09 Aralık 2016, Cuma 09:02:46

UTED ve PİLVAK'tan Ekşi'ye ziyaret

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi'yi UTED ve PİLVAK ziyaret etti.
  • Emekçi teknisyen bedenen çalışmaktan kilo alamaz. Pilot dersen o da vücuduna, formuna dikkat etmelidir. Ama ortadaki bürokrata ve hacmine bakın. En az iki teknisyen yada iki pilot genişliğinde. Havadan yiyen müdürler nasıl da belli oluyor.
  • Kırmızı Kırmızı, Feri Hanım pilotların Yıldızı Yıldızı ! Gerçekten gerçek bir Star kendisi. Süperrr !
  • thy genel müdürü makamına çıkıyorsun.. insan traş olur da gider saygısızlığa bak!!!!!
  • Yorumlar çok az demekki kabin pek ilgi göstermemiş bu konuya
  • Acaba zam da istediler mi???
  • İnsanlığınızı kaybetmeyin. Yorum yaptığınız kişilerin de aileleri sevdikleri var. Yetiştirilmeniz esnasında çok derin sorunlar var Belli ki. Ayıp diye bi kelime var.açıp okuyun anlamını. Ne geçti elinize ne kazandınız. Nasıl bi açığınızı kapattınız? ???
  • Kısa boylu tıfıl adamdaki özgüven ne ya hayran kaldım hahah
  • Gidilmis hayirli olsun denilmis ve bir suru yalan yanlis duyum uzerine birinci agizdan bilgi alinmis. Uyeler bu karelerdeki kisilerden en net ve dogru bilgiyi alabilir. Bir de derneklere acimasiz elestiri yoneltenlere diyecegim ki elestirmek yoneltir ve koaturur en dogal hakkiniz ancak yapilan calismalari arastirmak ve destek olmak ta gerekir. UTED kimaenin bu gune kadar yapmadigini yapiyor degil elini govdesini tasin altina koydu ve bu lisans cikmazi icin buyuk adimlarin surucusu konumunda. Herkesin destek ve uye olmasi gerekir. Eski tarz ve yonetim anlayisindan eser yok. Bes dk arayip bilgi alan herkes bunu ogrenebilir
  • Soru: Ülkemizde Dernekler ne işe yarar? Cevap: Yararı pek bilinmese de, bu kurumlarda takılanlar çok şey ifade eder. Soru:Havacılıktaki dernekler ne işe yarar? Cevap:FOTO, FOTO, FOTO :)
  • pilotlar vakfını her zaman takdir etmisimdir havacılıgın en zorlu gunlerınde bayan kuaforlerınden aldıkları yuksek oranlı ındırımlerle havacılıga onderlık etmıslerdır. havacılıgı pilvak a emanet et dunya capında masaj salonlarından alacakları yuksek oranlı ındırımlerle turk havacılıgını globallestırsın neyı konustunuz beyler indirim bultenlerınden fırsat buldugunuz zaman genel mudurumuze sundugunuz tavsiye metnının maddelerınıde bızımle paylasırmısınız

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi'yi UTED ve PİLVAK ziyaret etti.

Ziyarette Ekşi'ye yeni görevinde başarı dileklerinde bulunan UTED ve PİLVAK yönetimi, havacılığın güncel durumunu da ele aldı.



UTED ve PİLVAK'tan Ekşi'ye ziyaret

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Emekçi ve Pilot ~ 7 yıl önce
Emekçi teknisyen bedenen çalışmaktan kilo alamaz. Pilot dersen o da vücuduna, formuna dikkat etmelidir. Ama ortadaki bürokrata ve hacmine bakın. En az iki teknisyen yada iki pilot genişliğinde. Havadan yiyen müdürler nasıl da belli oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Domatesin Çekirdği ~ 7 yıl önce
Kırmızı Kırmızı, Feri Hanım pilotların Yıldızı Yıldızı ! Gerçekten gerçek bir Star kendisi. Süperrr !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
edep ~ 7 yıl önce
thy genel müdürü makamına çıkıyorsun.. insan traş olur da gider saygısızlığa bak!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
;) ~ 7 yıl önce
Yorumlar çok az demekki kabin pek ilgi göstermemiş bu konuya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hımbıl pilot ~ 7 yıl önce
Acaba zam da istediler mi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Humanity ~ 7 yıl önce
İnsanlığınızı kaybetmeyin. Yorum yaptığınız kişilerin de aileleri sevdikleri var. Yetiştirilmeniz esnasında çok derin sorunlar var Belli ki. Ayıp diye bi kelime var.açıp okuyun anlamını. Ne geçti elinize ne kazandınız. Nasıl bi açığınızı kapattınız? ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahah ~ 7 yıl önce
Kısa boylu tıfıl adamdaki özgüven ne ya hayran kaldım hahah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ne ~ 7 yıl önce
Herkes kravatlı. İnsan bi sendika başkanını örnek alır
Dernek olarak ~ 7 yıl önce
Gidilmis hayirli olsun denilmis ve bir suru yalan yanlis duyum uzerine birinci agizdan bilgi alinmis. Uyeler bu karelerdeki kisilerden en net ve dogru bilgiyi alabilir. Bir de derneklere acimasiz elestiri yoneltenlere diyecegim ki elestirmek yoneltir ve koaturur en dogal hakkiniz ancak yapilan calismalari arastirmak ve destek olmak ta gerekir. UTED kimaenin bu gune kadar yapmadigini yapiyor degil elini govdesini tasin altina koydu ve bu lisans cikmazi icin buyuk adimlarin surucusu konumunda. Herkesin destek ve uye olmasi gerekir. Eski tarz ve yonetim anlayisindan eser yok. Bes dk arayip bilgi alan herkes bunu ogrenebilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dernekler ~ 7 yıl önce
Soru: Ülkemizde Dernekler ne işe yarar? Cevap: Yararı pek bilinmese de, bu kurumlarda takılanlar çok şey ifade eder. Soru:Havacılıktaki dernekler ne işe yarar? Cevap:FOTO, FOTO, FOTO :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilvak ~ 7 yıl önce
pilotlar vakfını her zaman takdir etmisimdir havacılıgın en zorlu gunlerınde bayan kuaforlerınden aldıkları yuksek oranlı ındırımlerle havacılıga onderlık etmıslerdır. havacılıgı pilvak a emanet et dunya capında masaj salonlarından alacakları yuksek oranlı ındırımlerle turk havacılıgını globallestırsın neyı konustunuz beyler indirim bultenlerınden fırsat buldugunuz zaman genel mudurumuze sundugunuz tavsiye metnının maddelerınıde bızımle paylasırmısınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000