25 Mayıs 2015, Pazartesi 17:20:06

UTED'den Tuna Beken açıklaması

Uçak Teknisyenleri Derneği (UTED), geçtiğimiz hafta THY Teknik Hangarı'nda geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Tuna Beken ile ilgili bir açıklama yayınladı.
  • Dişini kıracak beyefendiye, Madem UTED e gönül verenlerdensiniz,madem bir yere getirme çabasında olanlardansiniz neden vazgeçip pes ettiniz.23 yıla sigdirilamayan tecrubenizi neden bir çırpıda çekip aldınız UTED den. Üstelik,boyle bilenin bilmeyenin yor7m yaptığı sayfada UTED e bu donem gönül verenlerin gönlünü kirabilmenizi de anlamakta güçlük cekiyorum.Bunu Aşırı UTED sevginiže bağlıyorum.Geçmiş donem emekleriniz içinde halen üyesi olduğum kurumum adına tesekkur ederim.
  • BUNUN SEBEBLERI COK BASIT AVRUPADAKI CALISMA SARTLARIYLA ULKEMIZI KIYASLAYIN MAASLARI VE CALISMA SARTLARI OLARAK SONUC VE SEBEBLER ORTAYA CIKACAK ZATEN OVUNUYORUZ YA BUYUUUGUZ AVRUPA BIRINCISIYIZ VS BILMEMNE DIE BUYUK OLMAK BI ARTI DEGIL BI RUZGARDA YIKILMAYACAK KADAR GUCLU OLSANIZ KAFI.
  • Bu yönetimden bu beklenir.
  • #kokpittekimvardı ??????????????????
  • Çok etkisiz ve geç yapılan bir açıklama. Ayrıca dil bilgisi hatalarıyla dolu. Hiç bir şey bilmiyorsan bir bilene okut yayımlamadan ki, makama saygı duyulsun. Böyle bir açıklamayı bırak işvereni, üyelerin bile dikkate almaz!!! Dernek/Yeni Yönetim, beklentilerin çok çok uzağında şu güne kadar. Daha etkili olmasını bekliyoruz ve güveniyoruz. Aklın yolu bir!
  • uted başkanının thy ile bir bağlantısı olduğu sürece o dernek hiçbir işe yaramaz. teknisyene hadi hadi diye baskı yapan.. mesaiye gelmezseniz kartı bırakın diyen başkanlar mı uyarı yapacak .güldürmeyin beni..
  • occ günah çıkarıyor galiba :(
  • Dün, Tuna nın haftası,mevlütü vardı ama Uted den kimsenin katılmadığını öğrendiğimde yıkıldım,Bir uçak teknisyeni olarak ailesinden özür diliyorum,yarın dernekten istifa edeceğim,üzgünüm,uted,sendika ve hikaye,ailesi yanında arkadaşlarını görmeyince birkez daha bitti, ne hissetti acaba ?empati yaptığınızda nolur acaba? yazık yazık bu kanaryasever arkadaşlara!!!
  • Dişimizi kıralım diyen benim beyefendi siz daha ortada yokken biz uted için vardık uyed bir yerlere gelsin diye kafa patlattık kim olduğumu bilsen mesleğe ve meslektaşlarıma mesai arkadaşlarıma 23 senedir ne yaptığımı anlatsın zaten bu uted yorumum bizler için bu kadar üye potansiyeli olupta masaya vuramayanlara sözüm bşt nebze anlamış olsaydın bu yorumu yapmazdın
  • Dernekler gorur uyarir aciklar. Bircok arkadas okumadan mesajlari anlamak istemeden derneklerini suclamis. Dernekler uyeleri ile gucludur. Er yada gec bir aciklama yapilmis herkes uyarilmis yetersizlik yuzunden insanlarda tetiklenen zaman baskisi belirtilmis. Kac olay oldu ses cikmadi simdi cikiyorsa takdir etmek gerekir. Sektorde Ucak Teknisyenine ait baska kurum var mi bilmiyorum. Eldeki zayif goruluyorsa guclendirmek meslektaslarin elindedir.

Uçak Teknisyenleri Derneği (UTED), geçtiğimiz hafta THY Teknik Hangarı'nda geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Tuna Beken ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Kazanın araştırılması için bir komisyon kurulduğunu ve derneğin de bu komisyona dahl olduğunu belirten Uted, yöneticileri uyardı.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Meslektaşımız uçak teknisyeni Tuğrul Tuna BEKEN,

16mayıs 2015 cumartesi günü elim bir iş kazası sonucu hayatını kaybetmiştir.Artık,hangi uçağın,hangi sefere yetişmesinin bir önemi varmıdır?Kurulan araştırma komisyonu ile yaşadığımız bu elim kazanın teknik sebepleri araştırılmakta,kazanın meydana gelmesine neden olan etkenler belirlenmektedir.Derneğimiz de bu komisyona dahil olmuştur.Ülkemizde her geçen gün uçak sayısının artması bizlere gurur vermektedir.Ancak Uçak bakım sektöründe artan bu iş yüküne,mevcut nitelikli iş gücünün,özellikle yetişmiş uçak teknisyenlerinin yetmediği ve iş gücü açığının arttığını tekrar ifade etmek isteriz.Bu iş gücü açığının doğrudan zaman baskısını
arttırmakta ve emniyetli çalışma ortamını oluşmasına engel olmaktadır.Malesef bu gerçek sivil havacılık oteritesi,sektör yöneticileri ve biz çalışanlar tarafından bilinmekte ve daha önce de derneğimiz tarafından belirtilmesine karşın gerekli önlemler alınmamaktadır. Çalışan güvenliği olmadan,uçuş emniyetinin sağlanacağına kimse inanmasın.Önce çalışan güvenliği,sonra uçuş emniyeti.İşci sağlığı güvenliği ve çevre çalışmalarındaki uygulamalarının daha etkili ve çalışanlar üzerindeki negatif etkileri sönümleyecek şekilde biçimlendirilmesi kaçınılmazdır. Bu olay,herkezin şapkasını önüne koyarak derin bir şekilde düşünmesini ve temel sorunun tespiti ile ilgili ortaya çıkan sonuçların çözümü doğrultusunda gayret göstermesini gerektirmektedir.

Burdan sivil havacılık oteritesine,sektörümüzün önde gelen kurum ve kuruluşlarına sesleniyoruz.Artık taşın altına elinizi koyun ve sorumluluk alın.Gelin sektörümüzdeki emniyet bilincini birlikte oluşturalım ve "çalışma kültürümüzü"el birliği ile değiştirelim, geliştirelim.Benzer acıların yaşanmasına engel olalım. Meslektaşımız Tuğrul Tuna BEKEN'e ALLAH'tan rahmet başta kederli ailesi olmak üzere tüm meslektaşlarımıza sabır ve metanet dileriz. 

UTED'den Tuna Beken açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dişini kıracak beyefendiye, Madem UTED e gönül verenlerdensiniz,madem bir yere getirme çabasında olanlardansiniz neden vazgeçip pes ettiniz.23 yıla sigdirilamayan tecrubenizi neden bir çırpıda çekip aldınız UTED den. Üstelik,boyle bilenin bilmeyenin yor7m yaptığı sayfada UTED e bu donem gönül verenlerin gönlünü kirabilmenizi de anlamakta güçlük cekiyorum.Bunu Aşırı UTED sevginiže bağlıyorum.Geçmiş donem emekleriniz içinde halen üyesi olduğum kurumum adına tesekkur ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komıIKKK ~ 9 yıl önce
BUNUN SEBEBLERI COK BASIT AVRUPADAKI CALISMA SARTLARIYLA ULKEMIZI KIYASLAYIN MAASLARI VE CALISMA SARTLARI OLARAK SONUC VE SEBEBLER ORTAYA CIKACAK ZATEN OVUNUYORUZ YA BUYUUUGUZ AVRUPA BIRINCISIYIZ VS BILMEMNE DIE BUYUK OLMAK BI ARTI DEGIL BI RUZGARDA YIKILMAYACAK KADAR GUCLU OLSANIZ KAFI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu yönetimden bu beklenir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy açıkla! ~ 9 yıl önce
#kokpittekimvardı ??????????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Etkisiz ~ 9 yıl önce
Çok etkisiz ve geç yapılan bir açıklama. Ayrıca dil bilgisi hatalarıyla dolu. Hiç bir şey bilmiyorsan bir bilene okut yayımlamadan ki, makama saygı duyulsun. Böyle bir açıklamayı bırak işvereni, üyelerin bile dikkate almaz!!! Dernek/Yeni Yönetim, beklentilerin çok çok uzağında şu güne kadar. Daha etkili olmasını bekliyoruz ve güveniyoruz. Aklın yolu bir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pl ~ 9 yıl önce
uted başkanının thy ile bir bağlantısı olduğu sürece o dernek hiçbir işe yaramaz. teknisyene hadi hadi diye baskı yapan.. mesaiye gelmezseniz kartı bırakın diyen başkanlar mı uyarı yapacak .güldürmeyin beni..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
occ ~ 9 yıl önce
occ günah çıkarıyor galiba :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uted ~ 9 yıl önce
Dün, Tuna nın haftası,mevlütü vardı ama Uted den kimsenin katılmadığını öğrendiğimde yıkıldım,Bir uçak teknisyeni olarak ailesinden özür diliyorum,yarın dernekten istifa edeceğim,üzgünüm,uted,sendika ve hikaye,ailesi yanında arkadaşlarını görmeyince birkez daha bitti, ne hissetti acaba ?empati yaptığınızda nolur acaba? yazık yazık bu kanaryasever arkadaşlara!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dişimizi kıralım diyen benim beyefendi siz daha ortada yokken biz uted için vardık uyed bir yerlere gelsin diye kafa patlattık kim olduğumu bilsen mesleğe ve meslektaşlarıma mesai arkadaşlarıma 23 senedir ne yaptığımı anlatsın zaten bu uted yorumum bizler için bu kadar üye potansiyeli olupta masaya vuramayanlara sözüm bşt nebze anlamış olsaydın bu yorumu yapmazdın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dernekler gorur uyarir aciklar. Bircok arkadas okumadan mesajlari anlamak istemeden derneklerini suclamis. Dernekler uyeleri ile gucludur. Er yada gec bir aciklama yapilmis herkes uyarilmis yetersizlik yuzunden insanlarda tetiklenen zaman baskisi belirtilmis. Kac olay oldu ses cikmadi simdi cikiyorsa takdir etmek gerekir. Sektorde Ucak Teknisyenine ait baska kurum var mi bilmiyorum. Eldeki zayif goruluyorsa guclendirmek meslektaslarin elindedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000