18 Şubat 2017, Cumartesi 17:07:18

UTED'de yeni başkan belli oldu

Uçak Teknisyenleri Derneği'nin (UTED) 30'uncu yönetimi bugün belirlendi. Necdet Aksaç yeniden UTED başkanlığına seçildi.
  • ETED in yeni yönetimini tebrik eder başarılar dilerim.Sevgili meslektaşlarım,tenkitleriniz olacaktır ama hakaret etme hiç kimsenin haddi ve hakkı değil. Yapıcı ve akılcı öneriler yönetime ışık olacaktır.
  • Kusura bakmayin hepiniz pirlanta cocularsiniz Ustunuzdeki kiyafetle milete uted baskanlari olarak poz vermissiniz Kiminin karavay saga bakiyo kiminin. Ki. Sola bakiyor Hayatta hic Bir kravat takmadini toplatiya geldiginiz vakit aileniz. Arkadaslariniz Kimse uyarmadimi. Koca THY. Nin Asagi yukari 5. 6. Bin kisinin tesilcisisiniz Bukadar gerisini siz dusunun,
  • Hayirli olsun, elini tasin altina koyan herkesi alkislamak gerekir disardan laf ebeligi yapmak en sevdigimiz is. AC
  • Maci ceketli arkadaşı bir an TGSli sandim
  • Şu anda Seçilen yönetimin başarılarının Devamını temenni ederim. ayrıca Seçilen Samim selışık,öğün evcil ve Murat Özgül evlâtlarımı kutluyorum
  • Değerli Başkan, Güzel yürekli insan UTED Başkanlığınız hayırlı olmasını dilerim. Yeni dönemde de başarılar dilerim.
  • son zamanlarda bı grup teknısyenle bır olup dıger teknısyenlere dusmanlık ettıgınıze daır soylentıler var.easa lısanları ıle ılgılı hergun ortaya yenı bı saıbe atıp duruyomussunuz.bu gıbı ıddıalara acılen cevap verın yoksa teknısyen dusmanı olarak anılacaksınız.yazıklar olsun sızın gıbı teknısyenlere.
  • Başkanı thy ao da olup tekniği her platformda satan bir başkan ornek easa ya lisanslar hakkında şikayette bulunması
  • Şekercinin girmediği yer kalmadı bi emekli ol git artık
  • Sevgili Necdet AKSAÇ , nezdinde Yönetim kurulun ve seçilen diğer kurullarını tebrik ediyorum.Tüm camiyamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Asli işleriniz ve zaman ayıracağınız dernekçiliğinizde başarılar diliyorum.

Uçak Teknisyenleri Dernedği'nin (UTED) 30'uncu yönetimi bugün belli oldu.

28 Ocak'ta yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle , bugün yeniden toplanan genel kurulda kazanan Necdet Aksaç oldu.

Yeni dönemde tüzük değişikliği yapıldı. Yeni yönetim 3 yıl süre ile yönetimde olacak.  UTED başkanı Necdet Aksaç yeni yönetimin bayrağı daha yukarılara taşımak için  yönetime devam edeceklerini dile getirdi.

Necdet Aksaç, geçtiğimiz 29'uncu dönemde de UTED üyelerinin çoğunluk oyunu alarak başkanlığa seçilmişti.

İşte Aksaç'ın listesi;

Yönetim Kurulu Asil;
Necdet Aksaç
Orhan Şekerci
Murat Akkuş
Kemal Ogün Evcil
Murat Özgül
Celal Batur
Ersin Adıyaman
Murat Topçu
İlker Furat
Özge Özal
İbrahim Ciğerci

Denetleme Kurulu Asil;
Saffet Aytar
Orhan Güçlü
Hasan Cevri Yılmaz

Onur Kurulu Asil;
Zeki Gürsoy
Ahsen Samim Selışık
İsmail Avcıoğlu
Ziya Güler
Hasan Çetin

UTED'de yeni başkan belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Ahmet Karakullukçu ~ 7 yıl önce
ETED in yeni yönetimini tebrik eder başarılar dilerim.Sevgili meslektaşlarım,tenkitleriniz olacaktır ama hakaret etme hiç kimsenin haddi ve hakkı değil. Yapıcı ve akılcı öneriler yönetime ışık olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HIMALAYA. DAN ~ 7 yıl önce
Kusura bakmayin hepiniz pirlanta cocularsiniz Ustunuzdeki kiyafetle milete uted baskanlari olarak poz vermissiniz Kiminin karavay saga bakiyo kiminin. Ki. Sola bakiyor Hayatta hic Bir kravat takmadini toplatiya geldiginiz vakit aileniz. Arkadaslariniz Kimse uyarmadimi. Koca THY. Nin Asagi yukari 5. 6. Bin kisinin tesilcisisiniz Bukadar gerisini siz dusunun,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Hayirli olsun, elini tasin altina koyan herkesi alkislamak gerekir disardan laf ebeligi yapmak en sevdigimiz is. AC

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memuristan ~ 7 yıl önce
Maci ceketli arkadaşı bir an TGSli sandim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabahattin Çakarcan ~ 7 yıl önce
Şu anda Seçilen yönetimin başarılarının Devamını temenni ederim. ayrıca Seçilen Samim selışık,öğün evcil ve Murat Özgül evlâtlarımı kutluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cemal ~ 7 yıl önce
Değerli Başkan, Güzel yürekli insan UTED Başkanlığınız hayırlı olmasını dilerim. Yeni dönemde de başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknısyen dusmanı ~ 7 yıl önce
son zamanlarda bı grup teknısyenle bır olup dıger teknısyenlere dusmanlık ettıgınıze daır soylentıler var.easa lısanları ıle ılgılı hergun ortaya yenı bı saıbe atıp duruyomussunuz.bu gıbı ıddıalara acılen cevap verın yoksa teknısyen dusmanı olarak anılacaksınız.yazıklar olsun sızın gıbı teknısyenlere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacma ~ 7 yıl önce
Easa bulgara yunana vermis listeyi onlar shgm ye shgm de utedle paylasmis baskan da o an listeden bir kisinin telefonu varmis telefonu olan birini aramis ve bilgilendirerek aksiyon alabilmeleri icin iyi niyetle davranmis. Ancak bu iyilikten anlamaz heryerde uted sikayet etti diye yayiyormus. Isin asli bu. UTED olmasaydi SHGM coktan easa lisanslarinin ipini cekmisti. UTED calisalim shy lisans alimini duzeltelim easalari uygun bir formatla donusturelim diye bastirmasaydi ortalik kan goluydu. Bilmeden ortaya atilan iftiralara inanmayin. Dernek orda yk uyeleri icinuzde her zaman sorgulayabilirsiniz benim gibi. Bu sahislarin isimleri de belli.
Teknisyenmi ~ 7 yıl önce
Başkanı thy ao da olup tekniği her platformda satan bir başkan ornek easa ya lisanslar hakkında şikayette bulunması

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bos ~ 7 yıl önce
Bos yorum yapiyorsunuz yanindamiydin sikayet ederken isin asl 'in bambaska ben sordum ogrendim ve duyduklarim uzere kizarak gittigim yerde yuzum kizararak ve teknisyenlerin bu halinden utanarak uye oldum. Bu sacmaligi yayan Ibrahim Avci derhal dernekten ozur dilemelidir.
Şekerci ~ 7 yıl önce
Şekercinin girmediği yer kalmadı bi emekli ol git artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zeki Türker ~ 7 yıl önce
Sevgili Necdet AKSAÇ , nezdinde Yönetim kurulun ve seçilen diğer kurullarını tebrik ediyorum.Tüm camiyamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Asli işleriniz ve zaman ayıracağınız dernekçiliğinizde başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000