15 Kasım 2018, Perşembe 15:37:20

UTED yeni üyelerle buluştu

Uçak Teknisyenleri Derneği (UTED) Yönetimi, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki yeni üyeleriyle bir araya geldi.
  • Sendika ile derneği birbirine karıştırmak ne kadar anlamsız bir yaklaşım. Var oluş amaçları farklı iki oluşum bunlar. Sendikanın yapması gerekip yapamadıklarını görevi olmayan derneğe yüklemeyin. Ayrıca dernek yönetimini eleştirmek neden bu kadar kolay? Necdet aksaç koltuğu satın mı aldı arkadaşlar. Bu dernek kimsenin tek elinde değil ki. Seçim denen bir şey var. Gel ol üye 2019 ilk aylarında seçim var koy adayını fethet gönlümüzü başarısız olduğunu düşündüğümüz yönetimi değiştirelim. İlla yola şunla bunla çıkalım demiyoruz ki. Biz bu işe gönül verecek insanlar arıyoruz. Dernekçilik öyle mi yapılır böyle mi yapılır. Nasıl yapılması gerektiğini neler bekldiğini gel çatır çatır söyle ilet. Varsa kadron gel kur. Oy toplamayana yazıklar olsun. Derdimiz ne Necdet bey ne başkası tek istediğimiz. Artık sadece tk değil tüm teknisyen camiasının değer kazanması. Vurduğu mührün anlamını herkese gösterebilen, önemini anlatabilen bir neslin oluşması. Taktınız tuvalete iftara filan. Lütfen boş yapmayalım. Hesap kimden sorulacak sa ordan sormayı bilelim. Bizi kimse maşası olarak kullanmasın vermeyelim izin. Ben burda artık mesleğimin itibarı için varım. Bu Necdet beyle olur başkası ile olur. Ama artık biriyle olsun bunlar sadece bir temsilci. Unutmayın ki kaç yönetici gelmiş gitmiştir. Bir teknisyen abi derki biz köprüyüz onlar su. Akar akar giderler. Başkan da değişir yönetimde, kalıcı olan biziz. Biz sağlam oldukça kalitemiz de artar gücümüz de.
  • İnanılır gibi değil, gerçekten bu kadar eğitimsiz, kültürsüz, saygısız, düşüncesiz, basiretsiz, faydasız insanlar mı bakıyor bu uçaklara? Burda suçu başkasına atan, uçakta yaptığı hatayı da başkasına atar. Birşeyleri düzeltmek için çaba göstermezse, uçakta da bu iş yapılmasa da olur der. Sendika ne yapar dernek ne yapar diye açıp okumazsa AMM de okumaz. Nerde ne söyleyeceğini bilmeyen, nerde ne yapacağını da bilmez. belgeseli yabancı bir topluluk çekse bizde neden yok diyeceklerin bu ciddiyetsizliği nedir? Sendika haklı arkadaşlar, bu kafada olanlara bu imkanlar çok bile. Aslan yattığı yerden belli olur, tuvalet konusunu ağzına sakız eden, burda meydanı boş bulunca atıp tutanlar, kime derdinizi anlatabildiniz bu güne kadar? Derdiniz varsa gelin destek olun, yoksa da şikayet etmenin anlamı yok, derdi olmayanın da katılabileceği çalışmalar var. Söyledikleriniz bu altın bileziği elinde tutanlara saygısızlık. Siz kendinize saygı duymuyorsunuz, arkadaşınıza, bu meslekle geçindirdiğiniz evinize, eşinize, çocuğunuza saygı duymuyorsunuz bu yazdıklarınızla. Bir dönüp okuyun yakışıyor mu bu yazdıklarınız, ondan sonra konuşalım mühendis mi daha değerli teknisyen mi, taşeron personel mi TGS mi kabin çalışanlarımı. Denklem belli, kendisine, mesleğine, meslektaşına saygı duymayana kim neden saygı duysun? Bu işleri dernek çözmeli diyorsanız, yönetimden de memnun değilseniz, bulun sizin gibi düşünen 10 kişi, aday olun, destekleyelim. Ben cevizli baklava yemem fıstıklı olsuncular, boş arabaya binmem dolu paket olsuncular, aylık 30 TL mi çok geldi dernek için? Şüpheniz varsa gider bakarsınız mali raporlara. UTED' i anlamak için önce teknisyen olmak gerek, teknisyen olmak için de önce insan..
  • uted gala yapacakmış simokin kiraladım. natıonal geographic ve discovery e belgesel yaptıracakmış. zeki mürende bizi görecekmi :)
  • hangi işten çıkarılan teknisyenin arkasında durmuş. uçak teknisyenliği thy den ibaret değil.siz ancak ramazanda iftar yemeği veririsiniz. gönderebiliyormusunuz teknisyenin hakları şudur budur diye şirketlere avukat temsilci. bütün şirketlere gidip üye ol olma yapabiliyormusun? sıkar uted olur ondan sonra buket.....
  • 5 bin Euro verilip easa dan alınan sertifikalarla shgm den lisans alınabilir , shgm daha garanti .
  • Nohut yemeğinden sonra şişe devrilerek mi kabul oldu?
  • Nejdet abi personel servis klimaları çalışmıyor şuna bi el atarmısınız
  • İşverenin hat bakım ziyaretinde UTED yöneticisi Orhan lolipop abimiz. “ ıd kart basma üniteleri neden B kapısı girişinden kaldırdınız neden ayrımcılık yapıyorsunuz A.O. basarken biz basamıyoruz “dedi Derdimiz basamamak :) Orhan lolipop abi basan basıyor bize sen daha ordamısın güzel abim
  • Nejdet beyin en önemli özelliği hat bakıma girer sendikayı eleştirir .sendikaya şube başkanlığı teklif edildi ekibimle beraber gelirim dedi kabul etmedi genel merkez en fazla 6 kişi olur dedi . Nejdet beyde o teklifi kabul etmedi. Şimdi sendikadan kötüsü yok .her fırsatta tü kaka sendika. Hatta bir zamanlar sendika başkanlığı İçin Nejdet bey “ f ... çiftçi sendika Temsilcisi olsun “ demiş çok tepki çekmişti.
  • dernek dernek olsa şu rezil hat vardiyasının düzeltilmesi için uğraşır, dernek dernek olsa şu teknisyenlerin giydiği beş kuruş etmeyen kıyafetlerin düzeltilmesi için uğraşır, dernek dernek olsa tis te bile sözü geçer, hakkı yenen teknisyenin hakkı için uğraşır, malesef şirketten maaş alan biri de bunları bu devirde zor yapar. boşa para vermeyin, en azından bu mantıktaki yönetime benden üyelik yok

Uçak Teknisyenleri Derneği (UTED) Yönetimi, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki yeni üyeleriyle bir araya geldi.

UTED'in faaliyetleri hakkında bilgilendirilen yeni üyeler, yönetim tarafından yürütülen çalışmalar için teşekkür etti. Üyelerle gerçekleştirilen buluşma toplantısından UTED Yönetimi'ne "tam destek" sözü verildi.

UTED Başkanı Necdet Aksaç, üyelere lisanslandırma süreci hakkında bilgiler verildiğini verildiğini aktarırken, çalışmalarda alınan sonuçların da üyelerle paylaşıldığını ifade etti.

Aksaç, UTED olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'nda görev yapan teknisyenlerinde dernek üyesi yapılması için çalışmaların hızlandırıldığını söyledi.









UTED yeni üyelerle buluştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

Kararlıyız ~ 5 yıl önce
Sendika ile derneği birbirine karıştırmak ne kadar anlamsız bir yaklaşım. Var oluş amaçları farklı iki oluşum bunlar. Sendikanın yapması gerekip yapamadıklarını görevi olmayan derneğe yüklemeyin. Ayrıca dernek yönetimini eleştirmek neden bu kadar kolay? Necdet aksaç koltuğu satın mı aldı arkadaşlar. Bu dernek kimsenin tek elinde değil ki. Seçim denen bir şey var. Gel ol üye 2019 ilk aylarında seçim var koy adayını fethet gönlümüzü başarısız olduğunu düşündüğümüz yönetimi değiştirelim. İlla yola şunla bunla çıkalım demiyoruz ki. Biz bu işe gönül verecek insanlar arıyoruz. Dernekçilik öyle mi yapılır böyle mi yapılır. Nasıl yapılması gerektiğini neler bekldiğini gel çatır çatır söyle ilet. Varsa kadron gel kur. Oy toplamayana yazıklar olsun. Derdimiz ne Necdet bey ne başkası tek istediğimiz. Artık sadece tk değil tüm teknisyen camiasının değer kazanması. Vurduğu mührün anlamını herkese gösterebilen, önemini anlatabilen bir neslin oluşması. Taktınız tuvalete iftara filan. Lütfen boş yapmayalım. Hesap kimden sorulacak sa ordan sormayı bilelim. Bizi kimse maşası olarak kullanmasın vermeyelim izin. Ben burda artık mesleğimin itibarı için varım. Bu Necdet beyle olur başkası ile olur. Ama artık biriyle olsun bunlar sadece bir temsilci. Unutmayın ki kaç yönetici gelmiş gitmiştir. Bir teknisyen abi derki biz köprüyüz onlar su. Akar akar giderler. Başkan da değişir yönetimde, kalıcı olan biziz. Biz sağlam oldukça kalitemiz de artar gücümüz de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önce İnsan ~ 5 yıl önce
İnanılır gibi değil, gerçekten bu kadar eğitimsiz, kültürsüz, saygısız, düşüncesiz, basiretsiz, faydasız insanlar mı bakıyor bu uçaklara? Burda suçu başkasına atan, uçakta yaptığı hatayı da başkasına atar. Birşeyleri düzeltmek için çaba göstermezse, uçakta da bu iş yapılmasa da olur der. Sendika ne yapar dernek ne yapar diye açıp okumazsa AMM de okumaz. Nerde ne söyleyeceğini bilmeyen, nerde ne yapacağını da bilmez. belgeseli yabancı bir topluluk çekse bizde neden yok diyeceklerin bu ciddiyetsizliği nedir? Sendika haklı arkadaşlar, bu kafada olanlara bu imkanlar çok bile. Aslan yattığı yerden belli olur, tuvalet konusunu ağzına sakız eden, burda meydanı boş bulunca atıp tutanlar, kime derdinizi anlatabildiniz bu güne kadar? Derdiniz varsa gelin destek olun, yoksa da şikayet etmenin anlamı yok, derdi olmayanın da katılabileceği çalışmalar var. Söyledikleriniz bu altın bileziği elinde tutanlara saygısızlık. Siz kendinize saygı duymuyorsunuz, arkadaşınıza, bu meslekle geçindirdiğiniz evinize, eşinize, çocuğunuza saygı duymuyorsunuz bu yazdıklarınızla. Bir dönüp okuyun yakışıyor mu bu yazdıklarınız, ondan sonra konuşalım mühendis mi daha değerli teknisyen mi, taşeron personel mi TGS mi kabin çalışanlarımı. Denklem belli, kendisine, mesleğine, meslektaşına saygı duymayana kim neden saygı duysun? Bu işleri dernek çözmeli diyorsanız, yönetimden de memnun değilseniz, bulun sizin gibi düşünen 10 kişi, aday olun, destekleyelim. Ben cevizli baklava yemem fıstıklı olsuncular, boş arabaya binmem dolu paket olsuncular, aylık 30 TL mi çok geldi dernek için? Şüpheniz varsa gider bakarsınız mali raporlara. UTED' i anlamak için önce teknisyen olmak gerek, teknisyen olmak için de önce insan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abilerin abisi , kendinden yaşlıların bile abisi.. ~ 5 yıl önce
Bu yazıyı bir tek sen yazabilirsin, emeğine ,yüreğine sağlık... biliyoruz seni iyi ki varsın iyi ki seni tanimisiz , senin gösterdiğin yolu sorgulamayiz bu böyle biline...
yamaç ~ 5 yıl önce
uted gala yapacakmış simokin kiraladım. natıonal geographic ve discovery e belgesel yaptıracakmış. zeki mürende bizi görecekmi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uted mi? ~ 5 yıl önce
hangi işten çıkarılan teknisyenin arkasında durmuş. uçak teknisyenliği thy den ibaret değil.siz ancak ramazanda iftar yemeği veririsiniz. gönderebiliyormusunuz teknisyenin hakları şudur budur diye şirketlere avukat temsilci. bütün şirketlere gidip üye ol olma yapabiliyormusun? sıkar uted olur ondan sonra buket.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En iyi avukatı bulalım ~ 5 yıl önce
Uted yönetimindekiler de sizin gibi insan. Çalışılması gereken çok konu var. Asıl işlerinin yanında yürütüyorlar bu işleri. Gelin destek olun, en iyi avukatı birlikte bulalım, çalışmayı birlikte yapalım. Daha siz destek olmamışsınız, çoğunluk temsil edilemezse şirket muhattap almaz tabi. 50 yıllık geçmişi olan bir dernek var, sahip çıkmazsak işler daha da kötüye gidecektir. Saygılar.
Shgm lisansı ~ 5 yıl önce
5 bin Euro verilip easa dan alınan sertifikalarla shgm den lisans alınabilir , shgm daha garanti .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para değil zeka ~ 5 yıl önce
Parayı bilgiden üstün görme cehaleti hep kaybetmiştir yine kaybedecektir.
Yeni üye ~ 5 yıl önce
Nohut yemeğinden sonra şişe devrilerek mi kabul oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aliço ~ 5 yıl önce
Nejdet abi personel servis klimaları çalışmıyor şuna bi el atarmısınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çeto ~ 5 yıl önce
İşverenin hat bakım ziyaretinde UTED yöneticisi Orhan lolipop abimiz. “ ıd kart basma üniteleri neden B kapısı girişinden kaldırdınız neden ayrımcılık yapıyorsunuz A.O. basarken biz basamıyoruz “dedi Derdimiz basamamak :) Orhan lolipop abi basan basıyor bize sen daha ordamısın güzel abim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorun nerde? ~ 5 yıl önce
Siz herhangi bir sorununuzu dile getirdiniz mi bugüne kadar? Birşeylerin dile getirilmesi size neden garip geldi? Ayrıca kişisel yaklaşımları derneğe mâl etmek doğru değil, bahsettiğiniz söz konusu şahsın kişisel talebi. Belli ki birşeyleri düzeltme çabanız yok, sinmiş, kaybedilmiş, işverenin maşası olmuş bir çalışansınız. Ama eleştiriyi bile yapamıyorsunuz. :) En çok da size ve sizinle çalışanlara yazık..
Sadık ~ 5 yıl önce
Nejdet beyin en önemli özelliği hat bakıma girer sendikayı eleştirir .sendikaya şube başkanlığı teklif edildi ekibimle beraber gelirim dedi kabul etmedi genel merkez en fazla 6 kişi olur dedi . Nejdet beyde o teklifi kabul etmedi. Şimdi sendikadan kötüsü yok .her fırsatta tü kaka sendika. Hatta bir zamanlar sendika başkanlığı İçin Nejdet bey “ f ... çiftçi sendika Temsilcisi olsun “ demiş çok tepki çekmişti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknisyen ~ 5 yıl önce
dernek dernek olsa şu rezil hat vardiyasının düzeltilmesi için uğraşır, dernek dernek olsa şu teknisyenlerin giydiği beş kuruş etmeyen kıyafetlerin düzeltilmesi için uğraşır, dernek dernek olsa tis te bile sözü geçer, hakkı yenen teknisyenin hakkı için uğraşır, malesef şirketten maaş alan biri de bunları bu devirde zor yapar. boşa para vermeyin, en azından bu mantıktaki yönetime benden üyelik yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Melbusat ~ 5 yıl önce
TİS konusu sendikanın sorumluluğunda, UTED sizin de bildiğiniz gibi bir dernek. Terziden yemek yapmasını, aşçıdan sökük dikmesini beklemeyelim. Kıyafet konusunda haklısınız. Teknik AŞ'de kıyafetle ilgili yapılan son anket UTED sayesinde gündeme gelmiştir. Çalışanın değerli hissedebilmesi için söz hakkı olması konusunda yönetim ikna edilmiş. Ki doğru bir yaklaşım. Modeller baştan belirlendiği için şuanki kıyafetler de eleştirilebilir tabi, onlar şirketin tasarımı. Bundan sonrası için siz de katılın ,kıyafetleri birlikte tasarlayalım, biz sunalım. Mantıklı ve doğru yaklaşımlar karşılık bulacaktır. Derneğin melbusat çalışması devam ediyor. Saygılar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000