16 Şubat 2017, Perşembe 10:43:28

UTED'de Genel Kurul heyecanı

Cumartesi günü yapılacak UTED olağan genel kurulunda, mevcut başkan Necdet Aksaç yine en güçlü aday olarak öne çıktı.
  • Bu dernek Sivil Havacılık Mezunları Derneği olmuş.
  • küçük bi toplantıda neye kime saygı duyuyorsunuz ne amaçla ne alaka? o da bizi görecek mi usta
  • Uçak üzerinde çalışan yada calışmış,Teknisyenin halinden anlayan,eli takım tutan yada tutmuş başkan olursa üye ve derneğe olan güven her zaman artacaktır.Hangarda yürürken Kendi üyelerine bir selamı çok gören , derneği şirketteki yerini korumak,yükseltmek ve sektörde iş imkanı olarak gören başkan ve yönetim istemiyoruz. Uçak teknisyenleri derneğinin başkanı uçak teknisyeni değil kalite denetçisi var mı böyle birşey. Sonra derneğe üye bekliyorsun elle tutulur yaptığın hiç birşeyin yok ortada teknisyenin halinden anlamıyorsun ki teknisyenin arkasında durasın. Yeni,genç beyin,dinamik ve seçtiği başkanına saygı duyulacak yönetim istiyoruz !! Bu dernek rant sağlıcağınız yer değil biz UÇAK TEKNİSYENLERİNİN...
  • Öğrenilmiş çaresizlik; Sendika vasıfsız,Uted vasıfsız.Hepsinden öte biz zaten kendimizden umudu kesmişiz.Silkelenecek kendimize gelecek halimiz yok.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • İnş yeni kurul atılan teknisyenler ile ilgili bir bildirim yapacak gücü olur.Tüm teknisyenleri kucaklayan bir dernek cesaretini gösterir.
  • Çok pasif davranıyorlar uted yönetim olarak , korkarım ayrılmalar tekrar olacak gibi
  • İşallah teknisyen camiasına hayırlı olur..
  • Bolunmus parcalanmis lisansi oyuncak olmus teknisyen camiasinin tek sansi olan bu kuruma sahip cikilmamasi ilginc. Gecen yillarda silinmeye yuz tutmus dernegi son iki yildaki yonetim ayaga kaldirdi. Her platformda lokomotif olmaya elini tasin altina koymaya ve gerek ozel gerek genel sorunlarda yalniz uyelerinin degil tum camianin sesi olmaya calisan bu yonetimdi. Cok guzel ve basarili temsil ettiler calistilar gercekten. Bu teknisyen camiasi neden uye olmaz anlamiyorum. Eksikler olabilir elbet ama yonetimler gecicidir dernekse baki. Gelecek yonetimin de ayni duyarlilikla calismalara devam etmesi ve camiayi daha iyi bilgilendirerek uye sayisini maksimuma cikarmayi saglamasi gerekli. Tabii bu eski donemlerdeki gibi zorla ve tehditle olmamali. Ozellikle genclerin meslek ve kariyerlerinin tek temsilcisi bu dernege uye olmalari ve sahip cikmalari calismalara katilmalari gerekir. Unutmayin baska hicbir yerde UCAK TEKNISYENI diye bir ibare gecmiyor.

Cumartesi günü yapılacak UTED olağan genel kurulunda, mevcut başkan Necdet Aksaç yine en güçlü aday olarak öne çıktı.

İşte Genel Kurul ilanı:


UTED'de Genel Kurul heyecanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Necdet ~ 7 yıl önce
Bu dernek Sivil Havacılık Mezunları Derneği olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saygı duruşu ~ 7 yıl önce
küçük bi toplantıda neye kime saygı duyuyorsunuz ne amaçla ne alaka? o da bizi görecek mi usta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak Teknisyeni ~ 7 yıl önce
Uçak üzerinde çalışan yada calışmış,Teknisyenin halinden anlayan,eli takım tutan yada tutmuş başkan olursa üye ve derneğe olan güven her zaman artacaktır.Hangarda yürürken Kendi üyelerine bir selamı çok gören , derneği şirketteki yerini korumak,yükseltmek ve sektörde iş imkanı olarak gören başkan ve yönetim istemiyoruz. Uçak teknisyenleri derneğinin başkanı uçak teknisyeni değil kalite denetçisi var mı böyle birşey. Sonra derneğe üye bekliyorsun elle tutulur yaptığın hiç birşeyin yok ortada teknisyenin halinden anlamıyorsun ki teknisyenin arkasında durasın. Yeni,genç beyin,dinamik ve seçtiği başkanına saygı duyulacak yönetim istiyoruz !! Bu dernek rant sağlıcağınız yer değil biz UÇAK TEKNİSYENLERİNİN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tech ~ 7 yıl önce
Öğrenilmiş çaresizlik; Sendika vasıfsız,Uted vasıfsız.Hepsinden öte biz zaten kendimizden umudu kesmişiz.Silkelenecek kendimize gelecek halimiz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hass ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 7 yıl önce
İnş yeni kurul atılan teknisyenler ile ilgili bir bildirim yapacak gücü olur.Tüm teknisyenleri kucaklayan bir dernek cesaretini gösterir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 7 yıl önce
Çok pasif davranıyorlar uted yönetim olarak , korkarım ayrılmalar tekrar olacak gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başarılar dilerim ~ 7 yıl önce
İşallah teknisyen camiasına hayırlı olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haydi gencler ~ 7 yıl önce
Bolunmus parcalanmis lisansi oyuncak olmus teknisyen camiasinin tek sansi olan bu kuruma sahip cikilmamasi ilginc. Gecen yillarda silinmeye yuz tutmus dernegi son iki yildaki yonetim ayaga kaldirdi. Her platformda lokomotif olmaya elini tasin altina koymaya ve gerek ozel gerek genel sorunlarda yalniz uyelerinin degil tum camianin sesi olmaya calisan bu yonetimdi. Cok guzel ve basarili temsil ettiler calistilar gercekten. Bu teknisyen camiasi neden uye olmaz anlamiyorum. Eksikler olabilir elbet ama yonetimler gecicidir dernekse baki. Gelecek yonetimin de ayni duyarlilikla calismalara devam etmesi ve camiayi daha iyi bilgilendirerek uye sayisini maksimuma cikarmayi saglamasi gerekli. Tabii bu eski donemlerdeki gibi zorla ve tehditle olmamali. Ozellikle genclerin meslek ve kariyerlerinin tek temsilcisi bu dernege uye olmalari ve sahip cikmalari calismalara katilmalari gerekir. Unutmayin baska hicbir yerde UCAK TEKNISYENI diye bir ibare gecmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 7 yıl önce
Istanbul gibi bir yerde alınan maaşla ayda 30 40 lira birde dernek parası vermek istemiyor gençler.
... ~ 7 yıl önce
Bunlar bir ara lisansı olmayanları üye yapmıyordu. Uçakçı değilsiniz diye. :)
O zaman ~ 7 yıl önce
Gelecekler genel kurula dusurecekler aidati. Aidati yonetim degil uyeler genel kurulda belirliyor. 30 40 tl cok demek gencler icin dahi biraz komik olmus. Uc paket sigara parasi bile degil. Genelden bahsediyorum.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000