09 Şubat 2013, Cumartesi 15:20:33

UTED'DE BAŞKANLIK SEÇİMİ YAPILDI

Uçak Teknisyenleri Derneği (UTED) 28. Dönem Olağan Genel Kurulu, bugün gerçekleştirildi. UTED yönetimi için tek liste aday gösterildi.
  • Hayırlı olsun.Emeğini esirgemeyen, katkı saylayan herkesin emeğine sağlık
  • Ümit Bey mesleğimizin iyi bir temsilcisi. Easa lisansının illegal yollardan verilmesini engellemek için elinden geleni yapacağına inanıyorum.
  • GECMİŞ DÖNEMLERDE ÇOK ŞAŞALI RESİMLER ÇIKARDI ŞİMDİ NEDEN SEFA İNAN DERNEĞİN KÜÇÜLÜYOR HABERİN VARMI NE YAPARSAN YAP İŞ VEREN SULTASI OLDUĞU MÜDETÇE BÖYLE OLACAK VAKIFTA BÖYLE OLDU YAYINLAYIN RESİMLERİDE GÖRELİM
  • Kendin cal kendin diyen rumuzsuz arkadas Olmayan yaptığınız gereksiz yorumlar.Geldin mı ,yorumları dinledin mı Yada öneri verdin mı?olmus olmamış yorum yapıyorsun?Bence sen olmamışsin haberin yok...
  • çekemiyosan anten tak bi tarafına :)) Fikretin yaptıkları ortada bide sen çık ortaya da senide görelim..listeye girememiş olması o kurumda yer almayacağı anlamına gelmez.ama sen o kurumun kapısından acaba bir kez olsun içeri girdin mi yada daha doğrusu girebildin mi, asıl önemli olan o? :-) ama yok bende hazımsızlık problemi var diyorsan onunda yeri burası değil doktora gitmeni tavsiye ederim :)))))))))
  • Fikret eraslan ın yeri yurdu tel.i belli yazdın mı internete herşeyi çıkar.. senin aradığın ne? sosyal paylaşım sitesi değil ki burası böle bir paylaşım (sataşma) yapasın.. Çocuklaşmayın !
  • Cogunluk saglanamamisti en son acaba kac kisi katilmis merak ettim.
  • Bu secilen herbir uyeye hakarettir
  • Bukadar degerli insanlara hakaret etmedigini ve ironi yaptigini umuyorum nerde fikret eraslan derken. Cunku cok ayip soyledigin koklu bir dernege yaptiklarina ve kendini isine adamis gonul insanlarini kucumsemek oluyor.
  • nerde fikret eraslan :-) bu liste hic olmamis

Kısa adı UTED olan Uçak Teknisyenleri Derneği'nin olağan genel kurulu bugün Atatürk Havalimanı B Kapısı'ndaki THY Havacılık Akademisi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilidi. UTED yönetimi için tek aday mevcut dernek başkanı Ümit Sayıl'ın listesi gösterildi...

1968'den bu yana faaliyet gösteren Uçak Teknisyenleri Derneği'nin 28'inci Dönem Genel Kurulu'nda UTED Onursal Başkanı Sefa İnan divan başkanı olarak görev yaptı.

AirportHaber Ailesi olarak UTED'in yeni yönetim kuruluna başarılar diliyoruz.

İŞTE UTED YENİ YÖNETİMİ


UTED'DE BAŞKANLIK SEÇİMİ YAPILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

a.a ~ 11 yıl önce
Hayırlı olsun.Emeğini esirgemeyen, katkı saylayan herkesin emeğine sağlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dernek ~ 11 yıl önce
Ümit Bey mesleğimizin iyi bir temsilcisi. Easa lisansının illegal yollardan verilmesini engellemek için elinden geleni yapacağına inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAŞERON ~ 11 yıl önce
GECMİŞ DÖNEMLERDE ÇOK ŞAŞALI RESİMLER ÇIKARDI ŞİMDİ NEDEN SEFA İNAN DERNEĞİN KÜÇÜLÜYOR HABERİN VARMI NE YAPARSAN YAP İŞ VEREN SULTASI OLDUĞU MÜDETÇE BÖYLE OLACAK VAKIFTA BÖYLE OLDU YAYINLAYIN RESİMLERİDE GÖRELİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK UTED ~ 11 yıl önce
Kendin cal kendin diyen rumuzsuz arkadas Olmayan yaptığınız gereksiz yorumlar.Geldin mı ,yorumları dinledin mı Yada öneri verdin mı?olmus olmamış yorum yapıyorsun?Bence sen olmamışsin haberin yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komedimisn len sen:) ~ 11 yıl önce
çekemiyosan anten tak bi tarafına :)) Fikretin yaptıkları ortada bide sen çık ortaya da senide görelim..listeye girememiş olması o kurumda yer almayacağı anlamına gelmez.ama sen o kurumun kapısından acaba bir kez olsun içeri girdin mi yada daha doğrusu girebildin mi, asıl önemli olan o? :-) ama yok bende hazımsızlık problemi var diyorsan onunda yeri burası değil doktora gitmeni tavsiye ederim :)))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kullanılmayın!! ~ 11 yıl önce
Fikret eraslan ın yeri yurdu tel.i belli yazdın mı internete herşeyi çıkar.. senin aradığın ne? sosyal paylaşım sitesi değil ki burası böle bir paylaşım (sataşma) yapasın.. Çocuklaşmayın !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cogunluk ~ 11 yıl önce
Cogunluk saglanamamisti en son acaba kac kisi katilmis merak ettim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kurul uyesi ~ 11 yıl önce
Bu secilen herbir uyeye hakarettir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saka sanirim ~ 11 yıl önce
Bukadar degerli insanlara hakaret etmedigini ve ironi yaptigini umuyorum nerde fikret eraslan derken. Cunku cok ayip soyledigin koklu bir dernege yaptiklarina ve kendini isine adamis gonul insanlarini kucumsemek oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kendin cal kendin. ~ 11 yıl önce
nerde fikret eraslan :-) bu liste hic olmamis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fikret eraslan ~ 11 yıl önce
benimle direkt iletişime geçersen sıradaki parça senin için gelir beraber oynarız olmaz mı?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000