğunu anlatan Bereket, uzun boyunun hayatının en önemli deneyimlerinden birine nasıl engel olduğunu anlattı.

 

“Basketbolda avantaj olan uzun boyum, hayatımın bir noktasında büyük hayal kırıklığı yaşamama neden oldu” diyen Bereket, “ Uzay yolculuğuna gitme fırsatı yakalamışken son anda uzun boyum engel olarak karşıma çıktı” dedi.

 

Bereket ayrıca , İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın kendisiyle yaptığı bir röportajda “ Balayından gelmişsiniz “ sözleri üzerine, yaşadığı o anı şu sözlerle anlattı:

 

“Ahmedinejad’ın bu sözü üzerine ben de, ‘ Evet, hatta söyleşi için 3 gün önce döndük’ dedim. Böylece Ahmedinejad sayesinde evlendiğini bilmeyen arkadaşlarının öğrenip “Evlendiğini Ahmedinejad’dan mı duyacaktık?” serzenişinde bulunduklarını anlattı. 

 

Programın bölümünde Amerikan Devlet Başkanı Barrack Obama ile ilgili de konuşan Bereket,  ABD’de  işleyen derin devletin Obama’nın bazı icraatlarına engel teşkil edebileceğini söyledi.

UZAY HAYALİ NASIL SUYA DÜŞTÜ?

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000