24 Mayıs 2009, Pazar 13:25:18

UTED üyeleri piknikte bir araya geldi

Uçak Teknisyenleri Derneği (UTED) üyeleri için bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Bahar Brunch’ büyük bir coşkuyla geçti. Düzenlenen organizasyonda uçak teknisyenleri aileleri ile birlikte bir araya gelerek piknik yapmanın tadını çıkardılar.
  • AH BE CANIM KARDEŞİM GERÇEKTEN UTED BAŞKANLIĞI SANA YAKIŞMIŞ VEDE ÇOK VEFALI BİR KARDEŞMİŞSİN ....SANA ALLAH DAHA UZUN ÖMÜRLER VERSİN VE SENİN SEFA YA GÖSTERDİĞİN HÜRMET VE SAYGININ İŞALLAH 10 FAZLASINI GÖRÜRSÜN ..AKLINA SAĞLIK HER ZAMAN ALLAH YANINDA OLSUN ..SENİ SEVİYORUZ BAŞARILARININ DEVAMINI BEKLİYORUZ.
  • aleyküm selam iiyiki resimde koyulmuş arkadaşları görebildik.böyle organizasyonlar arttırılmalı.
  • ailelerinizle birlikte huzurlu,mutlu yıllar dilerim sevgili teknisyenlerim selamlar

UTED, baharın gelmesiyle birlikte üyeleri için Florya Kasaba Restaurant’da ‘Bahar Brunch’ adı altında piknik düzenledi. Yapılan etkinliğe çok sayıda üye eşleri ve çocukları ile birlikte katılırken, Derneğin Başkanı Tevfik Kırmacı ve Onursal Başkanı Sefa İnan da katıldı.

Üyelerin hafta sonu tatillerinde stres attığı organizasyonda çocuklarda dilediklerince oyunlar oynayarak neşeli bir gün geçirdiler.

Derneğin Başkanı Tevfik Kırmacı ise; ‘Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz bahar pikniklerimiz artık geleneksen hale geldi. Bundan sonraki yıllarda da benzer etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. Amacımız üyelerimizi aileleri ile birlikte bir araya toplayarak kaynaşmalarını sağlamak ve stresten bir derece uzaklaşmalarını sağlamak’ dedi.

Dernek tarafından düzenlenen brunch bununla da kalmayarak, 31 Mayıs ve 7 Haziran tarihlerinde de tekrarlanacak.


UTED-BRUNCH

UTED-BRUNCH

UTED-BRUNCH

UTED üyeleri piknikte bir araya geldi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
AH BE CANIM KARDEŞİM GERÇEKTEN UTED BAŞKANLIĞI SANA YAKIŞMIŞ VEDE ÇOK VEFALI BİR KARDEŞMİŞSİN ....SANA ALLAH DAHA UZUN ÖMÜRLER VERSİN VE SENİN SEFA YA GÖSTERDİĞİN HÜRMET VE SAYGININ İŞALLAH 10 FAZLASINI GÖRÜRSÜN ..AKLINA SAĞLIK HER ZAMAN ALLAH YANINDA OLSUN ..SENİ SEVİYORUZ BAŞARILARININ DEVAMINI BEKLİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
aleyküm selam iiyiki resimde koyulmuş arkadaşları görebildik.böyle organizasyonlar arttırılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ailelerinizle birlikte huzurlu,mutlu yıllar dilerim sevgili teknisyenlerim selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000