22 Ağustos 2011, Pazartesi 12:16:02

UYGUR ACUNER TRANSFER YAPIYOR...

Türkiye’nin en yeni havayolu şirketi olma yolunda adımlar atan Uygur Acuner, havacılık sektöründen eski yöneticilerden ve havayolu şirketlerinden transferler yapmaya devam ediyor. İşte Acuner'in son transferi...
  • saf işadamını nasıl bulmuş,bravo.işi kurmak,çarpmak,batırmak.adam ünlü.ama sivil hava cılık böyle tipleri sever,adam gibi insan gibi çalışanlara izin vermez,kapatır.bu tiplerle elele verir.yazıklar olsun onlara.bunlar hep haktır.öbür tarafta bu hakları nasıl ödeyecekler,bunları düşünsünler.hayat çok kısa.
  • Biz bu filmi daha once defalarca seyrettik. Olmayacak duaya amin demeyelim arkadaslar.
  • Yurtdışı? Bu adamın bir ismi var mı? Türkiye'yi çok iyi incelemiş ki, parasını Uygur'a emanet etmiş. Ne güzel bunlar birbirine "hırs.." derlerdi. Demek ki çok iyi anlaşacaklar. Şirket toplantılarını Rocks'da yaparlar artık. Fatih ne oldu? Devre dışı mı?
  • Arkadasim bu sirket Kargo Tasimaciligi yapacak dolayisiyla kabin memuru olmaz
  • bu şirket acaba ne zaman tam olarak faaliyete geçer ve kabin memuru alımı yapar bilen varmı lütfen bilgilendirirmisinz?
  • Uygur Abi hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın. Eski bir Dostunuz (sene 2001, Antalya)
  • ya bu adam yüzünden kaç şirket battı besti yalan etti bi şirket daha baslamadan gidecek en fazla 5 uçuş baska yok
  • işte gerçek iişte hakikat teoman tosun süper ve fazla ömürlü olmayan şirketler para çok sokağa ataçak işte teoman tosun ve hüsamettin payat batan şirketlerin değişmez ekürileri uygur bey bonservis bedelleri ödemeyin bari sonra 2ci liğe düştüğünüz zaman nerde yanlış yaptık demeyin yazık etmeyin teoman bey hangi şirkette başarılı olmuşki ona keza hüsam ı da unutmayınki sonra gözümüz arkada kalmasın hep aynı film hep aynı senaryo hep aynı roller bu film daha önceden seyrettik aşkla başlayıp hüsranla biteçek sonunu anlatmaya gerek yok bu filmi seyretmeyede gerek yok çünkü biliyoruz ne oluçağını THE END
  • Tulum harekat uzmaları iş başında
  • Anlaşılır gibi değil,başka sektörde sirket batiranin şansı kalmaz yeni gorev icin ama havacılıkta büyük prim yapıyor .bu tip yoneticiler yüzünden bir çok arkadasımız mağdur olurken,onlar cebini dolduruyor. Buarada uçak tipi ne olacak bilen arkadasımız var mı? Saygilar
Havayolu şirketi kurmak üzere çalışmalarını hızlandıran Uygur Acuner, bir yandan alt yapı çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da deneyimli havacıları kadrosuna katmaya çalışıyor.

Havayolu şirketlerinde başarılı görünen birçok yöneticiyle dirsek temasları sürdürülürken, diğer yandan da deneyimli havacılar kadroya katılmaya başlandı.

Son olarak Best Havayolları’nda genel müdürlük yapan Teoman Tosun’da Uygur Acuner ile anlaştı. Teoman Tosun, Uygur Acuner’in kuracağı şirkette Genel Koordinatör olarak göreve yapacak.

Finansörlüğünü yurtdışındaki bir işadamının yaptığı şirketin, 5 uçaklık bir filo ile pazara gireceğini daha önce AirportHaber olarak duyurmuştuk. Uçak alım çalışmaları devam ederken, uçuş serüvenine son veren Turkuaz Havayolları’nın bir çok personeli Uygur Acuner’in şirketinde çalışmaya başladı.
 
Özel havayolu şirketlerinden bazı yönetici pozisyonunda personellerle de görüşmelerin sürdüğü belirtildi.



©AirportHaber.com ÖZEL
UYGUR ACUNER TRANSFER YAPIYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 13 yıl önce
saf işadamını nasıl bulmuş,bravo.işi kurmak,çarpmak,batırmak.adam ünlü.ama sivil hava cılık böyle tipleri sever,adam gibi insan gibi çalışanlara izin vermez,kapatır.bu tiplerle elele verir.yazıklar olsun onlara.bunlar hep haktır.öbür tarafta bu hakları nasıl ödeyecekler,bunları düşünsünler.hayat çok kısa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biz bu filmi daha once defalarca seyrettik. Olmayacak duaya amin demeyelim arkadaslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yurtdışı? Bu adamın bir ismi var mı? Türkiye'yi çok iyi incelemiş ki, parasını Uygur'a emanet etmiş. Ne güzel bunlar birbirine "hırs.." derlerdi. Demek ki çok iyi anlaşacaklar. Şirket toplantılarını Rocks'da yaparlar artık. Fatih ne oldu? Devre dışı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadasim bu sirket Kargo Tasimaciligi yapacak dolayisiyla kabin memuru olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzman ~ 10 yıl önce
UYGUR ACUNER HAVAYOLUNU KURAMADI. şirket kurmanın yanında pazarlama da çok önem taşır. Gerçi eski bir Haber ama UYGUR ACUNER hiç eskimiyor Raytingi yüksek bir Havayolcu. Kargo için sözüm yokda Turistik için uçağı 12 ay koşturacak profesyonel marketing yapacak uluslar arası pazarda operatörlere hakim bir Ticaret Başkanına gerek var. UYGUR HAVAYOLUNU Kursun pazarlaması bizden.
Misafir ~ 13 yıl önce
bu şirket acaba ne zaman tam olarak faaliyete geçer ve kabin memuru alımı yapar bilen varmı lütfen bilgilendirirmisinz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uygur Abi hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın. Eski bir Dostunuz (sene 2001, Antalya)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya bu adam yüzünden kaç şirket battı besti yalan etti bi şirket daha baslamadan gidecek en fazla 5 uçuş baska yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
işte gerçek iişte hakikat teoman tosun süper ve fazla ömürlü olmayan şirketler para çok sokağa ataçak işte teoman tosun ve hüsamettin payat batan şirketlerin değişmez ekürileri uygur bey bonservis bedelleri ödemeyin bari sonra 2ci liğe düştüğünüz zaman nerde yanlış yaptık demeyin yazık etmeyin teoman bey hangi şirkette başarılı olmuşki ona keza hüsam ı da unutmayınki sonra gözümüz arkada kalmasın hep aynı film hep aynı senaryo hep aynı roller bu film daha önceden seyrettik aşkla başlayıp hüsranla biteçek sonunu anlatmaya gerek yok bu filmi seyretmeyede gerek yok çünkü biliyoruz ne oluçağını THE END

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tulum harekat uzmaları iş başında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anlaşılır gibi değil,başka sektörde sirket batiranin şansı kalmaz yeni gorev icin ama havacılıkta büyük prim yapıyor .bu tip yoneticiler yüzünden bir çok arkadasımız mağdur olurken,onlar cebini dolduruyor. Buarada uçak tipi ne olacak bilen arkadasımız var mı? Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000